![]() |
Skoro tęsknicie to czemu nie wrócicie wszyscy razem na jednym serwerze ? Dużo by to wniosło bo bądź co bądź macie doświadczenie :) wiem, Tibia się trochę pogorszyła ale da się to przełknąć ;)
|
Za dużo czasu to pochłania.
|
To grać bez spiny xd czasem godzinę czasem dzień:baby:
|
Po co grać w tibię jak można w dotę 2? :P
|
Tyle czasu minęło :) Teraz zamiast grania (no może czasem casualowo Hearthstone i Dwarf Fortress) dwie prace - sieciowiec za dnia i programista wieczorami. Przeczytałem właśnie kilka moich poprzednich postów i miałem niezły ubaw :D kiedyś też były fajne czasy
|
A postacie jeśli nie oddane komuś to się marnują ;p nie szkoda Wam ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie szkoda Ci było takich lvli ?
|
Ostatnia wizyta: 24-08-2012 o 00:05
Aż ciężko mi uwierzyć, że założyłem tu konto siedem lat temu :D |
jedyną prawilną elitą to jestem tutaj ja
|
Elyta wypizdowa tibi.
Weri najs |
Cytuj:
|
A żyje jeszcze Korektor, as przestworzy?
|
Korektor... to ten co w niecały miesiąc został użytkownikiem roku 2006? ;)
edit: Zapraszam na tibia.com, w niusach jest coś o oldschoolowych serwerach. :) |
Damn, pamiętam co po niektóre avatarki ale z osób to wszystko jak przez mgłę..
Nie wiem czy ktos mnie pokojarzy ale siedziałem na fejkach i grafice czasem. Jezu, kiedy to było. |
Witam serdecznie,
Nigdy chyba nie byłem elitą tego forum chociaż spędziłem tu pół mojego młodzieńczego życia, a moja data dołączenia jest starsza od większości osób wypowiadających się tutaj. Swego czasu byłem członkiem tzw. tibia.pl Support, współtworzyłem wiele wątków ze zdjęciami (Lost Warriors thread, Only Harmonia - może ktoś pamięta) Jakiś czas temu zainstalowałem Tibię, żeby sprawdzić co się zmieniło. Chyba jak większość zmiany oceniam raczej negatywnie. Gram sobie na Harmonii - jak zawsze - choć przyznam, że wszystko sprawia mi problem. Chyba już jestem na to troche za stary. Zastanawiam się czy ktoś z moich dawnych znajomych jeszcze gra lub pogrywa w tę grę, fajnie by było pogadać jak dawniej. Moje dawne postaci to: Adams on Harmonia, później przez chwile Irak Madej, który nadal jakimś cudem ostał się na moim koncie. Teraz pykam sobie niesamowitym 16 palkiem o nicku Mrozne Piwko. EDIT: TO PONAD 10 LAT, WTF |
Czasem tu wchodze i lezka sie w oku kreci.
|
Shivera
Dzisiaj po 8 latach, patrzę na Shivera Thread z łezką w oku. Piękne czasy, wspaniali ludzi którzy utkwili mi w pamięci. Niestety czasu młodości się skończyły kontakty się pourywały szkoda że kiedyś nie było Fb w do tej pory mógłbym spokojnie utrzymywać kontakt. Potem była Guardia ale tylko przygodowo, obecnie o dziwo po tylu latach sporadycznie gram sobie na starej Isarze tz. teraz scalili server z Hibera albo Harmonia obecnie smigam jako Pestana Bugadao.
Ciesze się że mogłem uczestniczyć w tym wszytskim zanim to się zjebało przez boterów i głupich dzieci :) In memory Of Old Shivera and Guardia your's NERWUS and Evil Hades8o |
Cytuj:
Juz dawno chyba bana dostal. |
Hi wszystkim :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |