![]() |
:/
Mi MAGIC PLATE ARMOR którego zawinął jakiś 8 level potem sie chwalił że ma i przyznał sie że znalazł w ciele....dostał jeden SD i odzyskałem MPA.
HAPPY END :D Historia zmyślona by Gromko :D |
Mi wypadl k armor podczas smierci na quescie na elf fortres padlem wtedy na dragu... Ale kumple oddali mi wszystko ;)
|
;(
Mi wypadł w helmet (7k), p set (1,5k), d hammer (3k), beho shield (2,5k), scarf i booty... Zrobiłem missclicka, potem komp sie wylaczył (-.- spadek napiecia)... Te rzeczy były w plecaku, nie zdążylem zalożyć... A w reku tylko crowbar i wooden shield... Po tej akcji skończyłem z Chimerą.
|
Powiem jedno. Staciłem cały eq - p-set, steel helmet, bow, 150 arrows, 10 burst arrows, 2 life ringi, bag of sd, bag of hmm, szalik i inne śmieci takie jak łopata, itd.
|
Cytuj:
|
Najmocniejsze co mi wypadło to dark armor i c-mace ;(
|
Cytuj:
|
ja stracilem k-armor i c-helmet(crown) i myslalem ze przestane grac ale dzieki wspolnym drag huntom wciaz chce mi sie grac ;P
|
no to mnei Polak w 11 listopada jednen załatwil. chciał zebyśmy se pohuntowali razem i jakby coś to mnei uhnac mial, a ten **** zaslonil wyjscie smieciami i czekal az zdechne . powiedzialem sobe ze mojego stuffu nei dostanie i wylogowalem sie, no i stracilem FIRE SWORDA nie moglo by byc co innego wolabym zeby mi cal p-set zniknaol niz f-s. no i bp a w nim jakies 500 gp z zlocie i 1 k w przedmiotach
|
mi k-set wylecial i raz fs
|
Cytuj:
Hahaha na ruberze fire axe leci po 8k jak by co |
Lol
Mi wypadł c-shield, c-armor bp GFB i bp UH... Po tym incydencie zrobiłem z tej postaci PK który skonczył równie szybko jak zaczal... :]
|
Moja najwieksza strata byl k-arm, kupilem go o gdzienie okolo 12.00 a o 15.00 tego samego dnia go stracilem :D
|
TyTuŁa Nie ma
;( mi wypadl seprent sword :p
|
Mi najceniesz item jaki mi wypad to brass legsy:)
|
Najcenniejsze to...hmm...serpent sword i 1bp uhow, 1 bp hmmow, 1 bp gfb(na magu) a na palladynie to p legsy
|
ja zginołem tylko 1 raz i wypadło mi aż 50 k i muj ukohany knait armor a ubił mnie demon ;( kij z żeczami ale najgorsze jest to że exp srtaciłem 30 k expa to niemało "A miało być tak pięknie"
|
Cytuj:
Ale beka .... Naucz sie Polskiego Zeby nie bylo :topic: To wypadlo mi na 23 lvl w OF k-legsu kupione 1 h wczesniej ale kumple go wzieli ( Pozdro for Iris form Eternia i Elf Ciemnosci ) |
[quote=Swir]Buhahahah Ale sie usmialem :D :D :D
Ale beka .... Naucz sie Polskiego sorry że pisze nie ortograficznie ale mam dyzlekcje ;( to jest horoba niezapamiętuje znaków językowych ja ą,ę,ó, niepamiętam jak je wstawiać sorry słabo czytam i kiepsko z mojim słownictwem. |
Taaaa, "Jezdem Dyzlegdygiem winc nie bende dobze orgtogrofil, dópku" A wiec jezeli nie wiesz to cie oswiece, ze dysleksja nie polega na myleniu polskich ogonkow (to sie nazywa lenistwo albo klopoty z kodowaniem) tylko na braku instynktownego rozpoznawania jak co sie winno pisac. Dla twej wiadomosci dyslektyk moze pisac o wiele lepiej niz wiele osob bez tej horoby jezeli tylko sie postara.
Podpisano Hez "Jezdem Dyzlegdygiem" Hezor :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |