![]() |
czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??
|
Cytuj:
|
Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?
|
problem
jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem ([email protected]) to ona wpisała [email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)? Edit. nie moge zalozyc maila [email protected] , ponieważ jest zajęty. |
Czy jest możliwość kupienia PACC przez Tibia.com przelewem?
|
Mam takowe pytanie. Własnie zamowilem pacca na tibia.com poprzez poczte polska. Gdy chciałem wysłać pieniadze do Irlandi tak jak kazano to powiedziano mi ze niewysyłają pieniędzy do Irlandij. Niewiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc. Odp. mozecie wysłac meilem.
|
personalizacja
zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam
Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ok sprawa sie wyjaśniła
|
Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?
|
Cytuj:
|
A ja czekam 3 dni na PACC i se pewnie poczekam jeszcze. Płaciłem w pko, bo podobno szybko idzie. żaal
|
@up
Wyślij maila na [email protected] Pewnie ktoś przekręcił Twój nick. W amilu napisz: datę wpłaty, dane osobowe i Twój nick. |
Dziękuje, właśnie wysłałem do nich e-mail, mam nadzieje, że PACC będzie dziś, choć mało prawdopodobne, wkońcu wieczór jest. :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |