![]() |
cholera nie chca mi przyslac !!!
|
Konan mi wczytuje postać, a tobie nie???
|
A co napisales!!!!!?Elanis co napisales!?
|
ale to jest nie sprawiedliwe
enteria nie chodzi ale isara tak - nie ma sprawiedlowsci na tym swiecie ;( |
napisalem ze nie chca mi meila przyslac!!!!!!!!!!2#@#@$#%$%@
|
Matiq to masz racje ale to ich sprawa włączają jak chcą i nic im za to nie zrobisz i zadam jeszcze to pytanie NIE WIECIE KTÓRYM ETERNIA JEST SERVEREM Z KOLEI????
|
napisales ze chcesz zeby ci przyslali na nowy e mail a oni ci odpisalli ze nie?
|
Mi wczytuje postac na Eterni :)
|
Nie!
inaczej Nie dostalem jeszcze hasla!!!!!!!!!!!!! na stary email nowego nawet nie mam |
LoL od tego pisania noweg passa to sie juz nauczyłem na pamiec
|
Włączcie eternie bo jak nie to zaciacham kumpla i znowu wyłączą :D :D :D :D
|
jak to na mialu nie masz buchachacha ?(
|
no nie przyslali mi jeszcze hasla!!!!!!!!!
|
hehe coraz wiencej wypadkow smiertelnych :D
|
Jeszcze pare osób sie zaciacha i całą tibię na zawsze wyłączą (oprócz eterni) :D :D :D :D
|
czy ktos wie kiedy bedzie dzialac strona tibi ?
|
TIBIA JUSH DZIALA ALE TROCHE SIE PRZY TYM STRACILO !!!!!ALE WAZNE ZE CHODZI :D
|
Jednym slowem pierdole ta tibie jebac jebac i jeszcze raz jebac jak bym tego skurwysyna dorwal co zmusil kurwa CIPow do zmienienia hasel to bym mu kurwa z ryja marmolade zrobil co za pojeb tyle miesiecy grania stracone przez jakiegos skurwysyna pojebanego co za pojeb a wy sie kurwa cieszcie dalej ludzie tu kurwa problemy maja a ci tylko o tej pojebanej grze KURwa niech jakis porzadny forumczowicz mi pomoze czy to taki problem napisac jakas rade jesli wiecie co mam zrobic a nie tylko piszecie "tibia dziala hurrra"
|
Nie wiem czy wam wierzyć...Ja na Danubie wejść nie mogę..."No server running at host" :(
|
Angi napisz maila do cipow, albo poczekaj aż stronke włączą i napisz na forum, albo stwórz nową postać i zagadaj z Game masterem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |