![]() |
A ja se kolekcjonuje runki :D i tez klucze ale mam malo :p
|
kolekcjonuję Tortoise eggs. Mam 2176 już :p
|
Moja kolekcja to bylo jedzenie :D
mialem nawet specialna skrzynke ;] a w niej : 150 food 300 jagudek :D 200 ryb 120 wisienek ;p 115 grzybkuw 45 ciasteczek 4 banany 7 pomaranczy 14 arbuzuw ;] |
ja też zbieram jedzenie :P
zbieram też wszystkie amunicje do pallka :P noob charem zbieram dedy xD |
Cytuj:
@topic Przedmioty magiczne, itp. :p |
Ja zbieram różnorakie misiaczki, itemki powoli zanikające (z dawnych czasów itp), ciastka, słodycze, owoce, fajnie wyglądające itemki oraz rary.
|
Kiedyś kolekcjonowałem jagody, teraz kolekcjonuje białe grzybki i mam ich około 550 :).
|
lalki i addon items :P
lalki mam 2 ta z 2 areny i tego starego grubego piernika za bagi a addon items to juz prawie 2 bp :P |
Kolekcja
Ja zbieram różne lalki. Mam już Pirate, Wooden i normalną :D
Jak coś to możecie mi dawać jakieś :] |
Ja zbieram ozdoby do domku, bo niedługa dosatne PACC. Ozdób mam 3bp z ładniejszych: 120 Strzal kazdego rodzaju, King Vododol, cyc trophy, wolf trophy (znalazlem przeszukując ciala war wolfów w poszukiwaniu fooda). Zbiearm tez addonowe itemy. Posatnowiłem zbiearc te satre viale po manasach za kilka lat bedą one VERY RARE :P
Ogolnie to cale kolekcjonowanie doprowadzi mnie do bankructwa, zaloze sie ze gdybym znalazl Golden Arm. dalbym go do domku bo fsjnie wygloda :P |
http://i250.photobucket.com/albums/g...s/kolekcja.png
Teraz kilka wyjaśnień: Piggy banki/Fajerwerki są jeszcze z zeszłego roku. Addon items trochę mało bo porozdawałem kumplom/coś tam na jestera poszło : d. Stare MFy chyba z wiadomych dla każdego przyczyn. edit@ Do tego ofc addony + fragi na non-pvp (<3). |
Ja zbieram przede wszystkim expo i forse. Reszte sprzedaje, bo kasy nigdy dość a w bałaganie trudno coś znależć...
|
Ja uzbierałem 2 bp jagódek (blueberries) jak chodziłem po świecie:)
|
Ja zbieram wszystko czego nie mam w dp :]
|
Ja zbieram jak niektórzy koledzy expa i kase ;)
|
heheh ładne kolekcje macie.
Ja tam zbieram to co padnie mi fajnego na Dp kiedyś zbierałem food'a potem przeżuciłem sie na napoje a teraz na kase.
P.S.Jeśli zbieracie GP to pokażdym Huncie\locie odżućcie se z 10 gp i tak odkładajcie, mojemu kumplowi zebrało sie z 6 CC :cup: GZ dla niego 8o a mi narazie nic sie niezbiera bo robie se knighta na eterni (chwilowy Rook :baby:) |
Cytuj:
tez myslalem ze to very rar bedzie ;p ale viale moznka kupic w sklepie ;p stary manafluid to jest rar, a tak to w kazdej chwili mozesz kupic vial of poison lub oil xPPP |
Ja jedzonko...:) Tak sie zagalopowalem, ze nie wiem kiedy mialem 2 bp udek i 1.5 bp ham...:) Po tym jak uzbieralem dosyc dla siebie to zaczalem sprzedawac.. 8o
pozdro |
Cytuj:
wystarczy wylac olej i uzyc starego viala na nowym, i mana potion znow stanie sie starym manasem... nic w tym wielkiego |
Ja zbieram wszystko co warte więcej niż10k xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |