![]() |
haha
15:01 You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are stillidle then.
___________------- hhee nie ruszałem sie dlatego tak napisali , narobilem wam nadizeji ...... ;] |
Ten update to szmira. Jest już !5.00 a tu nic X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
|
O kur.... 1 h po upade i guwno :P
|
Jak zawsze szybcy
LoL :D :D nie no szybkie ruchy mają moze baterie od myszki sie wyladowaly :P
|
Jak zawsze szybcy
Fajnie maja zegarek nastowiony albo budzik :-] nom ale myśle że warto poczekac :D jest 15.04 a miało byc o 14.00 czyli teraz gzdeis zrobią upadge że pograc bedize mozna o 20.30- 21.00 8o
|
:(
:( Coś się stało z updatem bo jest już 15:oo a nadal niema updatu ani nawet notki informującej kiedy będzie update.... ;(
|
juz prawie 15:00 i nic :P niewiem czy mam isc expic czy nie bo nie chce zeby w trakcie expienia mi wyskoczylo ze mam 5 minut :P
aha: 15:04 GM Archdruid: The update will come - only a little bit later - nobody knows the time so please stop asking |
@up
CEST is used during summer only in these European countries (CET during winter) * Albania * Andorra * Austria * Belgium * Bosnia-Herzegovina * Croatia * Czech Republic * Denmark * France * Germany * Holy See/Vatican City * Hungary * Italy * Liechtenstein * Luxembourg * Macedonia * Malta * Monaco * Netherlands * Norway * Poland * San Marino * Serbia and Montenegro * Slovakia * Slovenia * Spain * Sweden * Switzerland http://www.timeanddate.com/library/a...s/eu/cest.html woec nie mówicie ze to jakis inny czas i ze bedzie @= h albo 1 + |
Cytuj:
To są liczby one nie kłamią :) Zobaczysz ze update bedzie o 16 :P i Prosze was niespamujcie juz:) |
Ale gafe zrobił piszący newsa!
14 czasu GMT to 16 czasu Polskiego letniego -,-. Lol, 3/4 serwa sie wylogowalo u mnie :P bo mysleli ze update bedzie :D @EDIT Dopiero zauwazylem ze na tibia.com napisano 14 CEST czyli niby nasz time... No nie wiem, zobaczy sie :P |
po 15 a update nie widac
Coś im sie pomyliło że update o 14 chyba !!!
|
Cytuj:
|
Hiah... i dobrze, że update będzie później... nałowię pełno ryb za ten czas i se zapasy porobię :) I przynęty mogą se wsadzić na kilka dni do... wiadomo czego :D W przeciągu godziny fishing wzrósł mi z 35-38 :P
|
Na tibia.com pisali o CET (Central Europe Time - Czas Środkowo-Europejski), a Polska jest w środkowej Europie.
|
Najprawdopodobniej update bedzie o 16:00.A to, ze na tibii.pl bylo napisane o 14:00 to moze byc wina tego, ze moderatorzy oblewali juz update. :D
|
teraz powarznie kiedy będzie update o 16???
|
15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes and then it will be announced in time. So justenjoy your playing time
To napisal i od razu sie wylogował |
@up
Update bedzie jak bedzie :] |
eh nierozumiem u mnie na kompie jest 15:20 a na tibia.pl jest 16:20 i gdzie jest dobrze? I GDZIE TEN UPDATE
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |