Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

MuKuL 03-11-2005 06:03

Fakt Djiny spoko sprawa sam nie raz tam byłem... ale czy wszystko zwiedziłem? Sam nie wiem więc spoko było by taki film zobaczyć 8o

Ja obejrzałem kolejne filmy i powiem tak... Hmmmmm sporo questów tam było ;) A jeden to po prostu chamsko pokazany :P (no co prawda jak zrobić je nie było ;) ale i tak były pokazane skrzynki) :P

l.t. 04-11-2005 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodhound
Wlasnie sobie przypomnialem cichy co mgolbys pozwiedzac ;) Mnie osobiscie bardzo ciekawi miejsce zwane Kha'zeel czyli dom tajemiczych djinnow ;) Czy bylbys w stanie pokazac wszystkie dojscia do wiez djinnow (lacznie chyba 4) oraz okolice (jest tam kilka jaskinek ze stone golemami i innymi smieciami) ale nawet z miejscami pustymi, nieciekawymi (i jak by dalo rade tajnymi ;)) bede nieceirpliwie czekal na odpowiedz :)

EDIT : Jeszcze zapomnialem o tym zebys pokazal 1 wieze z djinnami ;) a takze jeeli jakis twuj znajomy ma zamiar poodkrywac te drugom to byloby milo ;)

właśnie. mógłbyś zwiedzić 2 piętro piwnicy w bazie blue djinów??

Bloodhound 04-11-2005 15:42

up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?
- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

MuKuL 04-11-2005 16:25

offtopic

@up:
A prawda, prawda ;)

HuBo 04-11-2005 16:39

No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(

Damq 05-11-2005 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuBo
No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;(

Wystawił już prawie wszystko ;)

cucek 06-11-2005 20:50

program

jaki program jest do ogladania tych filmow ?? sciaglem sobie 2 i mi nie dzialaja :)

adam knight 06-11-2005 21:30

cichy daj nowe filmy a te z qestami mie zamiesc na ww.tibia.xx.pl tam nie ma qs ja zrobilem prawie wszytkie qesty juz dla facc do 32 lv ale moze sa jakes o kturych nie wim

zwirek 07-11-2005 08:34

Ja bym chciał zobaczyć filmik z całą tiquandą żebym miał odkrytą całą mape ;):P
Dało by się taki filmik nakręcić ?? :P

Bloodhound 07-11-2005 13:38

UP@ raczej nie bo cichy zwiedzil juz wszystkie tereny tiqandy (oprucz hydr) a eksploracja powierzchni zabiera duzo czasu i na ogul sie nie zwraca.

l.t. 07-11-2005 22:17

Cytuj:

up@
dwie sprawy :
- po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie?

caly post byl o dzinach to caly cytowalem. po co sie czepiasz?
Cytuj:

- a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.

Cytuj:

pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie

rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod

MuKuL 08-11-2005 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez l.t.
za przeproszeniem j***e mnie cala wieza. bylem tam wiec po co ma mam o to prosic? napisales juz zeby dokladnie zwiedzil wiec ocb? zwrocilem uwage na to co mnie interesuje i tyle.

A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...

l.t. 08-11-2005 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuKuL
A pomyślałeś że innych "nie ***ie"? Nie jesteś jedyny który ogląda te filmy...

a umiesz czytac ze zrozumieniem?

Elrond The Dark 08-11-2005 11:55

Filmiki Cichego to już legenda .. dzieki temu człowiekowi zycie jest o wiele prostsze. ~~HAIL CICHY MAĆ !! :cup:

Bloodhound 08-11-2005 15:42

to co tamten uzytkownik napisal wyzej niech pozostanie bez komentarza (TY wiesz ze to o tobie palancie) a takie male sprostowanie :P ma"c z kerskom" (klawiatura nie obsluguje polskich znakow :/) znaczy mamusia a z tego co wiem to cichy a nie jego mamusie kreci te filmy :P

Turtle Sikornik 09-11-2005 12:28

Nie chcę wyjść na takiego mądralę dociekliwego i dokładnego ale...ile się z tym męszyłeś? (tak z ciekawosci) ;)

Turtle Sikornik 09-11-2005 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez l.t.
rotfl. nie bedziesz mi mowil co i jak mam robic. NOOBIE. eod

On cię błagał. to jest różnica

Hadi 09-11-2005 14:02

normlanie , Cichy RoX :D
Mi szczególnie przydały sie filmiki o ank (jeszcze ściągam xD)

Cichy 09-11-2005 22:43

Wiecie, ze zwiedzaniem terenów na powierzchni jest problem, że ciężko wydzielić jakiś teren. A jeszcze ciężej pokazać coś ciekawego.. np. taka tiquanda, to kilku godzinne łażenie i napotykanie tych samych potwórów. Oczywiście z małym wyjątkiem miejsca z Hydrami koło przejścia do Ank, no ale wtedy taki filmik by trwał z 3 minuty i raczej pokazałby jak zabić pojednyczą Hydrę, a nie jak wyglądają tereny.

Jej, pasuje w końcu dokręcić te brakujące pare filmików (Isle of Kings, cd Rooka, Hydry, Tomby za teleportami, Djiny-zielone), ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i nie moge się zabrać... Prawde mówiąc to jakbym w te miejsca mógł iść sam, to już by się dawno filmy pojawiły, ale potrzebna jest drużyna, a ostatnio mało jestem online w Tibi i ciężko zebrać ekipe. Sam nie wiem dlaczego nie moge ich dograć. Może podświadomi żal mi zamykać seriie z informacją, że już niema nic WARTEGO nakręcenia co nie łamie zasad spoilingu? ;)

Próbowałem sam przejść Djinny na Teście... nie udało się... dwa razy. 3 raz już mi się nie chciało podchodzić :P Ale za to wykożystałem chyba jedyną szanse i zrobiłem questa na djiny zielone, dzięki czemu zwiedziłem 95% wieży niebieskich. Niestety nie dało się nagrać filmiku.

kasii 09-11-2005 23:43

takie male pytanie jakim programem to otwieracie bo ja za chiny nie moge ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49.