![]() |
Fakt Djiny spoko sprawa sam nie raz tam byłem... ale czy wszystko zwiedziłem? Sam nie wiem więc spoko było by taki film zobaczyć 8o
Ja obejrzałem kolejne filmy i powiem tak... Hmmmmm sporo questów tam było ;) A jeden to po prostu chamsko pokazany :P (no co prawda jak zrobić je nie było ;) ale i tak były pokazane skrzynki) :P |
Cytuj:
|
up@
dwie sprawy : - po co cytujesz calego mojego posta? nie wystarczy samo ostatnie zdanie? - a nie pomyslales zeby zwiedzil od razu calom wieze??? albo ze moze on robil quest blue djinnow i moze odkrywac tylk green tower??? pomysl zanim cos napiszesz blagam bo od noobow od niedawna zatrzesienie |
offtopic
@up: A prawda, prawda ;) |
No Cichy, co jest czemu nie wstawiasz filmów??
;( |
Cytuj:
|
program
jaki program jest do ogladania tych filmow ?? sciaglem sobie 2 i mi nie dzialaja :)
|
cichy daj nowe filmy a te z qestami mie zamiesc na ww.tibia.xx.pl tam nie ma qs ja zrobilem prawie wszytkie qesty juz dla facc do 32 lv ale moze sa jakes o kturych nie wim
|
Ja bym chciał zobaczyć filmik z całą tiquandą żebym miał odkrytą całą mape ;):P
Dało by się taki filmik nakręcić ?? :P |
UP@ raczej nie bo cichy zwiedzil juz wszystkie tereny tiqandy (oprucz hydr) a eksploracja powierzchni zabiera duzo czasu i na ogul sie nie zwraca.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmiki Cichego to już legenda .. dzieki temu człowiekowi zycie jest o wiele prostsze. ~~HAIL CICHY MAĆ !! :cup:
|
to co tamten uzytkownik napisal wyzej niech pozostanie bez komentarza (TY wiesz ze to o tobie palancie) a takie male sprostowanie :P ma"c z kerskom" (klawiatura nie obsluguje polskich znakow :/) znaczy mamusia a z tego co wiem to cichy a nie jego mamusie kreci te filmy :P
|
Nie chcę wyjść na takiego mądralę dociekliwego i dokładnego ale...ile się z tym męszyłeś? (tak z ciekawosci) ;)
|
Cytuj:
|
normlanie , Cichy RoX :D
Mi szczególnie przydały sie filmiki o ank (jeszcze ściągam xD) |
Wiecie, ze zwiedzaniem terenów na powierzchni jest problem, że ciężko wydzielić jakiś teren. A jeszcze ciężej pokazać coś ciekawego.. np. taka tiquanda, to kilku godzinne łażenie i napotykanie tych samych potwórów. Oczywiście z małym wyjątkiem miejsca z Hydrami koło przejścia do Ank, no ale wtedy taki filmik by trwał z 3 minuty i raczej pokazałby jak zabić pojednyczą Hydrę, a nie jak wyglądają tereny.
Jej, pasuje w końcu dokręcić te brakujące pare filmików (Isle of Kings, cd Rooka, Hydry, Tomby za teleportami, Djiny-zielone), ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i nie moge się zabrać... Prawde mówiąc to jakbym w te miejsca mógł iść sam, to już by się dawno filmy pojawiły, ale potrzebna jest drużyna, a ostatnio mało jestem online w Tibi i ciężko zebrać ekipe. Sam nie wiem dlaczego nie moge ich dograć. Może podświadomi żal mi zamykać seriie z informacją, że już niema nic WARTEGO nakręcenia co nie łamie zasad spoilingu? ;) Próbowałem sam przejść Djinny na Teście... nie udało się... dwa razy. 3 raz już mi się nie chciało podchodzić :P Ale za to wykożystałem chyba jedyną szanse i zrobiłem questa na djiny zielone, dzięki czemu zwiedziłem 95% wieży niebieskich. Niestety nie dało się nagrać filmiku. |
takie male pytanie jakim programem to otwieracie bo ja za chiny nie moge ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |