Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Eny the Noob 24-10-2005 12:52

A gdzie ja napisalem, że skille spadaja po jednym deadzie? Akurat ty Sting przy mnie to jestes zero, więc z takimi komentarzami to sie schowaj. I wiesz co? Bardzo duzo sie zmienilo - wyszedl Wam jeden mass log i Rusikow od razu temat na tibia.com robi. A ten tekst "Your IP is banished" i Twoja "wiedza" na ten temat jest tak ogromna ze nawet Rusi-Cow Cie jedzie. Szkoda ze nie mam zapisanej naszej rozmowy w ktorej nie ukrywasz ze Lagurus sharuje account, a przy okazji oskarzasz Nexoriu o podawanie falszywych informacji jakimi jest masowe sharowanie account przez Joixaziego i Thor Arteve. Tyle ze niczym nie umiesz potwierdzic te informacje a ja, ze Lagurus sharuje moge potwierdzic na 100 innych sposobow. KKTHXBYE

Yours,
//Eny

Endino 24-10-2005 15:20

Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^

Eny the Noob 24-10-2005 16:48

Nie wiem ... Jeszcze wtedy nie gralem na Aurerze. Ale powiedz co ma piernik do wiatraka? Bo mi sie wydaje ze ten temat jest o obecnej sytuacji a nie co gdzies kiedys bylo lub sie zdarzylo.

Hemp Gru 24-10-2005 18:51

Name: Quenthel
Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician
and by Tooki Toots

23:22

Damq 24-10-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^

A wy to swietoszki tylko boty jada, acc share itp.
Ale i tak hail dla Ciebie bo sie przynajmniej udzielasz na wojnach a nie Sting na forum sie madruje a na open battle go nie ma nawet jak jest online
Cats:
"...how can you see into my eyes like open doors,
leading you down into my core,
where I've become so numb without a soul my spirit,sleeping somwhere cold,
until you find it there and lead it back home..."

Stary Cats mial na imie Marcin.

Endino 24-10-2005 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Ale powiedz co ma piernik do wiatraka?

to ze ktos pisal "Joix nigdy nie dzielil i nie dzieli konta!!!!!"

Zawsze pisaliscie ze RoM boty shar itd.. "O lagurus szybko sie swe nauczyles"
a teraz gdy sie wydalo ze wy sahrujecie i aimboty to odrazu zwalacie ze my boty uzywamy -.-

Czemu liam udostepnia filmy a MI nie? widocznie maja cos do ukrycia ^.-

Damq 25-10-2005 07:33

@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :) A i jeszcze beszczelnie udostepnia filmy zeby wymazac z siebie tego bota.
Oficjalnie wiadomo natiomast ze Folari to Folari ale z Botem a Joix~ sharuje ale wy nie jestescie tacy swieci.
Edit: Co ? MI nie udostepnia filmow, wez mnie nie dobijaj.

Raks Ninja 25-10-2005 11:04

@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P

Jojo Ninja 25-10-2005 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :)

Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...

Raks Ninja 25-10-2005 11:35

@Jojo

szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.

Jojo Ninja 25-10-2005 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
@Jojo

szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.

Gra w fast handa i myśli że uda mu sie na myszce, hAUHAUHA
Co poradzisz :F

Podroznik 25-10-2005 14:49

Cytuj:

@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P

Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.

Raks Ninja 25-10-2005 17:55

@up

no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-

Jojo Ninja 25-10-2005 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.

I to mówi 91 lvl? Widać że mamy nieudolnych high-lvli polskich ...

Podroznik 26-10-2005 06:13

Cytuj:

@up

no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-

A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:

jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D

Damq 26-10-2005 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...

A skad taka pewnosc ze nie mialem wiekszego lvl-a od Ciebie ? Jasnowidz ? :>
Ale Liam jedzie na bocie i tyle...

Ryin 26-10-2005 10:39

@ te cale pi3rd0l3ni3 o botach

duzo osob uzywa botow chyba mozna wziasc to na logike jak idziesz na wara to chcesz wygrac,wiec boty pomagaja w tym.Ale dla tych co twierdza ze liam uzywa bota to niestety jest to muka gdyz nie...nie uzywa i nie gadajcie ze 100 czy 90% jest celne... wiekszosc jest celna owszem ale nie az tyle... widzialem duzo filmow z warow i wiem to tez z wlasnych doswiadczen jak mnie liam bil za to ze z kolesiami mu providera ubilismy :P jakby mial bota to bym padl ale nie padlem. wiec odpuscie sobie to gadanie

Raks Ninja 26-10-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik
A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:

jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D

tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P

Nowohucianin 26-10-2005 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Steryd
Dedy Mi z soboty (tibia.pl dziala jakos w kratke ;( )

Gyxorio Inferno:
Oct 22 2005, 12:04:32 CET Killed at Level 110 by Liam darkcrosser

Gex Darkblade:
Oct 22 2005, 12:11:32 CET Killed at Level 104 by Liam darkcrosser and by Lagurus

Folari:
Oct 22 2005, 12:09:30 CET Killed at Level 119 by Lagurus and by Liam darkcrosser

Gruzin bro'war:
Oct 22 2005, 11:55:07 CET Killed at Level 97 by Lagurus and by Liam darkcrosser

czyli 23:21 dla Aftermath

zapomniałeś o
Tooki toots
Oct 22 2005, 11:54:07 CET Killed at Level 108 by Liam darkcrosser
and by Lagurus

czyli 24:21

Podroznik 26-10-2005 13:58

Cytuj:

tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P

Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ?

btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.