![]() |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Chyba powinieneś dokłądniej czytać o co chodzi w konkursie zanim dodasz pracę .. bo tu nie chodzi o zrobienie jakiegokolwiek przedmiotu związanego z tematyką fantasy, chodzi o zrobienie konkretnego przedmiotu związanego z Tibią. |
Przypuszczam że wielu z was ominęło moja pracę..... bo dałem tylko linka..... :(
Zajrzyjcie..... myslę, że mimo swej wrodzonej skromności.... moja praca JEST GODNA UWAGI ;( Komentujcie proszę :baby: http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html PS: Jeżeli coś komentujecie to dajcie linka bo prac jest tyle, że cięćko się w tym wszystkim odnaleść ;) |
@Sir Axel
Dziwie sie tylko ze jeszcze nie masz bana na IP ... @Abstrakcja A moze raczej obstrukcja. Ten obrazek na bank widzialem na necie, wiec zycze powodzenia. I jeszcze zapewnienie ze w 100 % wykonane przez Ciebie - dobry sposob na przyznanie sie do plagiatu od razu na starcie. @Mentosek 2005 Rysunek fajny, nawet jak Twoj albo narysowany przez znajomego to nie na temat. Skoro masz taki talent dostarcz cos zwiazanego z tibia a nie jakiegos naciagacza. Cytuj:
@Gangrel Widac ze praca naciagana i na starcie sie tlumaczysz. Moze i to Twoje dzielo moze z netu, ale napewno nie wykonane z mysla o tym konkursie. @KITajec Jesli wyjdzie ze to na prawde Twoje dzielo - moj blad za ostro pojechalem i Ciebie przeprosze - jesli tego zechcesz. Poza tym jesli to Twoje to znaczy ze jestes w tym dobry i nie zajmie Ci duzo czasu stworzenie czegos na temat tibijski. Mam taki pomysl zeby po konkursie zrobic taka zorganizowana akcje dotyczacych ludzi przedstawiajacych plagiaty w stylu : Czy jest tu jakis cwaniak ... Jakis "Siwy" tez sie znajdzie :-) A poza tym gratuluje Adminom sposobu na zwiekszenie ilosci kont na tibia.pl . Wiekszosc prezentujacych swoje prace : Data dołączenia: 24 09 2005 + |
Tibijczyk&
Grafa moze nie najleprza ale mi sie podoba ;) dajmos Piekny sword dobra robota ale mogles wygraderowac na nim swój podpis ;p Ogólnie co z was za artysci którzy nie potrafia sie podpisac ;p pod swoja praca <ołówkiem na Kartce ze szkicem ,a nie podpisem zrobionym na Paint'cie -.-> |
ciekawa praca, ale pochodzenie niepewne
Bardzo dobrą pracą według mnie jest Helmet of the ancients użytkownika Abstrakcja. Nie mnie jednak uważam, że nie kształt jest nieco zmieniony i jako wadę uważam za średni związek z Tibią... W prawdzie hełm niby z Tibi, ale pomysł umieszczenia pojedynczej rzeczy jest raczej mało oryginalny. Jak mówiłem wczesniej wykonanie bardzo dobre, jednak autorstwo nie jest w 100% pewne, przynajmniej mi się tak wydaje. Ale to tlko moje subiektywne zdanie; jeśli rzeczywiście jest to praca w 100% wykonana samodzielnie to gratuluje zdolności modelowania autorowi.
Pozdrawiam wszystkim i zespół tibi.pl ... ...Anders |
Daj spokój Ray przepraszac nie musisz ... nie dziwi mnie zbytnio towja reakcja...łątwo mozan popełnić błąd gdy do konkursu wystawiana jest taka ilość plagiatów... a tak pozatym to wydaje mi sie że rysunek jest na temat... pisałem gdzieś wczesnie że ta moja knightka trzyma (moją trochu urozmaiconą ) wersję sova 9ten w tibi wygląda dosyć marnie ... ) i Enchanted Staffa ( z tego co sie orientuje to taki item istnieje) na sobie ma Plate Armora dostosowanego do kobiecych kształtów... ;) ...pozatym wątpie bym znowu znalazł czas na naskrobanie czegoś nowego ..w tym roku maturka i nawet na tibie niemam zbytnio czasu... rysunek tak szczegółowy jak ten zajołbymi kilka godzin (gdzieś koło 8 razem ze szkiem i tuszowaniem/rapidagrafowaniem) ... :|
|
Ogolnie wszystkie prace nie sa na zaawansowanym poziomie. Ale mam nadzieje ze moja wygra.
|
Panie...
Panie Adminie uprzecam pana ze prace moge bys ze danwej strony ktura juz nie istnieje www.tibiapaint.pl byla taka strona i mniej wiecej byl ten minos z toporem tam..wiec prosze sparwdzac dokaldnie zeby plagiaty nie przeszly
No i chce was ostrzec ze np:jakis uztykownik moze skanowac i wydrukowac i skalkowac;/wiec trzeba miec bardzo dobrw oko to tego konkursu:) |
Cytuj:
Jako master od rysunku powinienes miec dobrze wyrobiony zmysl spostrzegania na tyle zeby nie przekrecic 1 litery na az 3 w moim nicku ... Matura jest hen hen daleko ... , a podobny rysunek tylko olowkiem jestes w stanie machnac w mniej niz godzine. A moze masz jakas stronke na ktorej umieszczales juz swoje dziela - jestem ciekaw jaka tematyka sie zajmujesz/zajmowales. |
A ja jestem oburzony, ponieważ moją pracę ktoś umieścił na stronie co prawda nie ejst to praca komursowa ale zastanaiwałem się którą dać... Może wstawię tutaj i powiecie którą dać. Aha jak gdybym miał draga dać to szkicu nie mam bo królik obskubał...
http://photobucket.com/albums/v228/F...ok20morski.jpg a moze http://img.photobucket.com/albums/v2...lpet/dwarf.jpg |
A prosze cie bardzo Rey... Topic z moją twórczością... ...a co do tematyki hmm.. to raczej jakies fantazy/scfiction i postacie z gier... różnie ... :]
|
Kolejny Plagiat
Cytuj:
http://cienie8.w.interia.pl/smok%20morski.JPG a co do dwarfa to nie chce mi się już szukać ale wczoraj widziałam ten obrazek na necie ;) B) Więc lepiej nie wstawiaj rzadnego !!! co masz na swoją obrone????? |
@Sir Axel
on chyba jest smieszny zamieszcza prace zrobione przez kogos innego i do tego prace ktore byly pokazywane na tibia.news... albo na inne stronie. BAN PLX :P |
oceniajcie moja prace poprawilem ja
moze teraz sie komus spodoba ;)
|
Kolejny plagiat???
Cytuj:
Hm... czyżby kolejny plagiat?? oceńcie sami http://zhurnal.lib.ru/img/r/romanowa_o_p/pics/dwarf.jpg moim zdanie on ma poprostu starą wersje ;) B) a nawet jak by sam narysował patrząc z tego rysunku( w co nie wierze) to moim zdaniem to też wlicza się do plagiatu bo liczy sie pomysł a nieprzemalowanie ;) :baby: |
Dużó prac mi się podoba. Le co do innych wątpie żeby w tak krótkim czasie zrobić prace na tak wysokich poziomach. Grajcie czysto!!
|
@KITajec
Dzieki za link, obejrzalem tyle na ile czas pozwolil ... Powiem krotko : podoba mi sie. Jakby ktos spytal "Dobre to jest..." odpowiedzial bym "Mhmmmm". @Fakolpet Fendadra Juz raz sie pomylilem wiec wolalem poszukac, link do drugiego Twojego dziela. http://www.johnssketchpad.com/illos/dwarf.gif "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow, nie ma litosci dla .........." <BAN PLIX> |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |