Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Fiszbin 02-12-2005 22:45

Dziękuje kolegom z SF za wyjasnienie sytuacji z moim rzekomym paymentem.

Jinikao 02-12-2005 22:51

Animeagx Ar'Sol -- ale ch*j z niego:) Wypychal ludzi z domu;/ 2 fragi tak zescie nabili.

Btw. Wanted zapraszam na new serwa:) Mówie całkiem serio. Zrobimy to co na Askarze:) Tylko moze na nowym zaczniecie grac normalnie a nie dla zabawy jak na Askarze:) Lecz co jest prawda nieźle my dokopali wszytskim :P:P Tylko zdrada was kosztowala koniec zabawy:)

kruchy 02-12-2005 23:03

Drago sam stanol w drzwiach...tylko zapomnial ze denaros moze drzwi w chacie zamykac...a anarchosa akcji nawet nie skomentuje....

Nosso Mc'Furry 02-12-2005 23:34

Czekamy na kolejne wielkie wyczyny Wanted.

Oczywiscie wiadomo o czym mowie czekamy oczywiscie na kolejne fragi dla SF a kto bedzie nastepny? Czas pokaze , ale dobrym celem bylby Minavand ;)

kruchy 02-12-2005 23:48

Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf

Mr Time 03-12-2005 00:00

Graty dla SF ;)

Teraz pozostaje nam tylko czekac na kolejne czesci "Zemsty Ent'ow"

(P.S. Mam nadzieje ze bedzie ich conajmiej tyle, ile bylo odcinkow 'Mody na sukces' xD)

Z dnia na dzien coraz lepiej. Teraz bedzie tylko z górki. :cup:

Cors Ent 03-12-2005 00:07

Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach

[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]

poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie

w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)

EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka

a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )

a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !

ta wypowiedz mówi sama za siebie

kruchy 03-12-2005 00:11

Sorry faktycznie 7 fragow... :) ale sadzisz Cors ze all wanted bedzie walczylo z Sf?? Beda mniejsze starcia jak sf bedzie w mniejszosci zalogowana

wr00n 03-12-2005 01:05

No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?

wr00n 03-12-2005 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '

1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.

zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]

domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl

I ty poprawiasz bledy draga??

Nosso Mc'Furry 03-12-2005 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?

To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...

Cytuj:

Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf
My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.

wr00n 03-12-2005 03:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...

My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.

No i tym postem pokazales jak glupi jestes naprawde.Przeciez wielki polonista cors prent przez pol topicu pisal o bledach ktore popellnia drago.A co do tego pytania to chyba mozna zrobic taki maly offtop.Poza tym to jest skutkiem wojny ze sie przenosze na new serwer, i nie tylko ja.Dlatego to miejsce jest w 100% adekwatne do dyskuscji na ten temat.

dyzio-1993 03-12-2005 07:39

Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny podjazdowej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof.

Gimlos 03-12-2005 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dyzio-1993
Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny pozycyjnej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof.

7 fragów, "mala" roznica. A zeby znalezc pomoc w DoF to Wanted bedzie zaiste potrzebowalo sporo szczescia, poniewaz prawie polowa SF sie z tamtej gildii wywodzi i to od wojny DoF vs Wanted zaczela sie ta wojna.

Markee 03-12-2005 10:38

plx czy ktos moze dac loink do filmiku bardzo prasze :)

Dragoholikus 03-12-2005 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach

[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]

poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie

w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)

EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka

a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )

a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !

ta wypowiedz mówi sama za siebie

Wanted mialo pecha w tym dniu ale cuz bywa wkoncu to nie koniec swiata :D
Ale spoko jeszcze nie skonczylismy sie bic :D
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted :P

Gimlos 03-12-2005 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus

Gammbler i Ake walcza po waszej stronie i wam pomagaja, tyle ze nie sa w gildii Wanted, nie oszukuj sam siebie, wiadomo ze sa w wojnie.

Matibu 03-12-2005 12:39

Ake, wanted academy.
Gammbler, ex wanted academy
Zuremi, uhał kolesią który biegł za nim. 116 royal pada nie używszy na sobie ani jednej runy ultimate healing ( ten konkretny owner nie wiedzial po prostu które to niebieskie kamyki.)

Btw.
Boskie pvp minavanda zostało udowodnione strzelaniem pod dachami i jedynym co mógł powiedzieć po deadzie draza "utani gran hur", nie liczę też jak padł solo przez Hawka jak razem z nim było 5 osób z Wanted =)

Draz na lvlu 88 odgrażał się hawkowki że na 100 biegałby i wybijał ich wszystkich pojedynczo. No to Drazik , tak jak powiedziałeś mi w grze "Nie każdy urodził się Pro".

Falzer, Retired.

Te 3 akapiciki mówią same za siebie.

A jak chcecie płakać na temat ortów to do profesora Miodka zapraszam xD

Rankor 03-12-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus

Chyba chciales powiedziec "ale jeszcze nie skonczylismy padac" =]
Pecha? rotfl, dla mnie to bardziej wygladalo na smierci bardziej przez glupote niz pecha :>

@Mati
haha Miodek pwnz =D

wr00n 03-12-2005 14:19

Przeciez to wasza ekipa czepia sie tych ortow.Durniu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38.