Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Manrox 28-12-2005 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mankutos
Muhahahahaha co nie powiem kto:D
Kto ci powiedzal ze jakies c sety sie dostaje:D muahahah plakac mi sie chce jak to czytam.....

Wiesz, jak nie wiesz to nie pisz. Wyszedłeś kiedyś pierwszy z rooka? Nie wydaje mi się, bo inaczej wiedziałbyś co nie co o tibi.

Zacytuję Dwa posty barana:
Siemanko ! Gram na świecie Elysia i mi "hackneli" konto. Jakbyście mogli to pomóżcie mi je odzyskać Tylko jest jeden minus....Nie pamiętam hasła do maila...
A OD CZEGO MASZ OPCJĘ SZUKAJ. TO JEST TEMAT O NOWYCH ŚWIATACH, SĄ INNE TEMATY I STRONY A'PROPOS ODZYSKIWANIA KONT.

Yo,to znowu Ja .Czemu nick mojej posatci jest zakropkowany?

A po to żebyś się pytał.
Zgadzam się z twoim nickiem.

Seele 28-12-2005 11:37

Manrox nienabijaj sie z ludzi...mój qmpel wyszedł z rooka jako 6 na świecie...hmm...teraz niewiem..albo furora albo grimera i niedostal c-seta

servy dla facc...troche jeszcze poczekacie bo jest sporo pacc na rooku ;)

Grenni 28-12-2005 11:53

mam na kyrze lvl 40 knight, wyszedlem jako 2 z rooka i zgadnij co. NIe dostałem c-seta.... Wymyśl ciekawsze bajki, może odrazu demon seta =] + hots =]

Do-man 28-12-2005 14:33

Tydzien już minoł a facc nadal niewpuszczono dlaczego ? niemam pojecia moze wy mi powiecie

Seele 28-12-2005 14:48

moge ci powiedzieć :D

ciągle jest kolejka na Kyre....a więc ciągle pacc czeka na zalogowanie sie w kolejce na tego rooka

jak już niebędzie kolejek i mało online pacc na rooku to wtedy wpuiszczą facc :P

15:35 New record: 784 players are logged in. <--- więc ciągle coraz więcej ludków wychodzi z rooka ;)

Seru :] 28-12-2005 16:53

{Edited}
post do skasowania ;D Sorka

Zinn 28-12-2005 17:34

Cytuj:

moge ci powiedzieć

ciągle jest kolejka na Kyre....a więc ciągle pacc czeka na zalogowanie sie w kolejce na tego rooka

jak już niebędzie kolejek i mało online pacc na rooku to wtedy wpuiszczą facc

15:35 New record: 784 players are logged in. <--- więc ciągle coraz więcej ludków wychodzi z rooka

Omg... zanim skoncza sie kolejki i wiekszosc pacc wyjdzie na maina to nas wiosna zastanie.... wiec chyba troszku wczesniej facc wpuszcza ^^ 8o 8o 8o

Seele 28-12-2005 17:56

@Zinn
No niewiem. Co z tego jezeli świat udostępnią dla facc jezeli pacc będzie się "Wpychał" Facc'owi w kolejke ? Facc by miał zerowe szanse na wbicie :P

Niewiem jak teraz sytuacja z kolejkami wygląda..może ktoś nam tu powie po ile ludzi w nich jeszcze stoi ?

@Seru :]

CZytaj ze zrozumieniem...jak nierozumiesz to jeszcze 4 razy :D

Zinn 28-12-2005 19:08

@Seele
hehe facc mialby szanse jakby sie logowal odrazu po save'ie.... :P 8o 8o 8o wiec w sumie co szkodzi Cipa zeby wpuscili facc skoro i tak by stali w kolejkach i i tak by sie nie zalogowali ^^ hmm jedyne co moze sie stac to ze bedzie lagowac jak bedzie duuza kolejka ^^

hmm pacc przez tydz ok rozumiem.. kupili pacc i niech maja cos z tego .... ale dlaczego na facc nee mozna zakladac charow... przynajmniej Cipsoft by sie dowiedzila ile ludzi planuje grac na Kyrze ( mniej wiecej.... bo teraz pewnie jest duzo zrobionych charow ktore sa "never logged in" ).... a tak to klops.. 8o 8o 8o 8o

takie sa moje przemyslenia :P hehe ^^

btw.
W sumie to mogliby juz otworzyc dla facc.. postalbym sobie w kolejkach :P dobra kolejka nie jest zla.. :P 8o 8o

Sergiei Petrov 28-12-2005 19:29

Daaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seele
@Zinn
No niewiem. Co z tego jezeli świat udostępnią dla facc jezeli pacc będzie się "Wpychał" Facc'owi w kolejke ? Facc by miał zerowe szanse na wbicie :P

Niewiem jak teraz sytuacja z kolejkami wygląda..może ktoś nam tu powie po ile ludzi w nich jeszcze stoi ?

@Seru :]

CZytaj ze zrozumieniem...jak nierozumiesz to jeszcze 4 razy :D

Jutro se pacc kupie xD to moge powiedziec jaka sYtuacja
__________________________________________________ ___________-
szukam tEama ja będe Knight robim jakies Family?

Meviot 28-12-2005 20:03

Korzystając z tego tematu pozwolę się zapytać czy gra ktoś z Guardii bądź Pandorii na Kyrze? ^^

Jerzolux 28-12-2005 22:00

Ja gram na Guardii!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meviot
Korzystając z tego tematu pozwolę się zapytać czy gra ktoś z Guardii bądź Pandorii na Kyrze? ^^

OK!MAM 15lvl 19m lvl i gram na guardi w prawdzie po hacku aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gram ja chcesz to możeeeemy sie spotkać(mam 3 postacie na Guardii mój nick to Jerzos)THais

Pawel ziomek 28-12-2005 22:03

Kiedy servery beda dostepne dla free acc ? ;)

Pozdro

Seele 28-12-2005 22:17

@Pawel ziomek

Im później tym lepiej.Sorka....ale tak myśli każdy pacc ze względu na to ze wśród faccjest wiele więcej n00b'ów niż wśród pacc....

oczywiście o nic was nieposądzam ale wiecie jak to jest ;)

a tak pozatym to dziś pisałem iedy servy będą dla facc...niema narazie innej odpowiedzi dostępnej ;)

Meviot 28-12-2005 22:45

@Jerzolux

Szczerze mówiąc chodziło mi o ludzi którzy kiedyś grali na Pandorii albo Guardii i przenoszą się na Kyre ; d

Ale co tam ; )

Pawel ziomek 28-12-2005 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meviot
@Jerzolux

Szczerze mówiąc chodziło mi o ludzi którzy kiedyś grali na Pandorii albo Guardii i przenoszą się na Kyre ; d

Ale co tam ; )

ja GRAŁEM na Guardi i mam zamiar grac na Kyra ale nie wiem kiedy beda dostepne servy na free acc ;(

Pozdro

Zinn 29-12-2005 07:49

29.12.05.... Kyra i Ocera ciagle dostepne jedynie dla posiadaczy premium acc... zostana otwarte najprawdopodobniej po nowym roku... hehe moze to bedzie prezent noworoczny cipow ^^ 8o 8o

Rafal16 29-12-2005 08:44

To ladnie, po nowym roku skoncza sie ferie i ch*j se zagram -.- !! X( X( X( X( X( X( :(

*Ryspeht* 29-12-2005 09:04

Heh a co wy myślicie, że pacci stoją w kolejkach +100 a wpuszczą was <facc> ? To by było bardzo ciekawe. Jeszcze nie widziałem miejsca w kolejce +1000 na żadnym świecie <oprócz testa oczywiście>. Kyra będzie full serwerem gdzie jest +900 osób z samych pacców więc dla facc zostanie baaaaardzo mało miejsca ;]

Zinn 29-12-2005 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
Heh a co wy myślicie, że pacci stoją w kolejkach +100 a wpuszczą was <facc> ? To by było bardzo ciekawe. Jeszcze nie widziałem miejsca w kolejce +1000 na żadnym świecie <oprócz testa oczywiście>. Kyra będzie full serwerem gdzie jest +900 osób z samych pacców więc dla facc zostanie baaaaardzo mało miejsca ;]

I to jest wlasnie bzdura jak beda same pacce..... bo wtedy by powstala taka jakby Premia ktora jest tylko dla paccow... pacce maja swoj swiat i jakos nee widac zeby tam tlok byl... ( jak pisalem tego posta na premi gralo 69 osob 8o 8o 8o ) a na serv ktory jest ( bedzie??? 8o ) ogolnodostepny nie mozna wejsc bo same pacce... ( tak bedzie jesli otworza dla facc )... wiec jaki jest sens tworzenia swiatow "publicznych" dostepnych dla facc skoro i tak facc nie moze na niego wejsc bo graja tam same pacce ? 8o dziwne naprawde...... >.< :o :o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.