![]() |
prosba wielka prosba
Móglbys kto dac jakis filmik dla 20 knajta jak i gdzie morze expic z niezbyt dobrymi skilami ale rzeby loot byl cool plz :D
|
Omg..
Cytuj:
X(X(X(X( _________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ:mag: |
a ja bym porposił oo filmik z PoHem, i każdym jego zakarakiem, czy to pod, czy na ziemią
|
ja bym chciał taki filmik oprowadzający po ghost landzie
|
Pomocy:
Potrzebuje filmik o calej fibuli <podziemia od wejscia po dl> Jak ktos ma plz dajcie I z gory wielkie THX : B) |
a ja tak:
chciałbym filmik z desert questem,ALE! ale nie chcem całego,chcem tylko filmik OD OD OD ODDD (czyt. od :P ) zejścia do podziemia.i całą reszte.bo wiem gdzie wejście,ale nie chciałbym zabłądzic...według mnie to nie jest Qest spolling :] |
dobrze by bylo zeby zanlazl sie ktos co by podsumowal to czego ludzia chca... a tak btw. to ja chce mapping ankharnum :D:D powierzchnia no i jak sie bedzi chcialo to podziemia tez :D
|
Ludzie nie precyzujcie sie do takich detali jak skille lvl... ogolne prosze a nie lvl skille mlvl eq itp,...Hell gate byl w temacie... a o Twierdzy w kazo pierwsze co slysze :P
|
Triciol~ wrzucisz wreszcie te filmy ... :/ bo ja sie prosze i prosze....
Powtarzam chce filmik gdzie expic 22 palkiem z 63 Distem (sux) ... :baby: Bardzo Bym Chcial Zeby byl filmik gdzie moge expic na GUARDACH bo nieweim :baby:...plx fast __________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Prosze o filmik z hellgate
Najlepiej knight lvl i skille nie wzne |
knight
Czy moge prosic o jakis dobry filmik z aninhillator quest(udany ;) ) Z gory dzieki ;)
|
Ja bym prośił o jakiś filmik z blokowaniem gaurdów dla sorca, w najlepszym miejscu. :p
Z góry dziękuje. ;) |
Ja bym prosił o Dwarf Guard hunt w wykonaniu albo sorca z summonami albo knighta ale żeby nie miał za wysokiego lvl :)
|
Ja poproszę o PK team w którym sorc pusici UE iwogle masowa rzeź!!!
Z dołu dziękuje |
Cytuj:
|
O benshee questa i destert questa z dobrą drogą i gdzie jest pełno potworów
|
Cytuj:
|
Dajcie filmik "Nova War" Plx Plx Plx :evul: :evul:
|
|
Filmy
|