![]() |
Cytuj:
HAIL TENGU~!! |
Cytuj:
co do tego pana z checia pomoge przynajmniej jako mieso armatnie ale zawsze cus =p btw. gogo fire @up tenq nie wygra fire to potega _/Fire |
Cytuj:
Ej no Raul czemu mi posty usuwasz??;/Przecież ta wojna jest dlatego bo Tengu jest za Barceloną a Fire za Realam więc to ma związek z wojną xD.A poztym w tamtym poście była oferta zabicia pewnego pana w pełni związana z wojną... |
Ale Cosa~ numer zrobił. Po raz kolejny udowodnił, że nie zna słowa honor. Wyszedł z tengu i wojny, zapłacił jakieś tam grosze po czym gdy myśmy go uważali za free zabił Xanial. I to jeszcze na spólke z Kerrashem więc pewnie zaliczą to jako fraga. No nieładnie nieładnie. Czyżby w inny sposób trudno już było Tengu fraga zdobyć?
Tym samym Cosa~ zdobył tytuł najmniej honorowego uczestnika tej wojny (to już drugi po PA roku 2005 :P). PS: Raul zrób coś z tymi offtopami bo mnie szlag trafia! |
Jakie off topic?:PJuż wyjaśniłem w up poście że to nie off topic:).
|
Cytuj:
go go Fire go!!!!! @spec4ever ile zaplacil koza~ ? _/Fire |
Cytuj:
ale pokazal ze poprostu on potrzebuje rooka Cosanostra to 1 osoba z Tengu ktora niemoze juz odejsc z wojny i nawet po niej ma hunta. |
Cosa dziś blokował droge Geturow Division na poh (Większy hunt). Zabił Xanial Melu (Max Hunt).
X( |
PA wraca... tym razem roku 2006:(
|
Cytuj:
HAIL TENGU!! |
Cytuj:
|
Raul witam W fire =) teraz nie bedziesz mial latwego zycia ......
Nie bede zdradzal twojej tozsamosci choc pewnie i tak juz wszyscy wiedza ... mhh czy ja cie kiedys nie huncilem? cos mi sie kojarzy.... :> |
Ja szczerze jestem za fire. Kilka dni temu tengu mnie ubilo mimo ze nie jestem w fire a za co za to ze jestem kumplem volltia i arcy volltia chociaz w tengu tez mam znajomych. Szkoda ze w wojny mieszacie ludzi ktorzy nie maja zamiaru w nie wchodzic. Jezeli mi sie uda to wbije lvl i pomoge fire ale narazie mam za niski lvl:(
|
Cytuj:
to samo robi fire :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ktos kiedys powiedzial ze w wojnie wszystkie chwyty dozwolone...oszustwo ze strony cosy~ hmm moze i nie ma honoru ale czego sie nie robi aby wygrac wojne...:P Fire nie jest takie swiete...:baby:
btw Volltio tez atakowal moich kumpli...wiec nie ma co sie zalic... zgadzam sie z kolega up ;) |
Cytuj:
@Frolik Jakoś dalej wole Fire :p Cya in battle field. |
Cytuj:
skoro teraz nie grasz to nie wiesz co sie dzieje! lazi Tengu zabija kazdego kto mowi do Fire "hi" -.- to sa dopiero PA -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |