![]() |
wymiatam :P
Ja tam jestem knightem jak większość głosujących. Już od stuleci. z moich 5 postaci tylko 1 nie była rycerzem. Knight to dziwna profesja, bywają lepsze i sama nie wiem czemu zawsze na rooku mówie "knight" :P
|
Ja jestem knightem i fajnie sie gra. :D
|
Ja gralem sorcem i sadze ze to wspaniala profesja lecz mam hunta i sie przezucilem na palla i powiem ze rownie dobrze mi sie nia gra.Moze kiedys zrobie druida :evul:
|
Ha ha to ja mam knighta na 22 levelu
Druid na 18 levelu Sorcer na 20 levelu Paladyn na 13 levelu i jeszcze na rooku 5 levelem |
Kolejne "tak" dla knighta
Cytuj:
A tak gdyby co, no to ja gram knightem. Moim zdaniem jest on najlepszy. Nie będę wyjaśniał, dlaczego tak myślę - po prostu tak i koniec... :p !! |
Ja obecnie gram Elder Druidem kolegi. I powiem wam że nawet fajnie się gra :p
|
Sorc:]
Jest poprostu najlepszy |
ja gram kinghtem i dobrze sie gra tylko to moja pierwsza postac i skile skopalem a tera musze nadrabiac :( ale damy rade B)
|
Knight rules !!!
------------------- Świat: Isara Profesja: Knight :crusader: Level: 36 (rośnie) :Ork: Magic Level: 14(rośnie) :mag: Sword fighting: 75 :miecz Shielding: 70 Best solo: Demon Skeleton Best Witch Team: Giant Spider |
Royal pall.. Wymiata ;]
|
ja gram knightem i dobrze mi z tym.Lubie chodzic w dorgim i ladnym eq i stawac oko w oko z potforkami ;D
|
Ja grałem druidem
Ale przestałem :] Bo niby druidem msz pełno kasy ale potem robić te bp uh i zarabiać na sd mega kicha :( Moim zdaniem wszystkie profesje sa fajne Ale ja nie lubie robić runek :p więc druid i sork u mnie odpadaja Teraz robie sobie knighta |
Ja mam pala i nie lubie jak pod czas walki ktoś zwróci mi uwagę "Jestes palem i walczysz mieczem??" "Pale zawsze z bowami crossbowami itd." Nosz****a ludzie nie można se walczyć palem, który tłucze mieczem??? Ludzie trochę powagi...
|
...
Wedlug mnie nie ma wiekszej potegi od Master Soarcerera na wysooookim lvl ;) .....a tak apropos jestem KNIGHTEM....(knight na wysokim lvl tez wymiata :] ) :p
Profesja: Knight LVL and MLvL: 19 : 3 :baby: Skille: 54/53 Świat:Morgana |
Master Sorc ;) Ale mam też pozostałe profesje. Poprostu MS gram obecnie.
|
Teraz gram ryckiem po dość dłguiej grze na pallu. Zresztą widaćw moim podpisie :P.
pozdro |
knight lecz denerwuje mnie skilowanie i mała ilość czarów chodzi głównie o facc
|
Cytuj:
Nom rośnie a tak poza tym to grats ze masz najwyższy mlv. knightem w tibi : D ( mam nadzieje ze to literówka choć wątpie bo przy 75/70 powinnieneś mieć grubo ponad 5mlv. [ BROŃ BOZE 6!! :o ) Ja grałem wieloma postaciami ale najlepszy jest "No vocation" ; P A tak na serio gram teraz na nowym świecie pallem ; ) |
Palladyn
Ja gram pallem. pytasz czemu ? po prostu przypadek.
Ale uważam że master sorc na lvl ponad 70 i mlvl 50 jest nie do pokonania to moje zdanie P.S: widze wiele osób z mojego miasta Bełchatów rox pozdro GKS :cup: |
Ja gram 56 royal pallem, ale myśle, że sorce są najlepsi.
Z kolei knighci... SUXXX!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |