![]() |
Cytuj:
Heh zmyślać to i ja umiem -.- nie odszedł od niego tylko do niego mówił wiec Tom nie mół powiedzieć "Doh?", a potem nie mógł powiedzieć "Good hunting, son" |
W Tibi nie ma myszy... Są tylko raty czyli z prztłumaczenia szczury
@Instynkt I wyszło na to, że zrobiłem double posta :P |
Ale nooby
Noob:Ja jestem druidem i chaiłem mieć rożdzke bo kolega mówił że dostane na pączątku a ja dostałem pałke dlaczego ???? :baby:
Kiedyś widziłem jak 2 kumple się umuwili na wilka :baby: noob:Ej idzemy na wilka ale uważaj on silny noob:ale niech ciebie bije Pisze do goscia ze dam mu spike sworda za 500gp on mi dal :evul: NApisalem do gościa idz na pszczoły ja pujde z tobom na samej górze są fajne spodnie takie złote i nie uciekaj jak bedziesz miał mało życ bo cie ulecze.A on padł :evul: :evul: |
To ja krzycze
Sell Cooper shield podlazi do mnie koles i się pyta za ile. Ja odpowiadam 500gp I powiedzialem zeby poszedl ze mna na miejsce gdzie sie ludzie wymieniają zeczami. On poszedl i mi na "stół" położył te 500gp xD Cytuj:
|
Cytuj:
Kolo podchodził do wszystkich i pisał "umiesz kopiowac gp?", czasem mu sie udało zrobic kogoś na drobną sumke aż wkoncu podszedł do mnie i mówi "umiesz kopiowac gp", to ja mu na to żeby mnie nauczył.. i tłumaczy mi, kłade na depo 50gp i kiedy niby mam nacisnąc ctrl+l to wykładam drugie 50gp na stół i kolesia bierze wielkie zdziwienie. Dziękuje mu i daje loga, za moment sie loguje a ten na stoliku wyjał 100gp i jak sie domyślacie za moment go lognęło :D ehh zlamienie oszustów nie zna granic :p |
Cytuj:
|
moja Smieszna historia
ziomusz muwi sell fishing rod,brass shield and katana mowi za wszystko 100 Gp LOL a jakis noob myslal ze za jedno 100 ja kupilem i sprzedalem to za 400 gp :P
|
Ja niezbyt pamietam co u mnie smiesznego bylo na rooku ale najbardziej utkwilo mi w glowie jak ten sam ziomek 4 razy pod rzad dal sie nabrac na klonowanie (ctrl+q)
|
I co tu jest zabawnego ? .............
|
Cytuj:
"muwi", "zeczami" i temu [podobne to na kolana rzucaja..... @topick Najlepsze sa sceny kiedy ludzie radza mi albo innemu stayerowi zeby wyszedl na main, bo z takim lvl to bedzie z nigo super sorcer.... i tu sprawdza sie te powiedzenie "ile oczu ma cyklop?? jedno na kazdy punkt IQ walczacego z nim" do tych wlasnie ludzi :D |
...fakt, jak tak czytam te najsmieszniejsze sytuacje z tej strony, to po 1, zadna mnie nie smieszy, pod drugie, w kazdym poscie sa minimalnie 2 bledy:
ziomusz muwi pojdziemy se na wilki naszym harem, pujde z tobom... :( Nie smieszna, ale... dosyc interesujaca sytuacja: Kiedy mozna bylo jeszcze lurowac potowry, zalogowalem sie kiedys rankiem na Antice, na rookgard. Poszedlem wykonac carlin sword quest, i natknalem sie na pelno trupow (w czasie drogi). WSZEDZIE zlurowane bylo po kilka minotaurow i orkow, byly porobione trapy z krzesel i stolkow (na stolki nie dalo sie wejsc). Po podliczeniu trupow wyszlo cos okolo 30, ale jestem pewien, ze bylo ich wiecej. Po prostu nie zwiedzilem calej jaskinii. :p |
hehe. To ja na roku sobie pisze do lepk : " I skilling you char but you give me your pasword" a lepek ok. Z tym ze ja mialem 1 lvl i 0 exp , a lepek mial 8 wiec jak dal mi pasy to hack i Thermal Silt Cyk na Vinerce... :):):):):):D :D
|
hahahahahaha, żebyście wiedzieli co mnie kiedyś na rooku spotkało!
1.Na tym "wzniesieniu" takim obok temple jest ten mostek co łączy skały. Jakiś gość podszedł tam i wyrzucił brass helmet. Ja mu tam wrzuciłem palącą się pochodnię, a ten "hełm mi się pali"! 8o 8o 8o 2.Kiedyś gościu sprzedaje na targowisku (tam co ludzie sprzedają) cooper shield. Ja podchodzę i mówię offer. A ten mówi 550 gp. Ja tak myślę eee. nie kupuję. I mówię "nie kupuję" a ten mówi "ee jeszcze nigdy nikomu nic nie sprzedałem: (pewnie były takie wysokie ceny że szok) 3.Raz w nieżywym gościu znalazłem chain armor. Ale jakiś jeden wyciągnął go i rzucał nim po całym ekranie. Wkońcu podszedł jeden i też próbuje zdobyć zbroję. Ten co wyciągnął rzucił w takie miejsce co niemógł przejść. Ja szybko idę i zabieram chain armora i wyrzucam studded armora. Ten się nie skapnął i rzucił studdedem. Ale to nie najśmieszniejsze. Ten gość co próbował zdobyć (tamten co wyciągnął już poszedł) mówi mi: "give or hunted" ja mu mówię "I'm the Rookstayer" a on "hunted" "on Thais" ja mu znowu że ja Rookstayer a on "ok, hunted" i poszedł :D :D 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
ja pamietam jak sie dalem nabrac xD jak dopiero zaczalem grac spotkalem takiego polaka co mi mowil zebym za nim poszedl xD no to poszedlem, wchodzimy do kanalow miejskich i on mowi zebym wszedl do tego pokoju gdzie zeby otworzyc drzwi potrzebny jest adventure key czy cos takiego, on wychodzi, zamyka i szantazuje: "dawaj gp!" a ja ze zaczalem gre od 3 minut nie mialem kasy gadam mu ze nic nie mam, "ta jasne, dawaj bo cie nie wypuszcze!" w tym czasie ja sie wylogowalem a on sobie poszedl xD i zalozylem nowa postac xD
|
Ja pamiętam tylko zabawne sytuacje z moich początków gry :D Pamiętam jak miałem swoją pierwszą postać na Aurerze i nie wiedziałem jak wkładać przedmioty do bp, i zabiłem rata i klikałem lewym na item i trade with i na siebie xD
Albo pamiętam to akurat nie było już na rooku, ale na mainie. Zwiedzałem okolice Carlin i wlazłem na piętro z Hunterami. Myślę sobie, koleś ma zarąbisty nick (:D) i pisze do niego: "Hi. You have the best nick i know" i zaczyna mnie nawalać, a ja piszę "Plz no... Why are you atacking me??" I zaczołem uciekać i przed samymi schodami padłem :P |
:D :D albo u mnie:
1. jakis facet na mainie w depo polozysz golden set i sei lognoł:D :D :D 2. noobek na rooku pisał sell mace wzialem trade a tam club:D chcial za nia 30gp |
Cytuj:
Ludzie, jak nic wam się śmiesznego nie przydarzyło w trakcie gry, to nie zmyślajcie? Chociaż dzięki wam inni maja ubaw :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chary sie RESETUJA, wszystko sie resetuje oprocz itemow w dp, bo one nie sa zapisane w plikach postaci (bo by mialy w kazdym miescie, jak na otsie). |
Jedna z zabawnych rzeczy na rooku to to jak gosciu domnie ze on umie klonowac itemki i ze moze mi pokazac .. Ten z takim tekstem polorz 100 gp i przytrzymaj ctrl+ c l o n e ( oczywscie wylogowywuje cie przy ctrl + l )
zeby sie z niego posmiac polorzylem obok tego next 100 gp i powiedzialem "" kurde zklonowalem mi nice thx "" on potym potszedl rzucil cale swoje eq legion helmet katane cooper shield chain armor itd zrobil tak ja sie walilem i mu to zabralem ten potym z takim tekstem "" kur** co jest do kur** nedzy hu** oddawaj mi to "" Ja sie zasmialem z noobostwa i poszedlem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |