Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Florydaking 19-03-2005 00:16

Hehe

wiem że już wpisałem się ale chce jeszcze coś dodać....
Czy tylko mi sie zdaje czy same ''kozaki" tu zaglądają :D
wiecie ohh znalazłem KAtane o jak się ciesze to ejst poważny temat czy jakieś dziadostwo nie że chce kogoś obrazić ale bez przesady :P jak komuś tak zależy na tych katanach coperach i innych szmelcach niech da mi zanć jak gra na xanterze to mu sprawie tą przyjemność i mu tego pełno przyniose !!!! już zrozumie że ktoś znalazł wędke na rooku albo carlinga :]
no ale katane na mainie ? Ludzie bądźcie mądrzy :P:P:P
Przypomniałem sobie jeszcze jak kiedyś wszedłem na Tibia moją nową postacią ide do OBi a tu drze się baba że idzie na maina ja jej Gratz a ona wyżuca żeczy wziołem cały zestaw można zaliczyć że to podniosłem z podłogi !!
:lucznik:
Skile 60/XX :mag:
M lvl :mag: 10
LVL 20

djmarcin87 19-03-2005 03:14

:) Ja znalazłem martwego kolesia najwidoczniej jakiegoś wysokiego lvl bo znalazłem w nim i to koleś trzymałw bp fire sworda,guardian shielda,p-legs,p-armor,bp gfb,3 sd,3 hmm,3 uh,amulet taki zielony i inne rzeczy mniej wartościowe.miałem szczęście :)

Tony ^^ 19-03-2005 15:14

Ja znalazłem W-Hammer i Ornamented SHield (Na poh ;P Sie respi) tylko 3 dl'e do wybicia :/

A i Deda z g-Arm (Koles zabil jakiegos 52 sorca i dostal bana) :P

A raz (ale to na antica) Koles sie zagapil i mi wrzocil GS na depo to ja za pazuche i logout

-_- nie mistrz 19-03-2005 15:30

15 bp sd !

Mój kolega znalazł 15 bp sd i wiecie co zrobil (był nOObem)
Zapytał się mojego drugiego kolegi "Co to za kamyczki z czaszkami ?"
A ten mówi "nie wiem.". No to co miał robić ? Shit znalazł więc zaczoł wyżucać.
Za 5 sekund wpadł do niego 100 sorc i go uwalił. Aha jeszcze jedno: znalazł jeszcze plate legi i steel helmet. <Żal>

Kwadratowe Koło 20-03-2005 13:00

lol

Ja raz miałem takie szczęście: "It's true story..." <<ROOK>> Jestem se 1 levelek i laze z tym clube jacket i bag... schodze se do podziemi pod biblioteką i tam 6 lvl wysadził bp na tą deske (chyba już wiecie o co chodzi :evul: ) i sie tak chwali. Wział trade i "look for my eq" dobra wybieram jacketa, A ON TAM MA COPPER SHIELD, CHAIN ARM, MACE (szkoda, że nie carlin sword ;d ), STUDDED LEGS, LEGION HELMET (... wolałbym viking....), BUTKI, lina, lopata I FORSA (poniżej 1250gp). A jeśli licząc trupa, którego dziś znalazłem to jeszcze 9 spearów+mace+jaki shield i inne gówna. Po za tym już 3 razy mi silver amulet z trolli na rooku wypadł. Na mainie troche gorzej, ale raz mi wypadł z minoska w zamku bronze amulet, 4 razy ^^ mi wypadł dwarven shield z krasnoludka, small ruby z amazonki (nie wiem czy uwieżyliście, ale o prawda). Raz miałem taką historie... 11 lvl miałem na mainie i jakis typek (83 wtedy royal pal), aqrat przechodziłem, a on rzucił koło mnie bohy i schował :>. Achhhh..... ciekawe ile by mi dedów zrobił gdybym mu to zabrał....Bym zapomniał... dziś na rooku jakiś Polak wychodził na maina i mówi "ej chcesz moje rzeczy?" ja taka podjara i zasuwam pod bibliotekę i wykłada wszystko (plate shield, carlin sword, chain arm, leathery, butki, legion helm). W sumie pewnie mi nie wierzycie ale mam dowody.... na Infernie 1 lvl z takim eq... Isara...Harmonia....

Lord Aragorn 20-03-2005 21:03

Co wy Pier****cie??

Ja na slimach w carlin znalazlem devil helmet , który leżał sobie na ziemi.
A copper shield i ktanan na mainie to są śmieci. Na Rokku są drogie ale tutaj na mainie to śmieć i tyle .

tivolt 20-03-2005 21:10

BH shield

Ja znalazłem napis LOL ułożony z beholder shieldów. <smile> :D :D

Mafikz 20-03-2005 21:39

Ja jak szłem żeby popłynąć na folde znalazłem P-seta w ciele :)

cykus 21-03-2005 11:34

Heh ;] Najlepszy serwer do "znajdywania" itemków to Antica ;]
Kiedys kumpel mi powiedzial ze na antice jak pogadasz z jakims 40+ lvl to na 80 % da jakis eq ......nie wiezylem ;p wiec zalozylem postac na antice wyszedlem na maina ..no i stoje pod depo i wolam free items (nieraz zagadujac jakeigos goscia;p) po 15 minutach mialem c-seta/crusader helmeta/v-shielda/fs-a i 70 K (malo co mialbym BoH-ale koles powiedzial ze moge je szybko stracic jak deadne to mi nie dal ;p) --to wszystko uzbieralem na 8 lvl-u ;] Ale i tak tam nie gram ;]--glupio sie tam gra ;p

Aha to co znalazlem na ziemi na moim serweze to G-legi ;] kumpel z demona wyciagnal to ja se podwinelem ;] (pozniej sie dzielilismy kasa offcorse ;])

M@tieusz 22-03-2005 10:24

Ja gdy wchodzilem do thais zobaczylem ledwo dednietego trupa otworzylem go a tam drag shield ,bp uh ,i tam takie bedziewia :)

U$er 22-03-2005 20:23

Ja na mainie znalazłem ukryte za drzewami lootbagi(te przy mino maount co sie soldy na powiezchni respia. Zarobilem na tym 4k :p

katelublin 23-03-2005 08:56

Wiesz co nie musiales;/

Poco sciagnales po mnie temat?? X(

ostry12 23-03-2005 09:01

Kiedyś na Harmoni, gdy szedłem do kopalni ktoś koło wejścia ułożyl Plate-seta, Dragon shielda i Dragon hammera a miałem wtedy 12lvl, do tej pory (mam już 43lvl) nic lepszego nie znalazłem.

Vashresamunuh 24-03-2005 20:50

MI jakis gosciu konczacy widocznie gre na serwerze Anrica ;) wyrzucil na dp crown armor i warior helmet B)

Darkness Skuul 24-03-2005 21:18

Ja w rookgaardzie znalazlem katana a w carlin dragon hammer :)

Pall de'riven 24-03-2005 22:33

Ja znalazłem..........

Na rocku:
- copper shield ( na rotach )
- carlin sworda ( w skrzyni na minosach)
- legion helmet (niepamiętam)
- studded legs ( w spearmanie)
Na meinie:
- scale arm. (na rotach)
- Plate arm. ( w klijęcie)
- bp of hmm ( leżał sobie i czekał na nie) :)

Jeszcze troche znalazłem ............... nieraz to sie ma farta.
:]

orgizz 24-03-2005 22:50

demon shield z 8 lvl pk mi wypadl :o

Darksorcerer 26-03-2005 13:03

Mi pul bp hmm wiem ze slabo ale niemam szczenscia :(

Fakolpet 26-03-2005 13:59

a ja mialemm mega polewe goscia w kazz

najpierw zle napisal nick postaci na parcleu i parcel nie poszedl wiec wziolem.
zrobil to 2 raz tesz zle tesz wziolem. powiedizlem mu jak to zrobic(zle) i znowu mam parcela

w kazdym tym parcleu bylo po 5 k :)

Drazharm 26-03-2005 21:28

bilsmy goscia, 52 knight z red skullem, wiedzial ze padnie wiec staral sie swoje bohy do wody wyrzucic. pech chcial ze nie trafil :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41.