![]() |
solo drag
ej
jak mozna solowac draga na 11lvl to jest niemozliwe hitnie cie ladnie za 112np z combo i co zrobisz masz tylko na 11lvl exure gran i moze uhy, ihy itp a niemowiac o sd jak solowalem draga to zostalo 50hp i niemoglem tych 50hp u zjechac bo run juz nibylo xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
WeĽ kolege Elder Druida niech zapodaje exura sio tylko tym sposobem jest to możliwe i oplacalne dla ciebie...chociaz jak ci wejdzie combo to ci exura sio nawet nie pomozeB) |
25 drut, eq - p-set, bh shield, mlv 27;( dam rade pojedynczemu witchowi? chodzi mi o zamknieta przestrzen w amazon camp.
|
Cytuj:
Inaczej na 11 lvl-u sie nie da. Chyba że chcesz stracić kase na sd-ki kiedy jests sorcem lub drutem. 2bp uh i 2bp sd powinno wystarczyć. |
Dworce
Czy na 24 lvl ED z m lvl 31 dam rade spokojnie poexpic na Dworcach... mowie o wszystkich... oraz jakie eq potrzebuje i czy duzo uh zejdzie i manasów... proszę o rade...
Pozdroofka |
czy na 16 lvlu ze skilami 50/50 i eq w helmet, k arm, p legs, fs, drag shield, scarf i buciakmi :) zabije slima? i ewentualnie jego kumpli? prosze o szybka odp
|
Cytuj:
|
Czy pokonam draga z kumplem ja: 23 paladyn skille 70/58
kumpel:24 druid 34 mlv Jezeli tak to jaka najlepiej obj±c taktyke |
Cytuj:
|
@up
Zamek to idealne miejsce na zsolowanie draga palkiem ? W tym ciasnym pokoju gdzie nie ma pola do manewru ? Powiniene¶ dać radę sam dragowi, ale musisz uważać na f wave i na 200 hp sie ihać. A i polecałbym jaki¶ resp na wolnej przestrzeni np. w kanionie. |
Czy na 25lv, skillami 53/49, eq: Fire-sword, crown helmet, knight armor, plate legs, dragon shield, dragon necklace i crocodile boots, knightem, pokonam minotaur maga?
Jeżeli nie to co powinienem zmienić? |
Dragon Lord
Czy na 42 levelu ze skilami 67/65(na paccu nie trenuje) z eq g armor k legs vamp shield k axe platinum amulet(lub dragon nacklece ) z rh blokne Dl'a skoro idzie ze mna 2 palków 33 i 39 obaj skille 65+ i sorc 30+level ?
|
Cytuj:
Hmm Je¶li Jest Solo To Zsolujesz Na Loozie Zejdzie Max 1 Uh...Ale Oni Zazwyczaj Chodz± W Grupach...Moj Kuzyn 28 Knightem W Drodze Na Dc Wrypal Sie Na Mino Maga I 6 Mino Archerow I Padl...Trzeba Uwazac...Pozdro |
Cytuj:
Góra Hit I Zawijka...Dobre Ze Względu Na To Ze To Znany Teren I Nie Wrypie Sie Na Nic Innego... |
Cytuj:
A jak zobaczy ze sobie nie radzi i bd chcial uciec?zanim do cave dobiegnie juz bd trupem |
Czy na 28 lvl z Ds moge expic manasowo na dragach?? :) :) Bed± jakie¶ straty??:] Dragi solowalem od 20 lvl ale dla sportu:D :D i tracilem kilka manasów. A i czy lepiej jak już expie na Dragach to tam gdzie jest resp 2 czy 1?? oczywiscie nie razem .Jak co¶ chodzi mi o Dragi przy Ankrahmun.
Zgó:cup: dziekuje..:cup: |
Mam pytanie czy na 26 levelu i 27 mlvlu druidem zabije gsa?
;) ;) ;) |
Cytuj:
|
Chcialbym wiedziec czy oplacaloby mi sie huncic solo hydry 40 ms 43mlvl
co musialbym wziac czy by mi sie dobrze zwracalo :baby: :baby: :baby: :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |