Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Piekielna historia o Szatanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66828)

Byczy 18-09-2006 20:44

Myzel Dobrze Gada LUB dalej hahhabuahaha sorry
I konkretnie TWóRZ DALEJ 8o 8o 8o 8o (ten z paccem jest fajny)

Ilus Thor 18-09-2006 21:23

łi łant more? Co by tu więcej powiedzieć... Nie bądź taki zuy, bo gie-emy wcale nie są zue ani za'Evul. Ale z tym paćem to racja :D. Aż się myśli, żeby był następny 666 plan shatana! Sycylia żyje!

Drakon 18-09-2006 22:09

@up
muff zaa śebie
<noob mode off>
ja chce
jeszcze więcej
jeszcze bardzie zue
jeszcze śmesniejsze
i jeszcze więcej pasków na raz
i jeszcze szatan plx :P

Byczy 19-09-2006 07:09

Właśnie daway więcej pasków!!!!!:D

Ilus Thor 19-09-2006 18:39

[offtop]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon First (Post 994189)
@up
muff zaa śebie
<noob mode off>
ja chce
jeszcze więcej
jeszcze bardzie zue
jeszcze śmesniejsze
i jeszcze więcej pasków na raz
i jeszcze szatan plx :P

Nie pisałem w drugiej osobie liczby mnogiej, lecz w PIERWSZEJ OSOBIE LICZBY POJEDYNCZEJ! Niechaj do ciebie dotrze, że nawet jeśli nie mówię: "Ja uważam" itd. to mimo wszystko jest to MOJE zdanie. Uważaj, pisz normalnie. Have a nice day and goodbye. [/offtop]

Ja tam wolę, żeby była duża JAKOŚĆ, nie ilość. Co nam przyjdzie z tego, jak dasz całą stronę pasków, jak szatan się śmieje. Co to będzie? Gówno. Stawiaj na jakość, nie na ilość. Do tej pory tak wygrywałeś (lol?).

Drakon 19-09-2006 19:47

@up
od kiedy "we want more" (bo tak sie pisze) to pierwsza osoba liczby pojedyńczej?

@topic
Nadrill streszczaj sie a nie tam browari pewnie popijasz

Onionhawk 19-09-2006 22:02

zuo i 666 ;/

Zuo wymiata :P
mi osobiscie nie zalezy na tym by bylo duzo paskow, moze byc i pol byle byly zaa...smieszne ;P
ogolnie to da sie wybrechtac kazdy z owych odcinkow ale sa biale kruki wsrod nich ktorych jeszcze w zadnym faku nie widzialem, a co jeszcze jest fajnie, nie jest to daremny fake o przygodach maga albatrosa ktory wycina orki do stopy i znajduje zone i zyli dlugo i szczesliwie i koniec i i i ......

tylko jest on zue ;) to w nim fajnego, no i czekamy na dalesze oczywiscie z neicierpliwoscia :)

Byczy 20-09-2006 15:21

Dawać więcej Szatana rób wiece8o :evul:

>Jtank< 20-09-2006 18:18

More! More! More!

Jestes Zuy!
Aktem terroru jest to ze nie dajesz nam fake`ów i doprowadzasz nas do nerwicy z nudow! :D
Jestes Best! Best! Best
Lud zada Fake`a Lud zada Fake`a!
:D
Pospiesz sie bo mi sie zaczyna nudzic :p

Byczy 21-09-2006 06:50

Wlasnie powineś mieć opinie"wredny" bo niedajes wiecej pasków8o 8o 8o

Lasooch 21-09-2006 15:05

Widzę tam wysyp postów wyglądających na napisane przez nie starsze niż 8 lat dzieci... cóż, może zniechęca Cię, Nadrillu, taka publiczność? Masz tu posta na poziomie. Ale to ostatni mój post w tym temacie jeśli szybko nie dasz kolejnego odcinka.

Misza 21-09-2006 15:21

Masz jeszcze jednego posta na poziomie, od geniusza zwanego Misza.
Rup pazki pliks...

Nadrill 21-09-2006 21:37

Hm, już miałem robić fake, ale przywiozłem z miasta Lajfboksa i zabrałem się do instalacji. Na 2 komputery. Męka...
Możecie mówić na mnie dziecko Liveboxa. ;) Fake zrobię jutro, podziękujcie tej piekielnej machinie(bomb wodnych i wąglików w spreju nie przyjmuję).

Celoz 21-09-2006 21:42

hmm.. a deski przebite ggwoździami i stryczek? ^^

Byczy 21-09-2006 23:23

Ok z Fake spiesz sie dziecie Neostrady(jak tak moge):D

Sebidin 22-09-2006 10:32

heeej te faki są świetne oby tak dalej :P

Byczy 22-09-2006 14:14

@Up
Masz racje te paski są zajefajne
@Down
Co do podpisu są tacy ludzie co mogą być na ciebie zli zato ze napisaleś ze tibia jest głupia(p.s-niegram w tibie)........

Ely 22-09-2006 17:01

A ja dopiero teraz odkryłem ten temat. :) No nie no, stary, robisz świetne komiksy. A ponieważ właśnie naraz przeczytałem wszystkie paski... No cóż... ROTFL :blazen: Jedyne uwagi można mieć co prawda do wypełnienia tła, ale Ci co chrzanią tak to niech się pocałują w cztery litery, najważniejszy jest humor, a w takim momencie na takie detale się nie zwraca uwagi. ;)
10/10 jak dla mnie

thebassa 22-09-2006 20:39

Hah bardzo fajne ZUE fake nie moge sie doczekac next czesci

Lasooch 22-09-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Byczy (Post 998558)
@Up
Masz racje te paski są zajefajne
@Down
Co do podpisu są tacy ludzie co mogą być na ciebie zli zato ze napisaleś ze tibia jest głupia(p.s-niegram w tibie)........

Co do 'niegram' i ogólnego stylu wysławiania, to niektórzy...

/me wymownie macha palcem wymierzonym w kierunku własnej okazałej klaty a.k.a. brzucha

... mogą być na Ciebie za to źli. Ortografia, babe, ortografia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12.