![]() |
Yall a co robisz z rybami? ;)
|
No nieźle taka pełna sumka ;)
@Down Szatanie, opuść ciało tego chłopca! |
2@up:
Nareszcie... ale nie do końca. Przez pewien czas miałem foty pod Twoimi (pewnie połowa nie widziała ich). Teraz Ty jesteś niżej. >za 15min mój post w Albumie zostanie skasowany xD< Btw... Gz. Ja tam wolę 6mln 666k 666 expa |
Cytuj:
|
Ohoho Instynkt, gratuluję :D 10.000.000 expa nie często się widuje :)
@Milan Oh ty AntyChryście :P |
Gzz Instynkt, Ty to jednak przegangsterka jestes:P No zaraz dam fotke z milionem, dajcie mi tylko chwilke=]
Y'all |
Yallah gratuluję :) Obyś ta tym jednym milionie nie zakończył ;)
|
@Up
Na pewno nie zakończy ;) |
Pozyjemy zobaczymy :P
|
Ehh wardi czy wszyscy Haltonowie (poza milanem) muszą dawać takie przynudzające skreeny? :|
przcierz nawet nie byłeś rookstayerem zabijając tego orca |
@Lord Wardi
Podoba ci sie TBI GG?? |
@Wardi
Po co umieszczasz takie zdjęcia :/ Po 2. Nie masz pacca, a masz addona :> Dziwne... |
@Up
Ehh poprostu sobie kombinował w sprajtach jak pewien niezbyt inteligętny pan Mowicz Rookstayer (nie pamiętam nicka usera). Zdjęcie debilne. |
Dajcie se z Wardim spokój... Wpadnie Instynkt, oceni, skasuje, jak dobrze pójdzie da bana i będzie zadowolona :D
|
hehehe.Zdjęcia nie zobaczyłem bo sie długo ładowało.No fakt przyjdzie Instynkt pokasuje,pobanuje i bedzie koniec :dance:
|
Hynu, czy te zdjęcie z avansen na 9 lvl to nie jest Fake?
|
Co? A czemu to miałby być fake? Przecież kase mógł na zbierać a to że nie ma koło niego potwora to znak że pewnie tylko troche go naruszył a ktoś inny dobił :confused:
|
Fajne skreeny, oby tak dalej :P
|
Kase mam dlatego bo mój były char to looder (25 lvl)
A sprawa advanca to w kanałach mój kumpel Grzyb rookstayer dobijał mi rata. Czy tak ciężko na to wpaść? |
Nie obrażaj mnie bo jestem tylko człowiekiem i mam prawo się mylić!Wydało mi sie dziwne że jest na dachuu i ma advanca...X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |