![]() |
Cytuj:
|
A ja sądze, że przydał by się jakiś nowy quest. Najlepiej na pacc area:]
@edit Żadnych nowych potworków, ponieważ: 1. Rookstayerzy zostali, bo podjęli trudne wyzwanie, a nie, żeby ktoś im to teraz ułatwił 2. 2lvl sobie wychodzi z miasta na trolle, a tam nie ojdzie bo dwarf lurnięty... a za nim minomagi może jeszcze stoją... |
Po co wam nowe potwory? IMO te, które są teraz w zupełności wystarczą ;)
|
1. Temat tylko do pomarzenia
2. CipSoft mówił już enty razy że nie będą nic dodawać więcej nić potrzeba, Rookgard jest tylko do wyjścia na main.. i tyle |
@up pierwszy raz się z tobą zgadzam... Rook jest taki jaki jest... czyli dobry.
|
Nowy Quest np. Pits of Rookgard xD
na nim carrior wormy, mino archery (przerobione , bardzo zadki loot) lol XD |
A ja bym chciał coś w stylu Amazon Camp lub Amazon Tower, lub jakieś miejsce z Valkyriami.
Pozdrawiam Paweł |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie zastanówcie się, co piszecie. Macie przynajmniej rookstayerów? O.o |
Roket... Odpowiedz na to pytanie sama się nasuwa...
|
Cytuj:
|
Rookgaard powien zostac taki jaki jest teraz, bez zdednych dodatkow.
|
@up
Ale ten temat jest stwozony poto, zeby powiedziec jakie bys chcial nowe potwory, questy lub miejsca na rooku, a nie poto, zeby mowic ze rookgard powinien byc taki jaki jest :D |
Cytuj:
Czytaj nazwę tematu a potem coś napisz.... Gdzie ci tu pisze "Piszcie jakie chcecie nowe miejsca , questy" Ja tu tylko widzę potwory. @topic Mogliby dodać jeżeli już to Skeleton Warriora < spotykany an ghostland> |
Powinni dodać więcej rodzajów trolluw. :confused:
|
Cytuj:
@topic Jeśli chcecie nowe potwory to napiszcie w dziale Proposals na forum tibia.com. |
Cytuj:
@top Island Troll ; d @edit Cytuj:
|
No to jak nie "Mutejdej Snejha" to Mutated Chickena.
|
Swamp Troll
|
Cytuj:
@topic: Po co dodawać nowe potwory? Jaki w tym sens? Pomyślcie... Dodadzą dwarfy to będą Iron ore, dodadzą wszystkie rodzaje trolli to zepsuje się reszta klimatu jaki pozostał na rookgaardzie. (wyobrażacie sobie lodowego trolla na bagnach? Bo ja nie). Jedyny potwór jaki mógł by być dodany to Skeleton Warrior. Tyle odemnie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |