Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Nosso Mc'Furry 19-04-2006 13:09

Edited Edited

Ise~ 19-04-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Prędzej ty stwierdzisz że tą wojne przegraliście, bo ja jak i reszta DoF'u nie mamy w planach się poddać ;)

@Draz
Długo wam zajęło obudzenie urba? Myślałem że ten gość w ogóle nie śpi tylko w Tibie gra. Czy ta wojna tak go zmieniła że już zaczyna chodzić spać?! :o

btw. przysłowiowe 1:0 Draek :)

@Abu
Z niego taki pogromca DoFu jak ze mnie Drazharm _/

A co do ostatniej akcji Draz.
Nie chwal się ze garstka od was zabiła ileś tam osób z DoF. W waszym przypadku nie jest to aż takie trudne
Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE
Mało osób może przeżyć takie coś... Cóż Przemo nie miał szczęścia tym razem.

Brawo ! Chyba jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła ! Tak, oto tajemnica Wanted ! Oni mają taktykę !Dlaczego ? Bo umieją myśleć ... -_-"

A nie tak jak Heg ... Byle do przudu, Sandra poleci, walnie ze 3 ue, może kogoś poza swoimi trafi, i jak będziemy ją w 15-nastu uhać, może nie padnie ... A jak padnie Viskovleen, to trudno. -.-

Pozdrawiam ...

Sierput 19-04-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
Brawo ! Chyba jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła ! Tak, oto tajemnica Wanted ! Oni mają taktykę !Dlaczego ? Bo umieją myśleć ... -_-"

A nie tak jak Heg ... Byle do przudu, Sandra poleci, walnie ze 3 ue, może kogoś poza swoimi trafi, i jak będziemy ją w 15-nastu uhać, może nie padnie ... A jak padnie Viskovleen, to trudno. -.-

Pozdrawiam ...

Ise~ 58 levelowy knighcie twoja wypowiedz wskazuje ze duzo widziales, masz spore doswiadczenie w bitwach. Z pewnoscia brales w nich udzial wiele razy :baby:

Drazharm 19-04-2006 15:33

14:39 Viskovleen: ktorys z koeli owner gral chyba, i si ejej popierdolilo ze ja jestem z wanted.. -.-

Gedd 19-04-2006 20:08

Cytuj:

Prędzej ty stwierdzisz że tą wojne przegraliście, bo ja jak i reszta DoF'u nie mamy w planach się poddać ;)

@Draz
Długo wam zajęło obudzenie urba? Myślałem że ten gość w ogóle nie śpi tylko w Tibie gra. Czy ta wojna tak go zmieniła że już zaczyna chodzić spać?! :o

btw. przysłowiowe 1:0 Draek :)

@Abu
Z niego taki pogromca DoFu jak ze mnie Drazharm _/

Nie chwal się ze garstka od was zabiła ileś tam osób z DoF. W waszym przypadku nie jest to aż takie trudne
Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE

haha ty juz przestan gadac o tej taktyce, bo juz sam niewiem czy to jest bardziej smieszne czy zalosne

Ise~ 19-04-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sierput
Ise~ 58 levelowy knighcie twoja wypowiedz wskazuje ze duzo widziales, masz spore doswiadczenie w bitwach. Z pewnoscia brales w nich udzial wiele razy :baby:

Po 1. zdziwił byś się.
Po 2. nie gram tamtym charem już, zrobiłem sorca, nim bardziej Wanted pomogę, może nie teraz, ale szybko potrafie lvle bić. xD
Po 3. jeżeli myślisz, że to moja pierwsza postać-mylisz się.
Po 4. wojna nie toczy się jedynie na azurze.

Pozdrawiam ...

kokos@ 19-04-2006 20:32

Cytuj:

Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE

Ale dlaczego gadasz ze Draz i Mina maja taktyke taka, jesli ci to przeswzkadza to zastosujcie taka sama w dofie przeciesz macie Sandre?? 8o Dlaczego krytykujesz cos skutecznego moze zazrdoscisz im normalnie i dlatego??:p

Mentosek_2005 19-04-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@
Ale dlaczego gadasz ze Draz i Mina maja taktyke taka, jesli ci to przeswzkadza to zastosujcie taka sama w dofie przeciesz macie Sandre?? 8o Dlaczego krytykujesz cos skutecznego moze zazrdoscisz im normalnie i dlatego??:p

Sandra ma zryte pvp ;<

Top Secret Name 19-04-2006 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentosek_2005
Sandra ma zryte pvp ;<

zeby zryć trzeba mieć 8o sandra niema pvp :) :dance:

Edit: czego tyle ludzi tu pisze "rzodkiewka" tam gdzie nietrzeba?

Qba =] 19-04-2006 21:16

Tłumaczenie, że wanted nie ma innej taktyki niż bla bla bla... jest idiotyczne...
Potem najlepiej dodać, że kiedy Dof & Vision jest zalogowane to Wanted siedzi w pz. A co ma kufa robić, kiedy was jest 2x więcej ? Tu chodzi o to, żeby wygrać, a nie żeby nie siedzieć w pz...
Cel uświęca środki- jaka nie byłaby taktyka, ważne by była skuteczna...

The Show must go on... a coraz więcej osób myśli o wypłaceniu się, lub już to zrobiło.

/ Gratz dla czwóreczki po anihi, ładnie wam poszło :)

kokos@ 19-04-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentosek_2005
Sandra ma zryte pvp ;<

Ja wiem ze ma zryte , ale jak to mowia ze na wojnie inny owner:p :p. A pozatym to byl tylko przykald ze tez moga zastosowac taka sama taktyke. Nie liczy sie jaka taktyka moze i byc bardzo trudna wazne ze skuteczna:p

Slayer Robin 19-04-2006 23:57

Name: Viskovleen
Apr 19 2006, 00:14:43 CET Killed at Level 102 by Sandra Magnus

Ciekawa taktyka zabijanie swojich :D

Siwus 20-04-2006 00:28

Anni

Ma ktoś filmik z tego annihilatorka ?

Abu-Loppez 20-04-2006 11:29

To Nosso Mc'Furry:
Owszem ze mnie zaden pogromca DoFu sami sie podajecie powoli praszac a wrecz jeczac nam o paymenty :) co do naszej taktyki to nie tylko sd ue leci :) bo jak sam widzialas na hg potrafilismy cos zdzialac i nie tylko na hg a ze sz.p. Heg wygrywal wojny z swee na poczatku azury to dzieki temy ze byl prowaadzony przez ludzi co potrafia myslec jak zabijac i nie zginac jak teraz widzisz heg nie umie planowac akcji i podejrzewam ze ani 1 z waszych liderow tego nie potrafi bo w przeszlosci byli tylko marionetkami same like u now ;)

co do taktyki dofu to niestety nie moga jej sciagnac od nas poniewarz niestety sandra to noob i z UE nie trafia w tych co ma :) ale co tam jak sie jest brazolem to sie tak gra :)

ale co tam to tylko moje zdanie;p

Nosso Mc'Furry 20-04-2006 13:36

Edited Edited

Drazharm 20-04-2006 14:19

heg i caly dof pojecia o pvp jak nie mieli tak nie maja, w pierwszej wojnie ze swe byli tylko marionetkami w naszych rekach. teraz nie ma kto pociagac za sznurki i jest cyrk :D

Anonimek 20-04-2006 15:35

haha, nie bądź śmieszny :) El Drazito :P i tak prędzej czy później będziesz przyjeżdżał do Pozniania prosząc o powrót, ja tak nie myśle, ja to wiem ! My tą wojne wygramy !! Hail DOF !!!

Drazharm 20-04-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonimek
haha, nie bądź śmieszny :) El Drazito :P i tak prędzej czy później będziesz przyjeżdżał do Pozniania prosząc o powrót, ja tak nie myśle, ja to wiem ! My tą wojne wygramy !! Hail DOF !!!

tym razem poll, przemo i spolka przyjada do wawy z cysterna lecha to zobaczymy co sie da zrobic

Anoniemk 20-04-2006 16:39

Ech....nie było innych nicków;/

Gimlos 20-04-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
tym razem poll, przemo i spolka przyjada do wawy z cysterna lecha to zobaczymy co sie da zrobic

Watpie zeby ktos znizyl sie do twojego pioziomu i prosil na rl o wolnosc w grze komputerowej, nie rob sobie zludzen

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07.