Mithgar XX |
01-07-2006 15:50 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Horthead
Nie czytałem wszystkich stron tego topicu, tylko kilka pierwszych.
Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara. Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".
|
Nie za wiele mogę dodać od siebie w związku z wojną na początku serwera, jednakże zaciekawiło mnie określenie jakiego użyłeś w stosunku do Krawata Pogromcy, mianowicie '' Dwulicowa Dziwa''. Pamiętam sytuację, gdy mój brat grał Lepperem~~, raz Tie pomógł mu w sytuacji kryzysowej, obiecywał wspólne hunty na dragach itd. Braciszek cieszył się bardzo, jakiego on ma qmpla niesamowitego. Ja osobiście tkwiłem wtedy na lvlu około 45, siedząc w śp. Angels of Revenge. Od początku nie ufałem Tie, jak się okazało nie bez podstawy. Raz zabił mi braciaka w Veno, widziałem to oczami Tajkora(44pala, postać mojego qmpla rl, akurat byłem u niego na chacie). Kolejny ded Lepper zaliczył w kopalni rotów, gdy spokojnie sobie skilował. W obu przypadkach atak był bezpodstawny. Przypominam, braciszek miał wtedy 40lv, a Tie 100+.
Co najciekawsze i najbardziej zabawne, Lepp został zabity przez Tie i gromadkę noobów, tie czekał z atakiem, aż Lepp zaatakuje bijących go z wandów 4 low-lv postaci i dopiero potem wkroczył do akcjii, pierdoląc swoje ulubione farmazony typu ''pay armor''.
Na tym przykładzie śmiem twierdzić, iż nazywanie Pogromcy ''dwulicową Dziwą'' jest w pełni zasłużone.
_/ Lepper von Kisiel & Mithgar :)
|