![]() |
Cytuj:
chyba ze na kawke wstapisz do mnie to i komputer i net jest. ale z paccem problem. ;p |
ahh, to ja tez na hydry zaproszony jestem ?:] a niee to spoko :D tylko ze palkiem mi sie zachcialo grac :p
|
Cytuj:
wiesz hmm jesli mam do wyboru maly lvl druta albo ciebie. wybiore malego druta. ale zebys nie fochal nam za duzo wezme ciebie ;p pozdnaj moje dobre serce ;] |
hydry sa zajete 24/7 xDD
|
Cytuj:
|
ja i tak po exp nie bede szedl :p na hydrach jest wolno bez exori vis :evul: wiec bedziesz mogla sobie w spokoju expic...ja sobie samymi DS pobije :p a co do tego banshee, to jesli dobrze pamietam, sa masowe lagi ;)
|
Ja , Lady Szikaka , Konzbi , Ryba The Wolf , Thal~ , Voltomix
tak najczesciej jest :P |
kto ma ten ma. ja nie mam nie wiem od czego to zalezy, poza tym nikt mi nic nie marudzil jeszcze ze nie idzie wiec jak narazie idziemy. i mam nadizeje ze sie tojuz nie mzini, bo juz 5 raz sie wybieram wkoncu moze gdzies dojde....
Cytuj:
zreszta powiem tak juz tyle razy widzialam takie listy i jakos to nie bardzo wychodzilo ja sie zawsze wbijalam bo nikogo nie bylo a lista nadal dluga lezala |
zalezy w jakim moemncie wpadniesz :P pare razy wpadlem a akurat konczyli a dzisiaj wpadlem po ss i goscie jeszcze siedza :P
|
no to ja widocznie mam szczescie ;p i nadal na nie bede liczyczyla ;] jutro ide na hydry i juz ;]
|
wg mnie hydry to nic innego jak strata czasu, jesli siedziec caalyy dzien :] ja przez te 8 godzin gdzies indziej zrobie 400k expa, a oni beda siedziec, expic stosunkowo wolno i miec bezpodstawne nadzieje ze tym razem bloker ich nie opieprzy z lootem ;)
|
w sumie to masz racje, dlatego ja chodze ze sprawdzonymi knajtami ;p moze wlasnie daltego tak zadko tam jestem ;p
to zaproponuj mi cos zebym w monotonie nie wpadala i zrobila moj upragniony 70 lvl |
e tam hydry niedlugo bedziemy na dlki chodzic ;pp
|
Sol, mama dla Ciebie swietna propozycje ;) jak tylko bede mial mniejsze lagi mozemy isc poszalec gdzies gleboko pod Darama bez blokera ;) znaczy sie przejdziemy sie w tomby :p z GFB mozna naprawde szybko i przyjemnie expic, tylko trzeba wiedziec gdzie :]
|
no ja ide w poniedzialek na demonki ;] ale nie da sie ukryc ze do poniedzialku chicalabym miec juz ten 70 lvl ;p
@suv widze ze mi bardzo romantyczna randke proponujesz ;) |
hyhy, no tak..bedzie zaciszne miejsce, tylko we dwoje, czasem gdzies jakis nekromanta sie pojawi :p beda swiece, znaczy GFB :D
swoja droga 17:12 Booka Jones: bede na tibia.pl ? 17:12 Booka Jones: mamo !!! 17:12 Booka Jones: bede w internecie :) a to z takiej okazji :] http://i67.photobucket.com/albums/h3...s/e7c290b0.jpg nareszcie ! :D |
Gz ptaszq ale za chiny tego nie opylisz
@down Za ile xD? Edit: 17:43 You advanced in shielding.~~11 left |
Cytuj:
|
xd
Mógłbym wiedzieć kto kupił?
|
no no ladnie widze sie dzieje ;p
a ja w pracy tkwic musze pfff |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |