Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

jastr 22-07-2006 15:31

eee nigdy nie wmawiałem sobie że gościu który mnie zabił miał boota NIGDY zawsze twierdzilem że moje pvp jest do bani (trzęsą mi się ręce przy ataku pk brak logicznego myślenia) jeśli uważasz że sorc teraz to będzie "Pan i władca" to ... graj sorcem zobaczymy przez ile czasu jeszcze tak będziesz uważał. Nie widzę żadnego problemu teksty typu "teraz każdy gościu który kupi postac będzie wymiatał a ja DOŚWIADCZONY gracz będę cierpiał" Ile osób zabije 5-10 zaraz po tym zajdzie za skóre komuś wpływowemu na serwie i będzie padał jak neewbe którym jest. W tej grze zawsze siła była w grupie samemu nawet 174 ms nic nie zdziałasz, poza tym ten topik nie jest o tym więc skończymy ten temat tu i teraz bo to bez sensu żaded z nas zdania nie zmieni. Nie twierdzę że jestem jakiś wszechwiedzący po prostu wiem bo pisałem tak jak ty: sd od 45 lvlu lol przecież teraz to sorce będą padać jak muchy (pamiętasz te czasy kiedy wystarczał chyba 15 lvl i miałeś sd każdy sorc miał minimum bp przy sobie więc każdy agresor musiał się liczyć z możliwością oberwania)soulpointsy po co !!! i tak to nic nie zmieni a ja będę tylko ograniczony robaki przecież teraz nikt nie będzi łowił .... Poczekaj do updatu pograj poznaj oceń a nie jeszcze nie ma usłyszałeś kilka nowinek i już wciągasz wnioski. Cierpliwości panowie cierpliwości.
Over and out Jastr8

Zimpa 22-07-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver
tak, przezyjesz o ile bedziesz mial ze soba 20 bp uh zeby do dp zdazyc :D

remember!!

jesli o te same lvl chodzi bto pamietaj 3 jego sd to 2 twoje uhy wiec predzej on sie zniecheci nizz tobie braknie uh jesli masz 8 bp

Harry Xin 22-07-2006 16:38

To fakt

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa
remember!!

jesli o te same lvl chodzi bto pamietaj 3 jego sd to 2 twoje uhy wiec predzej on sie zniecheci nizz tobie braknie uh jesli masz 8 bp

W pełni się zgadzam. A poza tym, jeżeli zaistnieją jakieś szanse to zawsze można skontrować i sd będą rzadziej lecieć. :p

pawlon 22-07-2006 17:13

ehh ale wy biadolicie, ci co sa cheaterami to i tak maja aimbota i tak(wiekszosc pk i agresorow). smuci wtedy tylko brak czynnika ludzkiego(ze kto moze nie trafic uhem czy sd). w sumie zaden sorc nie powinien miec wiecej sd niz ty uhow, wiec to nie problem, dopoki jestes w stanie sie wyuhac to nic ci nie zagraza.

PS: zaden prawdziwy noob nie zagrozi doswiadczonemu graczowi, nie wazne czy bedzie mial aibota i inny cuda niewidy, to po prostu nie mozliwe, tak jak zawsze doswiadczenie odgrywa i bedzie odgrywac najwazniejsza role.

PS2: zauwazylem ze najwiecej na aimbota narzekaja ludzie ktorzy juz teraz go uzywaja w postaci cheatow, zabawne :D

Harry Xin 22-07-2006 17:18

To oczywiste

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
PS2: zauwazylem ze najwiecej na aimbota narzekaja ludzie ktorzy juz teraz go uzywaja w postaci cheatow, zabawne :D

Do tej pory mieli przewagę i sprawą jasną jest, że będą chcieli ją nadal utrzymać skoro ryzykują dostaniem bana. :p

Celmir 22-07-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX

Crown chyba musimy poważnie porozmawiać:]
Demiphant trzyma z Konda ponieważ zawsze byl przeciwko niemu i na dobre mu to nie wychodzilo.Zemek cisnął na bocie, a przynajmniej sprawiał takie wrażenie.Magdy nie komentuje bo mi sie poprostu nie chce.Rumcio nie sharuje chara, gra z bratem lecz rzadko gra jego brat ponieważ czesto mu sie zdarzalo paść w przeszłości:P

Signed by \Sk0p0/

Qreew 22-07-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir
Crown chyba musimy poważnie porozmawiać:]
Demiphant trzyma z Konda ponieważ zawsze byl przeciwko niemu i na dobre mu to nie wychodzilo.Zemek cisnął na bocie, a przynajmniej sprawiał takie wrażenie.Magdy nie komentuje bo mi sie poprostu nie chce.Rumcio nie sharuje chara, gra z bratem lecz rzadko gra jego brat ponieważ czesto mu sie zdarzalo paść w przeszłości:P

Signed by \Sk0p0/

Ja tam wiem o 3 osobach ktore graja tą postacią :)
Rumcio teraz ma jeden cel na galanie (tak powiedzial), zniszczyc 2 osoby,
a jakie to niech sie juz kazdy domysli ^^

Satan666 22-07-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Ja tam wiem o 3 osobach ktore graja tą postacią :)
Rumcio teraz ma jeden cel na galanie (tak powiedzial), zniszczyc 2 osoby,
a jakie to niech sie juz kazdy domysli ^^

kogo niby...?

Osiol221 22-07-2006 21:14

xd

Konda:Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar

Dragon86 22-07-2006 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Konda:Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar

twojej predkosci mozna pozazdroscic :)

@Stan666
czasami im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie ;)

a tak na marginesie dzis zdziwila mnie jedna zecz mianowicie keekz i kardear przybiegli ubic pewna osobe razem myslalem ze sa na wojnie i walcza miedzy soba:p

sliver 22-07-2006 21:59

o ile dobrze pamietam za czasow patriots keekz i kardear to byla slynna para przyjaciol (?) kolegow (?) tak czy inaczej czesto dzialali razem. Byc moze poglady i wojna miedzy ich gildiami tego nie przekreslila?

Satan666 22-07-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86

@Stan666
czasami im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie ;)

co masz na mysli, to z Wapivosem?;>

Dragon86 23-07-2006 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver
o ile dobrze pamietam za czasow patriots keekz i kardear to byla slynna para przyjaciol (?) kolegow (?) tak czy inaczej czesto dzialali razem. Byc moze poglady i wojna miedzy ich gildiami tego nie przekreslila?

Watpie czy to ze walcza po przeciwnych stronach nic nie zmienia,zreszta z tego co pamietam to podobno keekz okradl domek kardeara ale moge sie mylic :p

Fixi 23-07-2006 00:49

Kolejny frag Hwl:

Virtuazo
Character Deaths
Jul 22 2006, 23:38:07 CET Killed at Level 67 by Keekz'Druid

Mayer 23-07-2006 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fixi
Kolejny frag Hwl:

Virtuazo
Character Deaths
Jul 22 2006, 23:38:07 CET Killed at Level 67 by Keekz'Druid

@up ja tutaj zadnego fraga dla hwl nie widze

Harry Xin 23-07-2006 11:49

Oj tam

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mayer
@up ja tutaj zadnego fraga dla hwl nie widze

Fixi zasugerował się tutaj początkiem nicku "Keekz" i tyle. :p Osobiście wątpię by ten druid był zaangażowany w konflikt. ;)

sliver 23-07-2006 13:32

keekz mial chyba jakiegos shit chara ktorymi atakowali slabszych sorkow ale to chyba nie to

Dead Cerber 23-07-2006 13:53

Keekz'Druid to noob char Keekz'a.
Zabija nim wielu ludzi, prawdopodobnie z nudów :P.

Qreew 23-07-2006 15:45

Kardear przyszedl po mnie :P a keekz za nim bo myslal ze kardear mnie zaatakuje i pz zrobi :) watpie aby dalej byli przyjaciolmi, przeciez kard~ stracil 2-3 mln gps jak go okradli :P

Hani2006 23-07-2006 15:53

Nie zgadzam sie ze Rumcio ma 2 ownerow. W przeszlosci jak gralem charem xxx
to bylismy jednymi z najlepszych friends i znalem jego ownerow bylo ich sporo :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21.