![]() |
Plx no kill me GTM ;<
Co do tej war. Podejzewam, ze Ci Polacy, ktorzy dolaczaja do Triad, po (oby nie) wygranej przez nich wojnie zostana usunieci. Za co niby ubito Slaviaxa? Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol. |
Cytuj:
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason. Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<= |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:(
Slaviax mowil ze jakby byla wojna to walczyl by ale widze puste slowa....
bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali bo h lv nam nie brakuje ale coz.....:( |
Cytuj:
Dementuje pogloski, ze Yama i RL TEAM to brazole. Pochodza z Kiribati. ; ( |
@anum: odjeb sie ode mnie o spamie i rusz swoim łbem jak przyjechac na 18 bo znowu dasz dupy 0.o
@Adolp nie wiem czy wiesz, ale zdarzyło mi się być świadkiem rozmowy 2 polaków z arc na default channel, gdzie jeden z nich zapewniał drugiego, że będzie walczył z arc do końca póki go nie wywalą. Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił |
Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......
|
:)
Bardzo mnie ciekawi ta wojna Jestem pewien kto wygra ale tez jestem ciekawy ile bezok i jego gildia zlapie fragow:p Zobaczymy:>
|
asd
no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?
juz uzupełniłem moje dane :P zebyscie wiedzieli do kogo mówicie ja uważam ze placy nigdy nie byli zgrani na iridii... |
Cytuj:
@Heram_Elion: po prostu poczytaj ostatnie posty i dowiesz sie, co my na to. <edit> A jesli sie dowiedziales, to wypi3rdalaj. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Danyth |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :< |
Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |