Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Maxxonek 10-09-2006 17:35

Plx no kill me GTM ;<

Co do tej war. Podejzewam, ze Ci Polacy, ktorzy dolaczaja do Triad, po (oby nie) wygranej przez nich wojnie zostana usunieci. Za co niby ubito Slaviaxa? Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.

cfk 10-09-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek (Post 981971)
Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.

zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.

Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=

Anum 10-09-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981985)
zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.

Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=

Chris na forum tibia.com:
Cytuj:

aff aff aff

the reason is bezok half year ago

aff aff aff

GL once more

Forlann 10-09-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 981157)
no slaviax padl cos te twoje relacje z thunderem sa zludne ~

To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...

cfk 10-09-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlann (Post 982022)
To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...

nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o

Forlann 10-09-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 982027)
nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o

Nie wiem czy wywalono wszystkich polakow czy sami odeszli ale zauwaz ze w triad jest sporo polakow

Anum 10-09-2006 18:19

Cytuj:

Cfaniak skończysz spamować forum? A w [GUILD]triad[/GUILD] kto jest, jak nie [CHAR]Yamahati[/CHAR] i reszta? Yama to brazol or so?!

Forlann 10-09-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 982035)
Cfaniak skończysz spamować forum? A w [GUILD]triad[/GUILD] kto jest, jak nie [CHAR]Yamahati[/CHAR] i reszta? Yama to brazol or so?!

w 100% sie z Toba zgadzam , niektorzy myla pojecia wojna gildi z wojną narodowosciwą

IridiaCarlinPk 10-09-2006 19:43

:(

Slaviax mowil ze jakby byla wojna to walczyl by ale widze puste slowa....

bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali

bo h lv nam nie brakuje ale coz.....:(

Adolphus Elbragol 10-09-2006 20:09

Cytuj:

Bartlomieju, o tym, ze Polacy szykowali sie do wojny nawet ja wiedzialem od jakiegos czasu. Jesli zostali usunieci (czego ani ja, ani Ty nie mozemy byc pewni), wylecieli jako element zapalny i mozliwi backstabberzy.

Dementuje pogloski, ze Yama i RL TEAM to brazole. Pochodza z Kiribati. ; (

cfk 10-09-2006 20:18

@anum: odjeb sie ode mnie o spamie i rusz swoim łbem jak przyjechac na 18 bo znowu dasz dupy 0.o

@Adolp
nie wiem czy wiesz, ale zdarzyło mi się być świadkiem rozmowy 2 polaków z arc na default channel, gdzie jeden z nich zapewniał drugiego, że będzie walczył z arc do końca póki go nie wywalą. Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił

Rastafarians 10-09-2006 20:33

Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......

Forest_1991 10-09-2006 20:46

:)

Bardzo mnie ciekawi ta wojna Jestem pewien kto wygra ale tez jestem ciekawy ile bezok i jego gildia zlapie fragow:p Zobaczymy:>

Heram_Elion 10-09-2006 21:08

asd

no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?

juz uzupełniłem moje dane :P zebyscie wiedzieli do kogo mówicie ja uważam ze placy nigdy nie byli zgrani na iridii...

Adolphus Elbragol 10-09-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 982294)
Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił

Co nie zmienia faktu, ze zostali wyrzuceni jako 'mozliwy element zapalny'. A wiec i tak mam racje, muahhaha.

@Heram_Elion: po prostu poczytaj ostatnie posty i dowiesz sie, co my na to. <edit> A jesli sie dowiedziales, to wypi3rdalaj.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 982339)
Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......

Too late ;f

Maxxonek 10-09-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 982433)
no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?

A my na to, ze takie zycie.

Danyth Knight 10-09-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 982213)
bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali

Moze tego nie wiesz ale Bezok podczas wojny Arc. vs. IA zdradzil swoja gildie ( Iridian Aliance ). I to jest powód dlaczego Chris nie walczy po stronie Bezoka tlyko zostal Neutralny.

/Danyth

Heram_Elion 10-09-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danyth Knight (Post 982464)
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiem pamietam to... na kazdej wojnie ze swe inny szpieg srod nas... ;/

Bez~ 10-09-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981963)
to o Gtmie to tak btw jest;p

i własnie dlatego że Bezok będzie sie woził na tym serverze, wole żeby zostało jak jest....jak rządziło Arc, było jak było. ale do przodu było. Fakt, że jeśliby Polacy mieli wygrać wojne, musiałoby ich więcej walczyć i zapewne Polacy mieliby znajomych w gildii rządzącej. A jak już napisałem pare spostów wcześniej możliwość zarobku kusi obie strony, dlatego wydaje mi się że przybędzie walczących po obu stronach.

nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :<

Alora 10-09-2006 21:57

Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.