![]()  | 

Cytuj: 

[quote=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze) dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] Może unici nie lubią dziewczyn. Może Gaura sobie znajdzie jakąś dupe ale co najwyżej będzie to dziewczyna w tibii lub w WoWie :) Z tego co wiem to Latuz ma nawet fajną dziewczyne i on jak na SZweda wygląda dość "normalnie" ;P bo z resztą Unitów to ciężka sprawa ...  | 

Morgaroth ubity a tu nawet nikt o tym nie wspomnial. Nie na reke wam to ze oni go ubili jako pierwsi i pokazali swoja sile i zgranie??:P 
	 | 

Cytuj: 

BR?  | 

Cytuj: 

niedosć że jestes ass lickerem unitu to jeszcze rasista? odwal sie od brazylijczykow ;< nie martw sie na kazdego przyjdzie czas =] buy died body seq the master!! @topic btw. nie zabili pierwsi :< hah spoznili sie ;) no a wasz boski fummlan też fajnie padł :)  | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

br? pra vc pega de volta oq eu falo?  | 

Cytuj: 

Nie sądze żeby Seq był rasistą poprostu Brazylijczycy i Hiszpanie to chyba dwie najśmieszniejsze narodowości grające w tibie , chyba nie powiesz mi Martinesz że nie masz czasem polewy jak jakis Br nie umie po angielsku ale jednak proboje jakos sklecic zdanie . Z tego naprawde mozna sie ostro posmiac wiec to nie jest rasizm to poprostu żarty  | 

Cytuj: 

Na Furorze zanim wejdziesz do kopalni zapytasz "how long?", a koles odpisuje "pl?"  | 

Vilum dalej mi ciebie żal... plx no Utevo Gran Mas Vis 
	Pozdro Mucha, Hail Seq  | 

Cytuj: 

P.S Dzięki za Pozdro SZczuru też cie pozdrawiam :)  | 

Cytuj: 

| 

Ja znam hiszpanów którzy sprawnie posługują się angielskim, a co do polaków to jest różnie...spójrz chociażby na takiego viluma....kaleczy jak mało kto ;) musi pisać do emzy aby mu odpisał a i tak nie wie o co chodzi xDDD 
	 | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

tylko jak moj kumpel miał hunta od viluma, i przedstawił prawde na forum, to Ty napisałes, że vilum never lie... hummmm  | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

Tylko mi nie mow, ze bez Unit Titania bylaby jeszcze gorsza... P.S. Unici nie oddaliby tego hota.  | 

Cytuj: 

Więc lepiej sie nie udzielaj bo Okhrana to 3x większe Pa od Unitów a Unici przynajmniej dobrze hotkeye wpisują patrz na dole ;D  | 

A co do hoty to oddał bo by się pojechało do Vilumka ;) 
	 | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |