![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
mam pytanko czy zeby miec outfilt jakis trzeba miec pacc np na leather hat pomozcie
|
@volde~
A ja mam takie pytanko, czy czytanie boli?? Na 1 stronie jest napisane, że trzeba mieć pacc, żeby mieć addony, a ta twoja 'leather hat' to addon... A swoją drogą.. Czy leather hat to 3 addon do któregoś outfa??:baby: czy jakis nowy up był w ciagu ostatnich 10 dni :o (bo tyle mnie w grze nie było :P) |
mam dziwne wrazenie ze on mowi o tej czapce citizenaza =p
|
Cytuj:
moze mial utevo res ina "assassin" :p |
Czy jak masz pacca i zrobisz questa na outfit(nie addon) to czy po skonczeniu pacca outfit zostaje?
|
Outfit i addon zostają na charze, lecz nie możesz ich używać, gdy kupisz ponownie PACC'a będziesz je miał.
|
Extra poradnik. Zdjęcia są i wszystko ladnie opisane. 10/10 GZ 2u
Przepraszam bardzo to nie tu chcialem wpisac. |
Cytuj:
Mam ten sam problem, tyle że ja już czekam 14 dni i npc nadal nie chce mi dać pierwszego addonu, czyli brody. Czy ktos ma jakiekolwiek pojęcie czym to jest spowodowane i co zrobic w tej sytuacji? |
ma ktoś outwil pirata?
|
@ zio~
outfit pirata jest dostepny po zrobieniu questu na nargor |
Royal Steel
jeżeli chodzi o royal steel to musisz zdobyć spudniczki z dworców
idziesz do sweety cyclops'a dajesz mu potem możesz przetapiać ;] proste :cup: |
Mam Pytanie w sprawie Questu na Pirate Outfit ponieważ ja z kolegą nie możemy zrobić tej misji gdzie klaus każe nam zabić ramona i przynieść jego poduszkę a na www.tibia.org.pl pisze że wtedy idziemy do ramona piszemy hi>mission>yes i on ma dać poduszkę ale on nie chce dać dotknąłem wsztskich map Heelp :baby::baby:
|
Może pokombinuj pisząc do NPC Hi->Mission->Heart->Yes.
Może zamiast Heart wpisz Ramon, Fake heart czy ehart pillow. Kombinuj. |
Ale to już jest spam!
|
Dla Mnie Brtoherwood i Nightmare Powinny zostawać po paccu...
no bo wkońcu zostajemy w którejś z tych gildi D: |
Witam
MAm takie pytanie czy jest jakis dodatek do stroju dla facca? Pozdro |
Trochę śmieszny ten temat i chyba niektórzy pokupowali, podostawali lub (inna opcja) swoje postacie ponieważ widząc osobe która ma napisane że jej postać ma 50 lvl to lekka przesada żeby niewiedzieć że niemając PACC nie bedą mieli addonów ani outfitów ludzie www.tibia.pl i patrzeć anie byście chcieli mieć wszystko podane...
|
;d
Addony i Outfity rządzą! Ja mam już wszytskie outfity z questów i 15~addonow. A zamierzam mieć wszystkie;p Chyba po to gram w Tibie;p
|
Mam pytanko.
Być mieć nightmare/brotherhood outfit wystarczy mieć zrobionego dreamer's challenge questa czy trzeba dać jeszcze bossowi organizacji jakieś demonic essences?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |