![]() |
albo Laferta... xD
|
Cytuj:
Niech turtle tez dzialaja... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dla mnie wojna moze byc okazja do zniszczenia fosfika i tryumu polakow:D
zastanawialo mnie zawsze czemu fosfik jest ulubiencem arcani a scislej ich pleyerow(pozdro arowix)wlasnie przez takich jak on odeszlo wiele zasluzonych osob |
Cytuj:
Nie sadze aby Thork doszedl do foska kiedy kolwiek "bo jezeli ktos cie wieloktornie udezył w twarz to juz mu reki nie podasz" ehh ale panowie zadnej wojny nie ma a tutaj topic jest jak by trwala Co do sheriffa to mysle ze nawet nie bedzie logowal bo go to nieobchodzi co sie dzieje na swiecie ... |
Lame obchodzi!.xD
|
Skoro Sherif odpadl to zostaliśmy tylko ja i Poll
|
buahah,gwarantuje Wam,że mnóstwo Pl wróci tylko poto żeby władować pare sd w dupe fosfika;)
To tak notabene mojej przynależności wrazie wojny.:P |
Armagedon w nocy zrobili mass loga z tego co widzialem padly 3 osoby ale nikt szczegolny
|
Lamu dzis to juz nie mysl o wojnie , tylko idz pic za swoje zdrowie :D
|
jutro mam urodziny downie:P...ale napijemy sie w piatek;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no i najlepszego Poll :) ktora to juz zima u ciebie? |
19,starzeje sie:)
ponado 30 Grudnia urodzil mi się brat:P...no za 6 lat będe miał wrezcie z kim sharować.xD żartuje,postaram się żeby Chłopak tego nałogu nie tknął:P |
Wszystkiego najlepszego=*
Haha To ile razy fosa dostal wpier..l od thorka, wybili mu chociaz zabka albo nos polamali?? Poll Wracaj a kto mi da cofke serwa i ja chce znowu maria i alisa:( Na arcani moze wojny niema ale jest ciekawie, co raz lepiej^^ |
No trzymam za słowo z tym piątkiem :PP
Mam nadzieje ze ty stawiasz xD Ps. Myslalem ze dzis 3 stycznia :P |
Luz jak w zeszlym roku,dostane życzenia 2,3 i 4:P
|
Urodzinki jutro mam:Djupi
Mam rymowanke Na wojenke czekamy a gowno mamy:) Pozdro dla tych co maja hunta:] |
chyba 2 raz w zyciu zgodze sie z arowixem,stanowczo zaduzo myslicie i marzycie;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |