![]() |
Cytuj:
|
;)
Widać karolek nie wie kogo chce bronić :P
signed: Usar |
Nie obchodzi mnie czy to jest "on" czy "ona" :) Oczywiscie robi to wielk± różnice :) Ot kurwa meski bokser sie znalazl :P Nikt z gildi Triforce nie ma prawa zginac :) Over & Out :P
|
Zawiało groz± :o Aż strach się bać Zim~ ... WeĽ skończ te swoje gadki i zajmij się własnymi sprawami , dobrze zrobisz dla nas i dla siebie.
|
To nie byla grozba tylko ostrzezenie :) A jezeli kogos nie znasz, to nie wypowiadaj sie na temat tej osoby :) Dziekuje ... :P
ps. a jezeli chcesz sie wypowiadac to podaj nick w grze i zalatwimy to w grze a nie na forum |
karolek ja ci pomoge ujebac tego skurwysyna :) Undead w moich oczach jest zlodziejem i frajerem :) nie bede sie tlumaczyl dlaczego :) A masloa bardzo lubie :P
|
@Karolek- Tez tak kedys myslalem, ze tam sa normalni ludzie. Ale juz wiem ze sa Fałszywi :) i nadal wiem co o mnie wypisuja:P
|
@Karolek
Myslisz ze ty mnie cos obchodzisz i to co ty gadasz ?? Zapewniam cie ze padnie :D A ty nie masz na to wplywu |
To ty tak uwazasz :)
|
Ja tak nie uwazam a to wiem..
|
Nie czas na prywatna polemike i zbedne dyskusje ,nie spamujcie tutaj tylko dogadajcie sie w tibi....
|
Zimn~~ na co ci mój nick ? On tu jest tak potrzebny jak psu pchły ;)
|
I znów się zaczyna, robicie z forum chat. Jak macie problem do siebie to Korea ma bomby, może wam pożycz±. Zimn~ jakbym zagadał z Tob± w tibi to wpadłby¶ może do mojego miasta na spotkanie z Hajnówka Team ??=p
|
Mam na mysli spotkanie towarzyskie ? Ja juz mialem spotkanie z Bstok team i Rzeszow team :D haha :)
|
Cytuj:
/Fale~ |
Cytuj:
Tutor od siedmiu bolesci Rzeszow team juz nigdy nie bedzie prawdziwym RZESZOW TEAMem |
Cytuj:
/Fale~ |
Ty to jak cos to sie pucuj :P Musze jeszcze rondla poznać :P
|
Cytuj:
/Fale~ |
Może kto¶ tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem, wiec wyjasnie wam co¶. Temat iridia jest po to aby rozmawiać o tym co sie dzieje na serwerze...X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |