![]() |
Cytuj:
|
Lesiu Obwiesiu z Harmonii wbił 60 lvl. Gratulujemy!!!
|
< deleted >
|
Wesoly tego chciał, gadałem z nim. Prosił żeby gość chodził za nim i nakręcał, jak on bota będzie udawał więc nie pieprzyć że wydało się
|
@Up
Tak się składa, że oglądałem ten movie i chciałbym Cię poinformować, że trudno jest chodzić ciągle tymi samymi ścieżkami... Możliwe, że tego chciał, ale bota miał włączonego na 100% i nikt mi nie wmówi, że było inaczej. |
Spoko ziomek a jak otoworzyć te nagranie ?bo nie mogę pobrać new Tibia Cam...
|
Cytuj:
Ot i po sprawie. Tyle godzin expienia i po co? Nawet w statystykach nie będzie. Ehhh ten nowy rookstat powoli zaczyna mi się podobać. |
Skoro taki pomocny jesteś to pomóż mi odpalić TibieCam
|
Ja będe pomocny i ci pomogę. :)
Filmik można odpalić ściągając tibie 8.0, i tibicam pod tibie 8.0 (tak, ten filmik działa na starym cliencie). A co do wesołego to nie wierze w to że expił (nastawiał bota?) godzinami, właściwie po to aby znaleźć się na dobrej pozycji w rookstacie, bo przecież nie expił dla przyjemności, prawda? Więc teraz się tłumaczy, wymyśla bajki, żeby chociaż parę osób miało do niego niezasłużony respect. =) |
[Wesoly]
Ouch k*** boom headshot. Wesoły ze mną gadał nim to zrobił. O tak... chcecie skriny? Pisać na PW.
|
|
Scross ty juz nic nie gadaj o tych botach lepiej, poco i tak kazy wie jak jest~
|
< deleted >
|
Cytuj:
|
Piękny wywiad aż łezka sie o oku kręci :-)
Ps. Słowa "Wyścig szczurów" to moje słowa :D Pozdrawiam. |
Dlaczego wesoly traktowany jest jako botter na rookstacie ? :p
http://www.rookstat.com/rankgeral.php |
|
Cytuj:
|
Dnia 21 grudnia [CHAR]Wesoly Rookstayer[/CHAR] awansował na 103 poziom. Tym awansem wyprzedził [CHAR]Sunrise[/CHAR] a przypominam ,że Sun był "od zawsze" pierwszy w rankingu rookerów. Gratulacje dla Wesolego i powodzenia w dalszej grze.
Robal |
[Antica] [Rodzina Haltonów]
News.
W nocy z 31.12.2007 na 01.01.2008 gracz [CHAR]Flake Halton[/CHAR] został oficjalnie usunięty z rodziny Haltonów, której ja, [CHAR]Soru Halton[/CHAR] jestem założycielem i ojcem. Powodem jest ofensywne zachowanie się gracza w stosunku do [CHAR]Lilla Canazza[/CHAR], [CHAR]Warbie[/CHAR], [CHAR]Sevis Halton[/CHAR]. Ponadto był wielokrotnie oskarżany o botting oraz trapowanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |