![]() |
Cytuj:
Serio: Wyniki będą....przed gwiazdką. Może nawet na 10 minut przed;) |
Cytuj:
@up No ja mam nadzieję, że to jednak nie bylo SERIO, bo do gwiazdki jeszcze szmat czasu... |
Czekacie dlugo, ale jest na co :>
Wybranie zwyciezcy trwa dlugo, jednak na taka nagrode (jaka przewidzielismy) naprawde warto czekac. :D Zycze cierpliwosci. |
Lepiej nie obiecywać cudów, kwiatów, wianków, bo niektórzy za bardzo się napalą i po ogłoszeniu wyników co będzie ???
Będą to musieli jakoś rozładować :] Nie no tak na serio to trzymam za słowo :) |
Niespodzianka
Czyżby to był pacc na 5 lat ??:D Poczekać mogę jestem cierpliwy ale ile już można trzymać ludność w niepewności.
|
Nie ma to jak każdemu przyjazne krzesła ;P
Rl - już mam stresa , nagrody i tak nie dostane, ale "Mikołaj" i dalej nie ma wyników : załamka ;/ |
Gz Anders!!! xDDD
Ale masz farta ;p Jestes bardzo ekhm... ,,szlachetny" ;p Ja tam sie ciesze z drugiego miejsca ;p Ps. Dziewczyna z Tibii czy z Rl? :] |
Cytuj:
|
No jeśli zawsze macie tak oceniać prace to ja godze sie nawet na te trzy tygodnie czekania. Wg. mnie wybrane zostały rzeczywiście trzy najlepsze prace :) Anders gz, ale ja już Ci gratulowałem przecież zwycięstwa jak zobaczyłem Twoje dzieło ;p
|
Nie wygrałem .. :( <smutny>
GZ dla wygranego ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |