![]() |
Cytuj:
|
Ja Ta Spiewam, Tancze I Jem Pomarancze !
|
czy ktoś tu wyznaje szatana ?
|
ishnu allah zielaq
|
Cytuj:
:o Michał mogę Cię dotknąć? |
Cytuj:
|
tamte posty to nie bylo ja ; DDDD
ja dopiero wstalem kruwa : (( |
Kto tu słucha Akurat xd? Który Michał?
|
Misterio : ta droga kreta jest :D ... oj bysie szlo gdyby nie to szklo :D oj by sie szlo :D
Misieq :*:*:*:*: |
podobno niezla rozruba na ts byla
|
Cytuj:
|
ekipa z obsidii i nebuli spekowala pare osob
btw. przyniesie cos nowego ta tibia 8.02 ? |
Ostatnio znudzilo mi sie ciagle robienie charow i niszczenie ich poprzez nadmierne PvP ... wiec jezeli ktos z was chcialby poshareowac chara to msg meh.
Preferowane osoby: takie ktore znam (hee) Preferowane servery: Berylia, Obsidia, Xerena, Guardia |
GL w sharowaniu chara z kims kogo nawet nie znasz ;)
|
Cytuj:
|
No i koniec tej całej wojny bo LS już nie ma... i co teraz bedzie? Benek chyba sam nic nie zwojuje...
|
lmao?!
Cytuj:
mianowicie wojna sie skonczyła kiedy ls myslało ze gdy juz wygrywało wojne obsidia jest ich , no wlasnie wtedy zaczeli wyzerac sie od srodka a ng tylko na to czekało , update tym bardziej upokorzyl ls. to ich wina wygrywa ten kto ma. "O, przeklęty ten, który nie wierzy wystygłym prochom ludu i serc żywych grozie; bo kto na swojej klęsce - klęskę ducha mierzy, O! tego nie wybawi płomienisty orzeł. Bo kto nie kochał kraju żadnego i nie żył chociaż przez chwilę jego ognia drżeniem, chociaż i w dniu potopu w tę miłość nie wierzył, to temu żadna ziemia nie będzie zbawieniem". |
Cytuj:
a wojna? 'chcielismy dobrze, wyszlo jak zawsze' B) |
Cytuj:
|
|
@up
http://forum.tibia.com/forum/?action...eadid=1699428& Kolejny taki temat, widac ze ludzie woleli stara tibie, chociaz wydaje mi sie ze CipSoft nic z tym nie zrobi :( |
Kruwa juz nie moge z tego update knight na skilu 80 wali tylke co 100mag z 65~mlvl i do tego mag traci za to kase a knight nie ;/
Teraz knight jest sily maga przed update i do tego ma od hu.ja capa i hp. kurwa cipy zjebały na maxa!!;/ |
Cytuj:
|
Co oni od****dalaja z tym ss? Teraz juz trwa godzine? O jot pe. Brak słow. Czasu w zdrapce nie wygralem zeby go marnowac na czekanie.
Hail Cipy! |
ale zamuła ;d
|
# 27 Lizard Scales
# 7 Fish Fins # 1 Flask of Warrior Sweat kupie to all plx? |
Yunichi
Jul 05 2007, 15:52:07 CEST Killed at Level 114 by Mannow and by Kleyton |
1.4 mln expa w 1 dzien done xD
|
Sytuacja z Yunkiem była niezwykle zabawna :). Nie mam pojęcia po co on sie pchał na raid skoro byli tam Gerlimo, Varkas, Kleyton, Pephy, Dorpaz etc.
No i oczywiście Mannow zalogował się niezwykle szybko :) Btw. Popatrzcie na ilość expa zdobytego przez 7 dni na Erigu. W 100 osób są DWA Sorce i JEDEN Druid, reszta ek lub rp... |
Cytuj:
2) no i? wczesniej jak bylo 80% ms/ed przez dlugi czas to rozumiem ze ci nie przeszkadzalo? |
Nie żeby coś, ale przed uptade tylko Sero nadążał w expieniu za sorcami. Więcej pgerów z knightów i palków nie było, i nie widziałem na forum żeby jakiś pallek lub knajt marudził. Btw. aż tak sorca nie obniżyli, idz sobie weź troche mfków i idź poexpić na helheim i sam zobaczysz. :cup:
|
Cytuj:
Krótko mówiąc a Cipsoft "przebalanasował" postacie. |
a wg mnie to się jeszcze wyrówna tylko ci strasznie osłabieni sorcowie/druidzi nie chcą iść expić bo są strasznie słabi teraz...i jak im już marudzenie przejdzie to będzie ich więcej
|
@up
Maja isc wastowac? :confused: |
to nie byl yunek tylko jego kuzyn
|
Cytuj:
Fin'er ty juz lepiej nic nie pisz wieczny 40 lev bo przeciez i tak nie wiesz o czym piszesz :evul::evul: ja mam juz ponad 70 lev :cup::cup: |
Cytuj:
tu chodzi o to ze sorki juz niesa tacy uber super w pvp a przeciez suvy grali sorkiem zeby pkowac i zeby sie go bali a teraz jak sie go nikt nie boi to pisze ze tibia sux MUAHAHAHAHHAHAHA |
Axio : wybacz ale musze to napisac .... zgadzam sie z toba w 10000000000000 % , jak palki i najci wastewali to bylo ok .... i uhow szlo niemilosiernie czy mfow i spadly jakies gowienka im na syfie jak cyclo itd ... teraz nawet jak postacie nie sa rowne to nastapila zamiana rol :D teraz troche sorce se po wastuja :D a palki i knighci przy expia i pokozacza i popekuja :D jeden plus zostal sorcom ze i tak sa szybsi caly czas :D nie gram juz na obsidii ale obserwuje troszeczke co sie dzieje i musze powiedziec ze gildia SA to jest wypas :D jak te najciki i palki poszli by pekowac to ebz run by poskladali to VMR :P
pozdrawiam wszystkich starych znajomych :P btw1. DOn Van kiedy zjazd w Bydgoszczy ?? btw2. Peero Xuso kiedy zjazd w Płocku ?? :D Pozdrow i zycze wszystkim milych wakacji :D i uwazajcie nasiebie :D btw3. 5-12 sierpnia jestem w Łebie, jedzie ktos ?? :D prv plx |
ale pierdolicie... sorc do 70 lvla poki na dragach nie mogl najz expic wascior mial jak cholera gdziekolwiek by nie poszedl. a taki najcik? ciekawe skad kurwa mial kase zawsze na eq warte huj wie ile... sprobuj sorcem cokolwiek zarobic miedzy 50-70 lvl nie expiac po 15k na 1h na mint...
zreszta to co sie na tibii dzieje to jest niedorzecznosc. 1 sd - 300 gp 5- p boltow - 30 gp - i kto jebnie wiekszdy dmg?... zal.pl/br/mx/com/org/fuck cip zreszta ja i tak od dluzszego retired (zeby nie bylo ze z powodu upa, bo i przed upem nie gralem) a ludzi pragnacych pograc w cos normalnego zapraszam do gry w Cabal Online |
1 sorce mają piekną zdolność do robienia run więc powastuj zarób, ja tak kiedyś palkiem musiałem robić żeby na blessy mieć, teraz wasza kolej.
2 5 strzałów z p bolta to jest 5 możliwości na uhnięcie się, może policzmy tak 1 mf 55gp-~100 manny -5 exori vis vs 5 p bolcow -30 gp -5 strzałów w tym możliwość nie trafienia,uderzenia bardzo słabo, bo Ty pokazałeś 1 stronę medalu, a 2 jest taka że 1 sd 300 gp ,a 1 assasin star 450+ potrzebny assasin outfit lub 1 ice rapier wart ok 2k... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |