Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Check_yourself 20-08-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1612274)
Dzieki:)

PS: Kim jesteś? :)

Trudno powiedzieć :) każde imię jest dobre :) Tylko ludzie na Titani są źli :(

Master Vilum 20-08-2007 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1612277)
Trudno powiedzieć :) każde imię jest dobre :) Tylko ludzie na Titani są źli :(

Spoxik ale i tak dalej nie wiem kim jesteś

Check_yourself 20-08-2007 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1612279)
Spoxik ale i tak dalej nie wiem kim jesteś

Zapewne sie nie dowiesz :) Bez urazy oczywiście ale tak jest good jak jest :) Nic do Ciebie nie mam :) Tylko Vilumek nie nagrab sobie xD :baby:

poo man 20-08-2007 02:55

Moze nowy temat: "Oven vs Aliance" ?

albert0 20-08-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1612277)
Tylko ludzie na Titani są źli :(

Którzy? ;>

saperowa-psk 20-08-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1611171)
Przykro mi; 150k Dark Erakir/Venore. lub siedz w pz / zbieraj ekipe ;>

Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;]

I co mam 150k paymentu?
A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ?

Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć...

-.^

Lockhart 20-08-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saperowa-psk (Post 1612801)
Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;]

I co mam 150k paymentu?
A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ?

Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć...

-.^

pozdro dla ciebie uuuuu Osiedlowa piękność. dedykuje ci ten kawalek :) (Chada i Pih-Osiedlowa piękność ft.pyskaty s*****el)

wsyztsko co moge powiedziec na ten temat zawarte jest w tej piosence pozdro xD uuuuuu

saperowa-psk 20-08-2007 15:17

@ Sir Lockhart

Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up
(...)

Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska?

Pozdro :)

Check_yourself 20-08-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1612592)
Którzy? ;>

No WY wielkie imperium !!! GIldia Oven hahahaha a prawda jest taka ze jak juz mie nieliscie kogo zabijac zaczeliscie przyjaciol, tylko patrzec jak zaczniecie sie wybijac pomiedzy soba :) A wasze wielkie PVP jest olsniewajace szkoda tylko ze
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)

Made by Check_yourself. ^^

Lockhart 20-08-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saperowa-psk (Post 1612966)
@ Sir Lockhart

Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up
(...)

Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska?

Pozdro :)

niom jesli wszytsko pojdzie ok to bede w sobote wieczorkiem albo w niedziele :P a jesli nie to 4 dni pozniej bo jade do niemiec do znajomych na 4 dni wlasnie :P
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d

Master Vilum 20-08-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1613009)
No WY wielkie imperium !!! GIldia Oven hahahaha a prawda jest taka ze jak juz mie nieliscie kogo zabijac zaczeliscie przyjaciol, tylko patrzec jak zaczniecie sie wybijac pomiedzy soba :) A wasze wielkie PVP jest olsniewajace szkoda tylko ze
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno obi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)

Wreście ktoś powiedział cała prawde o Oven^.-;(

saperowa-psk 20-08-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1613067)
niom jesli wszytsko pojdzie ok to bede w sobote wieczorkiem albo w niedziele :P a jesli nie to 4 dni pozniej bo jade do niemiec do znajomych na 4 dni wlasnie :P
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d

Aha ;] Nom znam to ...

Check_yourself 20-08-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1613072)
Wreście ktoś powiedział cała prawde o Oven^.-;(

Dziękuje Vilum za uznanie :) Chociaż jedna osoba co mnie popiera:) Bo znając TGK team posypie sie dużo komentarzy przeciwko mojej tezie.
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość.

Lockhart 20-08-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saperowa-psk (Post 1613086)
Aha ;] Nom znam to ...

proste :p a moge sie dowiedziec czemu bilas mustaka ?

saperowa-psk 20-08-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1613115)
proste :p a moge sie dowiedziec czemu bilas mustaka ?

Mustaka? Czyli tego Darka taa?
Jak już mówiłam wyzwał mnie ...

Master Vilum 20-08-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1613112)
Dziękuje Vilum za uznanie :) Chociaż jedna osoba co mnie popiera:) Bo znając TGK team posypie sie dużo komentarzy przeciwko mojej tezie.
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość.

Gdybym przejmował się tym co oni piszą cały czas to bym zwariował^.- Więc poprostu się nie przejmuj :-)

Lockhart 20-08-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saperowa-psk (Post 1613123)
Mustaka? Czyli tego Darka taa?
Jak już mówiłam wyzwał mnie ...

mustak to mustak na scarabach go zabiliscie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1613132)
Z autopsji?

Jak nie wiesz to to jest pocisk na ciebie.

/Pozdro

"super suka super dziwka" xD

Edit:
Lockhart myslisz ze poszla by na 4 baty?

a Ty jak myslisz ?:D

saperowa-psk 20-08-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1613132)
Z autopsji?

Jak nie wiesz to to jest pocisk na ciebie.

/Pozdro

"super suka super dziwka" xD

Edit:
Lockhart myslisz ze poszla by na 4 baty?

Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie...

"Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..."

Lockhart hah przyjedź do nas przywitamy Cie pięknie hahahah

bb

Lockhart 20-08-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saperowa-psk (Post 1613161)
Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie...

"Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..."

bb

daj fotke wtedy stwierdzimy co i jak xD uuuuuuuuuuu osiedlowa piękność xd pozdro :D

Check_yourself 20-08-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1613166)
daj fotke wtedy stwierdzimy co i jak xD uuuuuuuuuuu osiedlowa piękność xd pozdro :D

Nie warto oglądać jak chcesz jeszcze ozywać kompa xD
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha

Lockhart 20-08-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1613172)
Nie warto oglądać jak chcesz jeszcze ozywać kompa xD
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha

proste :> put my up put me down ... jaja czyli na 4 baty by nie poszla mowisz ?:D

SeQ_PL 20-08-2007 17:39

http://img523.imageshack.us/img523/7926/omgsy0.jpg

Pozdro lady! _/

Check_yourself 20-08-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1613127)
Gdybym przejmował się tym co oni piszą cały czas to bym zwariował^.- Więc poprostu się nie przejmuj :-)

Ja sie nie przejmuje. Kozakiem to być łatwo ale tylko być w " być " xD

Lockhart 20-08-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1613185)

no to sie zabawie cos czuje :D przeejedziemy Cie piekna nawet na czerwonym xD

Check_yourself 20-08-2007 17:45

Cytuj:

Mowiłem zęby nie oglądać ? xD
No wiec komu pękł monitor szczerze.

Lockhart 20-08-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1613193)
Mowiłem zęby nie oglądać ? xD
No wiec komu pękł monitor szczerze.

czlowieku ja sie czuje jak na viagrze xD

Check_yourself 20-08-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1613195)

Dobra niech wam będzie ... 4 baty to za mało ...

Skrzatorr 20-08-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1613195)

Nie żebym bronił Saperowej czy cuś. Ale kurwa Lockhart dredziażu zajebany. Człowieku spójż na siebie potem oceniaj innych, wyobrażam sobie co tobie świeżynki mówią. Zajebany metal z dredami.

albert0 20-08-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Check_yourself (Post 1613009)
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)

Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;>

@Lockhar i reszta ktorzy jada Saperowej

Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko.

I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się.

Lockhart 20-08-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1613367)
Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;>

Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko.

I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się.

ale ja absolutnie nikogo nie jade poprostu cytuje teksty z piosenki (Chada i Pih-Osiedlowa piękność ft.pyskaty s*****el)

a teraz cos dla was :D .. " to targówek alkocholowa sekcja .." .. xD pozdro :)

ktos mowil ze jestescie hujowi ? ja mam to serdniecznie w dupie :P jak mi sie zechce ( w co wątpie ) albo jak mnie ktos wezmie ( w co tez wątpie ) to sobie dolacze do jakies gildi ;P ktora jest w wojnie :D ALE CHLOPAKI TO JEST TYLKO JAKAS JAKAS POPIERDOLONA GIERKA W KTOREJ SMIGASZ SMIESZNYM LUDKIEM :p ale w sumie jak ktos jest ciota w tibi to prawdopodobnie jest tez ciota na rl proste :> pozdro for both side

Check_yourself 20-08-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1613367)

Lubie byś tajemiczy :)
Ten wasz śmieszny piecyk to jest taki jak z koziej dupy trąba.
Wasz piecyk raczej ognisko które przygasa czekałoby mnie za mówienie prawdy za która wasz autorytet maleje. A ja mam jeszcze duzo w zanadrzu ...
Oj oj na wszystkich pokojeli :)
Strzeżcie sie bo sami będziecie podniecać płomienie i poszczać sie z dymem.

Kolos from rodos 20-08-2007 23:10

off topic:
Cytuj:

tibijskie 13-stki rox!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1613362)
Nie żebym bronił Saperowej czy cuś. Ale kurwa Lockhart dredziażu zajebany. Człowieku spójż na siebie potem oceniaj innych, wyobrażam sobie co tobie świeżynki mówią. Zajebany metal z dredami.

a wiesz , ja wyobrażam sobie co o tobie mówią, kozak przez kabel i ciota z kompleksami ;s hail real life!

ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach

Skrzatorr 21-08-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1613768)
a wiesz , ja wyobrażam sobie co o tobie mówią, kozak przez kabel i ciota z kompleksami ;s hail real life!

ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach

Wiesz nie należe do ludzi mocnych w gembie dlatego zamknij morde bież moja torbe i wyrabiaj norme ziam.

Lockhart 21-08-2007 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr t
PROSTE. nie lubie sie bic ale kogos z takimi poglądami jak twoje Skrzacie wzial bym przysłowiowo na glany chociaz takowych nie posiadam. Co ty pedale ze szlugą wogole mowisz ? Myslisz ze jak palisz sobie papieroska to jestes kozak? To ja Ci powiem ze nim nie jestes chociaz nawet sie nie znam bo jak ktos sie chwali ze pali "papierosy" to jest poprostu zalosny. Sory Bolter wiem ze masz racje zeby nie mieszac tibi do rl zycie tylko zeby sobie z wrogami z gierki piwo wypic i sie spotkac normalnie gadac wiem ze to prawda ALE KURWA JAK WIDZE TAKIEGO PEDALA (ze szlugą ofc) to jemu sie chyba tlyko wpierdol nalezy. Mialem nie jechac do warszawy ale chyba kurwa pojade bo takich ludzi trzeba poprostu tępic jak chwasty

nic wiecej nie mam do dodania

Kolos from rodos 21-08-2007 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1614041)
Wiesz nie należe do ludzi mocnych

i tu tkwi twój problem, bo nie znasz , nawet nie widziałeś lockharta na rl, a pierdolisz jakies teksty o jego fryzurze... Na takich jak ty mówi sie że masz kompleksy..

Torpedo 21-08-2007 10:16

@up
Zdjęcia widział to wie co gada.

Skrzatorr 21-08-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1614071)
PROSTE. nie lubie sie bic ale kogos z takimi poglądami jak twoje Skrzacie wzial bym przysłowiowo na glany chociaz takowych nie posiadam. Co ty pedale ze szlugą wogole mowisz ? Myslisz ze jak palisz sobie papieroska to jestes kozak? To ja Ci powiem ze nim nie jestes chociaz nawet sie nie znam bo jak ktos sie chwali ze pali "papierosy" to jest poprostu zalosny. Sory Bolter wiem ze masz racje zeby nie mieszac tibi do rl zycie tylko zeby sobie z wrogami z gierki piwo wypic i sie spotkac normalnie gadac wiem ze to prawda ALE KURWA JAK WIDZE TAKIEGO PEDALA (ze szlugą ofc) to jemu sie chyba tlyko wpierdol nalezy. Mialem nie jechac do warszawy ale chyba kurwa pojade bo takich ludzi trzeba poprostu tępic jak chwasty

nic wiecej nie mam do dodania

Zdjęcią ze szlugami mam bo trudno mnie znaleźć bez. Nie zgrywam kozaka bo pale jak ty to twierdzisz ale z chęcią bym cie roznióśł.

Kolos from rodos 21-08-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1614266)
@up
Zdjęcia widział to wie co gada.

No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1614280)
Zdjęcią ze szlugami mam bo trudno mnie znaleźć bez. Nie zgrywam kozaka bo pale jak ty to twierdzisz ale z chęcią bym cie roznióśł.

hauhahuhasauhasas n/c

a jakbyś nie zgrywał kozaka to nie byłoby tu 90% twoich dennych postów.

Torpedo 21-08-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1614299)
No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol

Czasami wystarczy spojrzec na zdjęcie i wystarczy:P

Emok 21-08-2007 11:09

Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.