![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moze nowy temat: "Oven vs Aliance" ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;] I co mam 150k paymentu? A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ? Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć... -.^ |
Cytuj:
wsyztsko co moge powiedziec na ten temat zawarte jest w tej piosence pozdro xD uuuuuu |
@ Sir Lockhart
Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up (...) Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska? Pozdro :) |
Cytuj:
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :) Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość. Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak już mówiłam wyzwał mnie ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a Ty jak myslisz ?:D |
Cytuj:
Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie... "Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..." Lockhart hah przyjedź do nas przywitamy Cie pięknie hahahah bb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiec komu pękł monitor szczerze. Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Made by Check_yourself. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;> @Lockhar i reszta ktorzy jada Saperowej Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko. I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się. |
Cytuj:
ale ja absolutnie nikogo nie jade poprostu cytuje teksty z piosenki (Chada i Pih-Osiedlowa piękność ft.pyskaty s*****el) a teraz cos dla was :D .. " to targówek alkocholowa sekcja .." .. xD pozdro :) ktos mowil ze jestescie hujowi ? ja mam to serdniecznie w dupie :P jak mi sie zechce ( w co wątpie ) albo jak mnie ktos wezmie ( w co tez wątpie ) to sobie dolacze do jakies gildi ;P ktora jest w wojnie :D ALE CHLOPAKI TO JEST TYLKO JAKAS JAKAS POPIERDOLONA GIERKA W KTOREJ SMIGASZ SMIESZNYM LUDKIEM :p ale w sumie jak ktos jest ciota w tibi to prawdopodobnie jest tez ciota na rl proste :> pozdro for both side |
Cytuj:
Ten wasz śmieszny piecyk to jest taki jak z koziej dupy trąba. Wasz piecyk raczej ognisko które przygasa czekałoby mnie za mówienie prawdy za która wasz autorytet maleje. A ja mam jeszcze duzo w zanadrzu ... Oj oj na wszystkich pokojeli :) Strzeżcie sie bo sami będziecie podniecać płomienie i poszczać sie z dymem. |
off topic:
Cytuj:
Cytuj:
ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach |
Cytuj:
|
Cytuj:
nic wiecej nie mam do dodania |
Cytuj:
|
@up
Zdjęcia widział to wie co gada. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a jakbyś nie zgrywał kozaka to nie byłoby tu 90% twoich dennych postów. |
Cytuj:
|
Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |