![]() |
Was bylo 40~ nas 25~ i jakos walczylismy:)
|
ja to nie wiem czemu ale jakos falcon ani razu cie tam nei widzialem.. pewnie speniales jak cipa HUE HUE! :O
|
Cytuj:
|
moze bys film chcial zobaczyc?
|
No ja chetnie bym filmik obejzal. Moglby ktos zamiescic?
|
niestety jest cos w tym filmie czego nie moge zamiescic bo pewna osoba by sie zdenerwowala... i tak na nim nic nie ma.. moge tylko zrobic wmv z najciekawszych momentow
|
A kto padl?? Wklejajcie fragi jak wiecie cos ;p
|
Mastda
Jul 17 2007, 21:36:30 CEST Killed at Level 81 by Hampish and by Willie Quidie Elite Anarxio Jul 17 2007, 21:37:50 CEST Killed at Level 88 by Herr fred and by Pararhd Berserker Ostrzy Jul 17 2007, 21:38:29 CEST Killed at Level 102 by Seth Elvenhorn and by Arcalod |
No to brawo! Fragi-rarytasy :<
|
sorry ze mnie wczoraj nie było ;/
|
Kurcze ale mam wam chęć pomóc tylko nie mam czym :/ Gdybym tylko miał jakiegoś chara ale nie chce mi się robić :P
|
wczoraj tak było dzisiaj to samo:
zalogowało sie 5-6 osób z Tengu a wy wszyscy się powylogowywaliście. Nie macie możliwości zebrać jakiejś lepszej ekipy? Jak miało być battle to Ank było zatłoczone przez was i różnych noobów, którzy chcieli pomóc a teraz kilka osób z Tengu online, a was już nie ma |
To raczej przypadek. Po co mielibysmy sie wylogowywac ?
|
mow co chcesz ja wbilem dzisiaj 268~k i mam 144k do 91 lvlu
|
22:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vothrill. He was killed by Malice Morales. Malice Morales sobie zabija noobów z rsem przed depo w Venore, nie potrzeba żadnego open battle organizować,byłby teraz jakiś mały team to Malice Morales pada |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak oni byli z 15 osob online to nie wiem co wy gadacie ze 10 osob na vt... btw mass kick na xerenie
|
[CHAR]Shin Puna[/CHAR]
Jul 19 2007, 03:39:04 CEST Killed at Level 114 by Blokkah Malice and by Eak Malice |
Po co sie cieszysz z fraga jak i tak pewnie nawet go nie biles.. btw
11:19 You advanced from Level 90 to Level 91. |
Cytuj:
on by kazdego od nas solo wziol(jokeeeeeeeeee):D |
Cytuj:
have fun! |
OK ZMIANA PLANOW, NIE WALYCZMY O LEPSZA XERENE, tylko po to zeby utrudnic tengu gre, pasi?
|
No pewnie. Niewiernych octali tez trzeba nawrócic.
|
Cytuj:
PS. Kacapus - ban\delete? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam 26 ed i 38 mlvl wiec moge rzucac m walle
|
Ten 'perfect' mass log pewnie by sie udal, gdyby nie pomoc Falcona : ) Widac, ze nowy owner tejze postaci mial malo do czynienia z paladynami, wiec swobodnie sobie ucieklem.
|
Cytuj:
Skramer: Aha to pjona |
Huh... Allken nice work... A co do Falcona...huh Myśle że Falcon zamiast strzelać m wallami przed wroga...Woli strzelać kolegom w plecy Sdki :cup: <<Dla niego... Jak dalej tak bedzie grać swoich bedzie wybijał ;p I to jest jego Nice Pro game xD Hail :flaga_pl: xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A my swoje.. jak tam w pz'tach panowie? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
14 Jul 2007 +257,320
15 Jul 2007 +117 16 Jul 2007 +20 17 Jul 2007# n/a 18 Jul 2007 n/a 19 Jul 2007 +268,702 20 Jul 2007 +149,784 21 Jul 2007 +218,502 17 Jul 2007# n/a 18 Jul 2007 n/a - w te 2 dni okolo 349,803 expa Wiec nawet fajnie sie expi w pz`cie (Btw.. Gamio, Allken, Urza Wander itp.. oni tez lubia expic w pz`tach |
Skramer z Lodzi? dzielnica?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |