![]() |
Najbardziej walnięty nick to:
Zaj****ty facet (w tibi to dziewczyna). Na eterni {to postać mojego brata} A to drugi: Kijciwd**e Też na eterni {to postać mojego drugiego brata} Dlaczego mam takich walniętych braci ;( Ja sam w tibi mam normalny nick :) |
ehh
ja widzialem kolesia nicku
Miala matka syna (Thoria) Twoja stara se obciaga (thoria) Gdy cie widze tomi staje (thoria) Cudowne Dziecko dwoch pedalow (xantera) |
A ja sam grałem z nickem "KACZY ZADEK" była to postać 1lvl która służyła za tzw depo na rooku (była na innym acc.) czyli zostawiałem tam zawsze kase i dodatkowe itemy :D
|
Nie pamiętam światów, więc ich nie napisze :P
- Pogromca warzyw ogrodowych - Prawus pomocnik lewusa (albo odwrotnie :P) - Uhnij mnie zje*** - Uhnij mnie pier**** Jak sobie coś przypomne to napisze |
Chlebek krece na jednej rece - hiberna
noobek lolek lady ladacznica - inferna |
Mamusia niegrzecznego beholderka (aurea) nick juz zmieniony
Lord of the master lord of aurea(aurea) nic rozniz zmianiony wiecej chyba... nie pamietam :p |
Nie pamiętam światów ale wiem że były bądź są nadal:
-Mam biegunkę podaj papier -Mamo jak ja nie lubię chlebka ( czy jakoś tak ) ;) |
Zbysio Pogromca autobusu
Czesiek Pytlik Zdzichu Pytlik Telefon Marki Siemens Mlodziezowy ziom od run Dark Siusiak itp. |
Szalony pumpernikiel atakuje (nawiasem mówiąc to ja juz od dawna na roku niejestem i mam druida na 14 lvl z 21 mlvl :] )
|
u mnie na harmonii jest duzo smiesznych nickow. wymienie najlepsze:
dupek frajer, niewyzyty erotoman, ludzie maja glupie nicki, przesiąknięta moczem kupa ;) |
najlepszy jest : "kupazmaslem"
"wesola kupa" |
Ciasna szparka,
odbytniczy krasnal, zaje*** gówno, zaropiała pi**a, smiercionosna wielbladzica, obciagne ci uhha ... wiele ich jeszcze xD Pozdro dla wszystkich, dzieki ktorym ta gra jest zabawniejsza ;-) |
Na lucerz spotkałem kilka fajnyh nickow:
- Jasiu Wendrowniczek - Pat bez kota _ Publiczna dziw*a from lucera Reszty nie pamientam:P:P:P |
Długi nick
Śmieszny nick ma jeden gość na Elysi :)
Ten nick zdecydowanie jest najdłuszszym nickiem na Elysi :D Ten nick to ,,Mamnajdluzszynicknaelysi" Czy jakoś tak 8o JAK MI COŚ NIEWYSZŁO Z TYM KOMENTEM TO SRY BO TO MÓJ PIERWSZY KOMENTARZ :baby: |
ja widziałem na harmoni:
uwielbiam tibie potem dam edit bo narazie więcej nie pamiętam xD |
daNOOBIA hyba xD
Kupka from Dupka
nick mojego kolegi<dawno zmieniony> |
ja tam widzialem gosca o nicku dajajad
obsikaj sie i Nowy kolega z gildi |
Oj nie wiem czy juz go ktos nie napisal bo postów dużo a czytałem "tylko" ok. 30 stron, >> Archaiczny miotacz drewna << hiberna chyba.
|
A na Honerze jest taki gostek jak ,,Psi*****iorexx'' 8o
|
Po co chodzić po światach i szukać smiesznych lub głupich nicków, jeśli wystarczy wejść na to forum? :P
Kamil ma w*******(czy jakos tak). Ale nie pamietam na jakim swiecie :] |
Laska potpaska
Krol Bezdomnych Mag Podziemia Dymasz Marte (Dimas Arte najwyższy level na Jamerze) |
Ja znam takie:
Betonowy Bobek Czerwony Czolg Dupa Pawiana Edek Gwalciciel Kredek Gremlin Grzegorz Jola ma pindola Kolczasta Dupa Kto obsral klamke Kwiaty Pachly Master Szczotka do Klopa Obrzygany Koktajlem Piesek Pan Sobieski ***ie Pieski Pieczony Kaloryfer Prosty Pindol Rura Ogura Szybki Lubi Pipki Taczka padaczka Teczowy Tranwestyta Wiater Wial Zbubilem *****a Jak znajde wiecej to podam :) |
Sir Zwariowane krowie zwisy(Astera) 8o
Wyrwidupa(Astera) :p |
czarodziej ciemnej piwnicy - moj fun char i runemaker ; p (30lv ;F)
|
Betonowy bramkarz bolek :D (propaganda ochroniarzy na dyskotekach :))
|
a ja szybka dupcia heheheh empera
|
na askarze jest gosciu o nicku Pogromca Kalu czy jakos tak :D :D :D
|
Miotacz
a ja widzialem chyba na Securze(nie pamietam gdzie)nick Miotacz guwna o dalekim zasiegu (łacznie z bledami!)
|
Cytuj:
23:23 You see *** sie (Level 2). He has no vocation. |
Mam biegunke podaj papier
|
zdjecie klasowe 8o
|
Niedo*** (celesta) wymienilem z nim 2 zdania i stwierdzam ze to dobry nick dla niego...
|
moj kolega ma nick na amerze "Koniol lodziarz" :DD
|
xD
Mój kuzn ma nick: Johnatan sut :D RE5PECT dla niego, ja mam druta o imieniu: Druid byczy sutek :p, miałem jeszcze Druid bycze jajo lewe oraz Druid bycze jajo prawe ale ich skasowałem :p
|
teraz po Roodgardzie (Harmonia) kręcą sie dwa typki:
Specjalistka od lodow Kupsko mojej babci n/c 8o |
Ludzie mają głupie przezwiska
święta prawda ;) chciałem mu to napisać ale sie zmył 8o |
Ja widziałem
-Zardzewiały Bojler - niepamietam swiata xD ;) :p -Zasrany Kalesoniarz - Jamera, kiedy grałem 1 raz w Tibie to o mnie uczył ale jakieś 3 miesące temu ( chwała mu za to ) B) |
nima takiej opcji /\
|
"Tania lodziara"
ech, ci polacy :| |
Cytuj:
Edek rozprowacz Edzio de'bobek Edzio Kanalarz Edzio Senior Edzio Tranzwestyta Edzio Wladca Ogurkuw Ps. wszyscy poza pierwszym robia za dp na rooku ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |