![]() |
@up
TA JEST !! POLSKA ! btw. Seba daruj sobie ;)) zrób tak jak ja i nie pisz postów tutaj ; )) |
Przestańmy flejm-łory, przecież Ojczyzna Borata wygrywa, łączmy się w ekstazie!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
dzisiaj pkowalismy sobie troche w carlin i robilismy combo sd. i trafilo ze padl jakis przydupas od zwidka ;p
oczywiscie wielki obronca przybiegl i po kilkunastominutowej walce z naszymi noobami dosiegl tego z 15min pz. ale my wtedy mu trap xd i dalej 30 min zabawy . wielu przydupasow zobaczylem podczas tej akcji a zwidek do kazdego party byle z trapa wyjsc -.- fajnie i smiesznie bylo ;p odrazu mowie ze nie zamierzam tu si eklocic z asslikerami poprostu fun bylo ;p |
kto padl naprzyklad?
nie wiem czy zauwazyliscie ale chyba [CHAR]Elite Bomszek[/CHAR] mial hacka : Oct 13 2007, 06:20:55 CEST Died at Level 99 by fire Oct 13 2007, 06:19:42 CEST Died at Level 102 by fire |
Cytuj:
|
Ej Narrow Oddam Ci Te Bohy Wkoncu, Ktore Z Ciebie Imargam Sciagnal, Tylko Przestan Po Mnie Jechac Ok ? ;\
|
@up
Ale ty zabawny ;) @Lady Maximus Ja nawet jak by mi kumpel zrobił coś najgorszego to bym go nie okradł a ochotę okraść w tibii już miałem, ale nie okradłem ;) Yay wymiatam |
Ja tu napisze , o Polskiej ll lidze ^^
Slask - Motor 10 : 1 Mały pogrom ;D Pozdrawiam was (możecie po mnie jechac jak wam cos nie pasuje) xD kthxbye |
SPORT??? OK na nadziejach olimpijskich w siatkówkce 92' lodzkie wygralo xD na szeroka kadre powolali 3 ze slaska. obchodzi was to?;p
|
*Lady - widać strasznie go polubiłaś, że jesteś nim taka zaślepiona. Twoja sprawa, powiedziałem już co o tym myślę więc na ten temat koniec.
|
Cytuj:
@Flows jakieś czerwone kartki tam widziałem ; p i karnego... (do prokuratury daleko nie macie ^^) Arka 2 Polonia 0 KaeSPe MISTRZ POLONIA OLE!!! |
Cytuj:
ciekawe czy potrafilbys nazwac go w rl frajerem? ; albo mnie? jestem bardzo ciekawy kurwa... pierdolony 10cio latek ktoremu wydaje sie ze jego uwagi na forum cos daja ... idz do mamy i poplacz jej w rekaw... na 2 raz nie nazywaj tutaj nikogo frajerem ani w inny obrazliwy sposob ; @Baxmann~ nie obraza sie kobiet czlowieku ; zato mozna dostac.... Signed, Diabel\ |
Cytuj:
|
@baxx
mozesz dostac w rl jak sie tak prosisz ;; |
Nie! Prosze nie bij !
|
Chyba znow na furorce bedzie stan wojenny :)
|
Cytuj:
I myślę, że nazwanie Ciebie lub Khazula w rl w jakikolwiek sposób nie sprawiłoby mi najmniejszego problemu. Ale nie będziemy o tym rozmawiać, bo to nie ma sensu, przecież i tak mi wmówisz że jestem dzieciakiem i ciotą :) Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down akurat (chyba) nie za bardzo o to chodzi ;p |
Cytuj:
Lecz od początku Furory był "stan wojenny", więc bez różnicy :P |
I dobrze niech sie pozabijają :))) Galana Rox
btw. Jak zobaczyłem 10:1 dla Śląska... to spadłem z krzesła |
Panowie ma to moze cos wspolnego z [GUILD]Inshon[/GUILD] ???
The guild was founded on Furora on Oct 15 2007. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Podobno,podobno [GUILD]Inshon[/GUILD] Oraz [GUILD]Duskiness[/GUILD]
Będą walczyły przeciwko osobą z Gdańska |
Czekamy na pierwsze fragi, duzo akcji i oczywiscie filmiki ; )
|
Z całym szacunkiem dla Inshon, ale na razie ich skład może co najwyżej pojebać kozy.
@down Spaaw, yakapushi to mięso ? ;s |
Let's start party!!
|
I jest ql. Znowu się zaczyna. :) Nawet Mr.Petro porzucił grę na "swoim" ek na pandorii i łaskawie raczył się zalogować na furorze. :)
|
Czekalismy długo, ale było warto... mam nadzieje ze to prawda a nawet ze duski teraz spiora vision ;p
|
Cytuj:
Youen w ekipie z Gdańska ? Proszę nie obrażaj mnie Gdańszczanina Start Game :) @edit Moze ktos z Vision sie wypowie ? |
Robicie wielkie halo a tak naprawde wiecie, że z tego nic nie będzie. Nie potrafili pokonać Vision jak mieli dużo wyższe lvle to teraz dadzą ?;] W gildi Yenxa jest moze 5 osób które mogą coś zdziałać reszta to pionki, a Vision teraz ma pionków co nie miara ;] Pozdro.
|
Zaraz powinny posypac sie fragi
|
olewajcie Slovika to wyjdzie wszystkim na +
ta nowa gildia to gówno zrobi jak poprzednie 'zrywy niepodległościowe' jedynie więcej osób do zrokowania a pelikan awansował o jedną pozycję :D (fakt ze z ostatniej na przedostatnią ale zawsze coś :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@sallc no no ale będziecie grac w nowej 2 lidze ; pp (choć nie wszystko przesądzone) @Reloop 2x down jeszcze dużo może sie zmienić ; p |
Czekamy na Draca , Felka , Alabolka i Tridusa Sewonusa na join do Yenxa gildii.
:-))))))) ALEM BENDZIE SÓPCIO |
Cytuj:
I moja mała sugestia nie sugeryjcie sie listą fragów jeżeli w ogóle jakieś będą. Bo te 100 ek z Vision to nie raz padną i będą nabijać punkty na wyrali. Ale elita z Vision ma w nich wyjebane ;] @Proszewas Ja też ale powiedzialem jak jest. |
Powstała nowa gildia [GUILD]We rule again[/GUILD] na czele z Drakiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |