![]() |
Jakie skile są dobre na 10 lvl?
|
nie chce mi się szukac w tych 70+ stronach tematu,wiec spytam sie tutaj: czy warto na wyzszym lvlu i skillach trenic z kolegą? ja probowalem niedawno ,na 8 lvlu skille 27/27 i prawie nic nie ruszylo.trzeba sie nacierpiec, trzeba pilnowac, zeby od czasu do czasu do krwi walnac... lepiej by bylo moze na cycach trenic, bo duzo zycia maja i mozna czesciej je lac... a na wyzszym lvlu troche expa z nich za duzo nie dadza... co nie? Więc pytam: dlaczego ludzie na wyższym lvlu częściej trenią z kumplem a nie z potworkiem?
[Ontopic] ja staram sie zrobic na 9-10 lvlu skille 50/50 (minimum) i cos kolo 4 mlvla :D narazie mam 8 lvl i skille 30/30 (coś wolno idzie na tej Morganie...). a dobre skille to jak mówili: na 10 lvl 50/50, 15 55/55 (albo 60/60) a na 20 lvl 65/65 (lub mniejsze). wtedy bedzie OK... najlepiej to na 50 lvlu miec skille okolo 80/80 :P lub wyzsze... o mlvlu sie nie bede rozpisywał. starczy 5 mlvl na explo(czy tam 6 >.<) |
Cytuj:
|
Cytuj:
na dwarfach only ew potem na minosach |
Cytuj:
Zglupiales? Na wyzszych lvl takie slabe potwory padaja po kilku udezeniach. |
Ja mam skile 55/52 i trenie na rotach z hand axe :) jeden rot styka mi na 2-4% :evul:. Jednak ja uważam że z początku lepiej wziąść sie za mlvl u knighte bo juz 3 mlvl mozolnie leci :(
|
Cytuj:
Nie skilluje sie z fire axe/bs/ss na full atak na minosach ;( |
ja mam takie the newest of:
http://i22.photobucket.com/albums/b3...lls/UO0006.jpg |
Ja nienawidze skilowac
Knightem na 32lvl mial skile mam 57/51 Nigdy nieskilujonc robilem lvl i było ok Żaden 20lvl za skilami 70/70 np. i tak jak mial skula do mnie nie podskoczył expiłem se ale wkoncu na dsach z hmmów zaczeło sie dózyc wienc zrobil se master sorceka i nim skilowam do 30 shilda Mozadori vita vis to glu[pie ale fajne :P
|
Ja mam na 11 lvl skile 43/42 xD :cup:
|
Cytuj:
|
Ja moim knightem na 10 lv mam 35/33 (ale rosną)(oczywiście axe)
Powinnieneś mieć jak najwysze skille jak najszybciej wienc skilluj kiedy tylko możesz |
Lol.
Przyglądając się waszym skillom (a przynajmniej tym z 1 i 2 strony) można się nieźle uśmiać. Dysproporcje między axe/sword/club a shield wynoszą około 10 lvli przy skillu w fightingu 40. Ja mam knighta 8 lvl i mam skille 48/47, a cały czas się gnębie o tą różnicę 1 lvla:/. |
byl juz taki temat...
|
51 lvl- 76/73 teraz trenie do 80 shielda
a tak offtopic to przegladam sobie ten temat i trafilem na mojego posta sprzed roku: Cytuj:
|
Ja polecam robić na od 8 o 15 lvl skille 60/60 i spokojnie sobie expić.
Po lvl'u 25 polecam metode 1 lvl 1 skill :) Czyli robimy 1 lvl a potem 1 skill ... ITD |
ja ma knighta 18 lvl skile 57 / 53 shieldin ostro mierny X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jaki analfabeta, daruj sobie tibie czlowieczku idz do szkoly sie poucz alfabetu i budowy zdan loooooooooooooooooooooooooooool |
Cytuj:
lol...ten temat jest z listopada 2003 roku wiec byl jednym z pierwszych na tym forum... @topic uwazam ze kazdy powinien miec skille jakie chce miec, niektorym wystarcza 50/50 na 25 lvlu a inni beda niezadowoleni przy 70/70 na 15 lvlu |
ja juz mam 19 lvl skile polepszylem z 57 / 53 na 60 / 55
|
a ja mam 10lvl i skille 30/30 powiedzcie czy są dobre plx plx
i powiedzcie czy po taką głupote jest warto odświeżać temat z 2003 roku? idioci! |
Ja mam 8lvl i skille 25/26 lecz caly czas trenie B)
Xeris Knight Selena :cup: Ab'Dendriel :flaga_pl: Knight :sword: skills 25/26 B) |
a ja mam...
Ja mam 10 lvl (CELESTA) i skile 45/45 Próbuje być lepsza od najlepszego w skilach na celescie. Ma on skile 90/90 i 65 chyba lvl.
|
mi n00b plxor na 62 lvl mam 83/81 nie chwalac sie rzecz jasna :P
|
Skillowanie
Lol. Ja mam 14lvl-knight, gdzies do 12lvl-a skillowałem sobie i zrobilem skille cos ponad 30.Potem przeżóciłem się ze cluba na swordy i teraz mam skille 42/40 i dalej skilluje.Polecam na serwerach podobnych w "wieku" do pacery czy solery, jako początkowe miasto dla knightów Thais.Najpierw wybieramy się na trolle, a potem idziemy pod thais do starej świątyni na orci(oczywiście jeśli dajemy sobie już radę z worriorami)radzę uważać szczególnie rano bo czasami jest naprawde niezły resp.Raz wszedłem z full życiem(275) a wyszedłem z ok.80. Przy skillach dochodzących do 40(37-39) na o.worriora mozna brac sabre a na orci po prostu knifa, jak się znudzą orci to można iść z sabrą na roty.Życzę przyjemnego skillowania.
Powodzenia!! :] |
Jestem knightem na Aldorze 13lv i skille 42/39 . chcialbym zapytac czy moje skille są dobre? moj kolega mowil ze z takim levelem powinienem miec 50/50. czy mial racje?
|
ja mam skile 57/57 na 12 lvl.
Chce dobic do 60/60 i przyexpic do 20 lvl potem skile 65/65 i 30lvl na 30 70/70 i 40 lvl na 40 75/75 i 50 na 50 80/80 moze byc? Ostatnio calkiem sporo siedze (tak 7h dziennie) wiec mysle ze do konca wakacji sie wyrobie nie? :) |
ja tam na 16 lvl mam skile 55\52
|
Ja na 18 lv mam 58/56 i nie wiem na czym trenowac ani gdzie bo na dwarfach kupa ludzi a minosy za szybko padają :(
|
Cytuj:
|
lol
Ja na 11 lvl miałem 50/48 ale później zacząłem expić i wynikiem tego jest 42 lvl i skille tylko 71/69. Teraz jestem w fazie treningu i mam zamiar to dotrenić do 75/74. Doexpie do 60 lvlu i wtedy skille 80/80. Skille nie są aż tak ważne jeśli potrafisz dobrze expić. Widziałem kolesia co na 63 lvl miał skille 72/69 ale umie grać bez dobrych skilli. Ale ja tam wole se poćwiczyć bo lepsze skille to łatwiejsza gra :D
|
hehe :(
ja mialem skille 70\70 przed chwila na 17 lvlu ale dedlem i mam 68\69 i 16 lvl ;p
|
:D Ja swoim knightem na swiecie non-pvp mam skile 50\50 na 9 lvlku dopiero co zaczetym.
Moim zdaniem powinienes najpierw zrobic good skile a nastepnie isc na slabsze stworki typu: valkiria, amazonka itp....nazbiearc kasy, kupic goood sprzet i zasowac tak na 70\70 na dragi czy cos takiego :D |
Skile
Ja mialem na 9 lvl skile 70/70,ale powinienes przynajmniej miec na 20 lvl 60+skile.Trenuj dopuki masz mniejszy lvl bo puzniej nie bedzie ci sie chcialo trenowac.ja mam teraz knighta ze skilami 77/77 na 35lvl i dobrze sie gra. :)
|
Ja miałem na 11 lvl skille 56/56. To jest prawda! :)
|
Pff Ja Mam 21 Knight ze skilami 71/71 xD pff i se gs blokuje :) a mam zamair robic do 80/80 i dopiero expic
:) moje eq boh platinum amulet dragon lance crown armora crwon legs croasaded helmet a w bp nosze po 4 bp uh :) no i w dp lezy crown shield i fire axe :) ktos nie wiezy to swiat Titania name Evan De'Mage !!! dla nie dowiarkow zrobie duela a eq na trade pokaze HAIL DE'MAGE FAMILI |
Ja na 9lvl mam 41\42, mi się podoba.
Zamierzam skillowac do nabicia 4mlvl |
Cytuj:
|
Skills
Ja mam knighta na 13 lev i mam skille 49\49 , to sa chyba dopiero dobre skille
Pozdro dla graczy z Seleny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |