![]() |
No Proste xD Wyszedlbym ale nie mam czasu potionow kupic :/
|
xd troche vic znobil ze expil ale coz bylo minelo teraz pokazcie na ob albo zastawcie dobrego sneyka :)
Pozdro :D |
Cytuj:
...::::cup:RISE:cup::::... |
to niech wyzywaja ;) grunt zebyscie wojne wygrali a zabardzo nei popadali :)
Hail RiSe :cup: |
Cytuj:
sprawdz jaki mam nick najpierw a potem sie napinaj to ci lepiej wychodzi Cytuj:
Cytuj:
jak sie boicie ob to cos robcie chociaz bo to jest kolejna nudna wojna |
@up
1. skończyć* (jaki "alfabeta"...) 2. róbcie* 3. chociaż* 4. to twoja pierwsza wojna? na to wychodzi, bo nie masz pojęcia nic o tym jak wojna przebiega ;) za dużo OTSów? gdzie się padało i znowu biegło? tobie gratulujemy ogarnięcia...:confused: |
To ze wam sie nudzi to jest wasz problem, jak myslicie ze skonczycie to durnowatymi postami na tibia.com czy tutaj to sie grubo mylicie. Ode mnie na nastepne ~6 miesiecy co najmniej nie poexpicie w spokoju. Zal mi tych co dolaczyli bo liczyli na szybka wojne i ulizanie dupy, jednym slowem (a raczej czterema) za przeproszeniem chuj wam w dupe :)
|
Święta Prawda:)
Tenszi wie co mówi:):)
To nie jest "OTESOWA" wojna :):) Ofc wygra ją Rise, bez dwóch zdań Off: Fureyka, po co piszesz na tibi noob charami teksty typu "To ja jestem MAriusz,pomyliłeś się, odwołaj to na forum,powiedz wszystkim." "RZ"al(nie ŻAL, "RZ"al jest STRONG":D) mi już ciebie;/;/. Btw. Dwóch szpiegów dla ete~juz mam:) Ciao HAwan:):baby: |
Tenshii jak zwykle wszystko podsumowal:D
Powiem to tak .. krotko, zwiezle i na temat 8o |
Cytuj:
|
Tenszi na prezydenta !!!!111!oneone!!!!!111 xdddddd.
|
20:01 Lavio Cold [124]: Ehh, smutny jestes.
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: bujaj wora 20:01 Lavio Cold [124]: ;) 20:01 Cinek Niszczyciel [158]: twoj stary 20:01 Cinek Niszczyciel [158]: chyba Okay, zapamiętam. 20:11 Sir Jo'ker [9]: Jestem pedalem. 20:11 Lavio Cold [124]: Ooo to smutne 20:11 Lavio Cold [124]: ;( |
Nie gram na morganie, ale moze nawiaze tutaj do twojego stylu pisania. Musisz byc taki elo-poprawny ? Zaczynasz zdanie z duzej, konczysz oczywiscie kropka... rozumiem, chcesz pokazac jaki ty jestes zajebisty albo poprostu sie dowartosciować. To jest tylko gra, a zasadami pisowni chwal sie na jezyku polskim. :)
|
Przyzwyczaiłem się do tego stylu tak jak wy do swoich słówek "ktury, muj " więc po prostu się zajmujcie sobą. ;)
|
@2x Up
Gra jak każda inna, ale podstawowe zasady interpunkcji, czy też ortografii powinny być, zachowane, przynajmniej tak ja uważam. @Lavio Ty robisz to specjalnie, prowokujesz do rozmowy, w której chcesz usłyszeć obelge pod twoim adresem lub twoich rodziców. Hawan |
I co Lavio poplakales sie juz ? skoro mówisz, ze takie cos cie nie rusza to po jakiego chuja to kopiujesz na to forum ? Myslisz, ze jestes fajny albo ktos Ci wspolczuje ?xdddd.
Ty specjalnie w*****asz ludzi i ich prowokujesz a pozniej jak ktos Ci odpyskuje to szybko robisz post na forum zeby zrobic sensacje i napisac jacy to my jestemy zli i niewychowani :D |
Drogi Gumball szczerze Ci powiem ze grubym siurem leje na twoj nick xD
|
@Hawan
Tylko ja NIGDY... I TO NIGDY nie wyzywam rodziców. ;) A wielu z Rise ma to w zwyczaju. ;) Skoro każdy z was mówi "to tylko gra", to walczmy po prostu i nie wyzywajmy się i rodziców. Podchodźcie do tego z dystansem, bo jak widać, ta gra za bardzo wpływa na was. ;) |
Lavio, chyba lewe oko Ci sie klei, że tak często je zamykasz ^ ;D
|
Cytuj:
|
@Ten~
A kto robi? Albo dajcie mi linka do owego pedalskiego tematu? |
22:03 Dance Van'Thorn [112]: 22:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Jessie Drestas. He was killed by Reidero Morios.
Gz Akt odwagi: 22:10 Sephi Dragon [100]: exiva "victeron , ale nadal siedzi w dp :D |
Jessie~
Feb 01 2008, 22:01:20 CET Killed at Level 151 by Zikss and by Reidero Morios Proste ;> |
Jessie nawet nie jest w gildi, możecie ją zabijać. Jego char, jego zgony. ;)
|
@up
Tia jak kazdy, nic sie nie liczy, spierdoliliscie akcje i tyle powiedzcie chociaz raz wprost, zamiast napinac sie na forum caly dzien. A co do posta to wystarczy zobaczyc na tibia.com , co trzeci temat to o Rise, np. z dzisiaj czy tam wczoraj zalozony temat przez Raistlin Firearrow. Tresc - gowniana. Cel - nieznany. |
Cytuj:
|
Żal mi niektórych poprostu.. ehh :/
|
Ion..wdech, wydech, wdech, wydech. I pamietaj, ze wydech powinien byc dwa razy dluzszy niz wdech. ;)
|
Cytuj:
^ Idealna solucja na Wasze problemy ^^ |
Byla/ Nie byla w gildii wazne ze kiedys tam pomagala. Dla nas sie liczy, dla was nie. Peszek mnie interesuja ciala na*******ajace o glebe ktore sa po waszej stronie :) :evul:
|
Na jessie nikomu nie zależy... pewnie mu miło, że Wy o nim pamiętacie ^^
|
Cytuj:
|
Sneak w piątek o 22. Gratulacje!
|
Cytuj:
Wczesnie sie pan dzisiaj obudzil. :P |
Lepszy piatek 22, niz 6;00 w tygodniu... Frag liczy sie w 100%, co wiecej boli i to mocno, pada 150+ Ek... a wielkie eternians nie sa wstanie zrobic nic.
Jessie byl w Avis na poczatku, bral udzial w wojnie, NIE zaplacil wiec w wojnie nadal jest w gildi czy nie. p.s. Gratz, Atakujcie mala grupka, z ludzmi ktorym ufacie na 100%, a zaden szpieg russelowi nie pomoze. |
Lavio, napjpierw szukasz kolegów na forum a potem prowokujesz ? Co jest w grane słoneczko ? <3
|
Gz dzisiejszego sneaka.
@Lavio jak ktoś wjezdza ci na rodziców to ty to bierzesz serio czy ignorujesz gościa, bo po tym co żeś napisał to widać ze bierzesz se to do serca aż za mocno. |
@up
Twoja stara to kurwa. zignoruj mistrzu :) @morii lepsza 7* w tygodniu niz 22 w piatek. dlaczego? ludzie w piatek imprezuja nie kazdy moze sie lognac, mozesz to zobaczyc takze w postach rise ^^ O 7 ludzie zazwyczaj wstaja (czasem wczesniej) bo maja na 8-9 czasem pozniej do szkoly lub do pracy, a jak wstana 10 -20 min wczesniej to ich nie zbawi, a czasami glupio nie przyjsc na impreze. edit: jest jakis film z akcji? |
Jessie juz 147. Hmm, pr0 player?;D
|
[quote=Gustaw_konrad;1875794]@up
Twoja stara to kurwa. zignoruj mistrzu :) @morii lepsza 7* w tygodniu niz 22 w piatek. dlaczego? ludzie w piatek imprezuja nie kazdy moze sie lognac, mozesz to zobaczyc takze w postach rise ^^ O 7 ludzie zazwyczaj wstaja (czasem wczesniej) bo maja na 8-9 czasem pozniej do szkoly lub do pracy, a jak wstana 10 -20 min wczesniej to ich nie zbawi, a czasami glupio nie przyjsc na impreze. DOBRZE GODA POLAC MU !8o8o /drunk svitek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |