![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. wcale nie byl afk |
z tego co pamietam to chyba wlasnie ZOMO ubiło wiekszy lvl niz ORMO no ale jak ktos juz wczesniej napisal my bylismy narazeni na kontry które były nie raz np. akcja z Sawczyk Zabijaka w venore kiedy to na nasze 15 lvle wyleciało kilkanascie osob z DPFT np. ja moim 20 sorkiem zostałem sfragowany przez Aate Arhari :( no i mozna wymieniac wiecej Alunir itp itd tez byli a Zomo o takie kontry bac sie nie musiało bo wiadomo kto zaaatakuje ZOMO ten HUNTEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDD
poczekajcie jeszcze troche a wszystkich rozpierdolim ! :evul: |
mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz są nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..
pzdr dla "nienoobów" |
Cytuj:
|
o wojnie mieliscie gadac... a xilvent znowu padl ;D
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by Pe Ha and by Achmed Assassin |
Wyglada jakby sie na coś zbierało, ciekawe zy coś z tego wyjdzie ;]
|
Barman kolejka dla faytera
Jak sie cos noobkowi nie podoba to na non pvp bocic a nie smuty tutaj dawac btw. zaraz mnie zjechacie jebany anonim kozaczy na forum powiem wam jedno nie podam nicku bo nie mam zadnej postaci na arcani ale kiedys gralem i mam tam paru kolesi i sie interesuje co sie dzieje na tym swiecie bardziej niz np : ile k expa wbil dzisiaj moj pan emdwau |
[CHAR]Xilvent[/CHAR]
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by [CHAR]Pe Ha[/CHAR] and by [CHAR]Achmed Assassin[/CHAR] [CHAR]Pal Palus[/CHAR] Apr 10 2008, 23:09:57 CEST Killed at Level 146 by [CHAR]Wowulustoon Mefean[/CHAR] and by [CHAR]Sniacy[/CHAR] |
00:25 Pe Ha [103]: make ban we pay u
Peha jaki dowódca ;o |
Cytuj:
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz... ps. nie placze bo nie mam nad czym ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie.. pzdr. |
Cytuj:
chłopie wyluzuj :] i piszac ze nie dasz swego nicku pokazujesz to ze jednak boisz sie ORMO'wcow :D btw. Chłopcze wiesz co oznacza słowo noob? ze od noobow nas wyzywasz? :) A i popieram słowa Faytaha ze jak bys podał nick to bysmy ci z dupy nogi powyrywali za to co tutaj wypisujesz xD ~GZ frag ORMO, szkoda ze wczoraj znow nie mogłem byc na akcji :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby to były nooby to ludzie typu dran i wiele innych 100+ nie zaliczyłoby składki wiec milcz człowieku.Nie wszyscy musza tak jak ty expic i nabijac lvl ,żeby byc super.Ja naprzykład czerpie satysfakcje jak zabijemy jakiegos 130 lvla.A pozatym Arcania to nie świat by rozpoczynac gre chcąc nabic jakiś lvl(właśnie przez pa,zajęte respy itd.).Jeszcze niedawno mając jakiegoś dobrego "frienda" z DPFT wbicie 100 lvla to nie był problem.Jesli jestes taki "hanted" i "pa" i tym bardziej jesteś w wojnie to podaj swój nick ,a nie ukrywasz się jak jakaś popierdoła.Jak chcesz się umówic z laską to piszesz smsa ,że powiesz jej kim jesteś jak zgodzi się z tobą chodzic? Pozdro lamusie |
Cytuj:
o.o na 60 lv padles? to jak bootowalem 260uh i brales jak ponizej 70% hp cie uhalao oO |
pici idz spac :P
gratz fraga na palusu :D! |
23:39 Sua Mea [211]: IM JUST WONDER HOW LATE IM GONNA BE IN MY SCHOOL TOMORROW CAUSE OF YOU CHICKENS.
:confused: |
Lav-Pall wyluzuj chłopie
Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix Zostan w depo to rada na "zas" |
HAhahah, wczoraj było zajebiście :D
Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD Btw Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał.. |
Jak mozna afkowac przed pz gdy sie uczestniczy w wojnie?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave and by Pe Ha Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin and by Galithar Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ? |
Cytuj:
uhashusauhauhsuhsa chcialbym to widziec jak s*******aja , penwie nie macie filma ale naprawde ujrzec taki widok to jak z reklamy mastercarda : bezcenne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro Lya Ly to rl Fosfika wiadomo ,ze oddaje mu chara do walki. Wiec jesli z gildi wylatuje jedna z najlepszych o ile nie najlepsza karta z tali Inter to jakiego asa w rekawie ma Luki ;D?
|
Cytuj:
olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax? sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... ;) ) moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby.. tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony.. teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy pozdro gl hf |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cyferki sa najwazniejsze >.> bo w koncu ma 3 cyferki(jak jakies 400 osob na arcanii ;D) a Ty 2...
@lolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk skró wyr mo dop do dwuz (to tak a propo respa bo dziwilem sie jak mozna miec respa u kogos) |
Cytuj:
|
niemoge sie powstrzymac i musze odpisac..
@54 lvl niedyskryminuje nikogo post byz zaadresowany do tych którzy pojechali mnie pare stron wczesniej, wystarczy dokladnie czytac.. @ wiatrak - patrz wyzej pozatym co to za filozofia ze jestem slabszy od pk teamu na 50 lvlach równie dobrze mozna powiedziec ze bedu jest slabszy od lvli 30 jezeli jest ich dostatecznie wielu.. @ gigoro niech strace w tobie tez... |
Cytuj:
|
Cytuj:
mozesz mi nie wierzyc masz do tego prawo. a ja to czy ty wierzysz czy nie pierdole jak moge najlepiej jezeli czegos jeszcze nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz post ten i inne pzdr. |
Cytuj:
|
Lolekkk i Fayter uzywajcie priv msg albo gg do takich rozmow, to temat o wojnie...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p:)
|
Olejcie go.. widać, że kretyn.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |