![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czytam bravogirl i wyjebujcie
Całuje Kakej~ |
@Up
Dziewczynka! |
Kapricho's messenge from tibia.com FORUM:
Yes, seriously you are hunted by me. If you want to smell freedom... 30k, Svargrond dp ___ czyżby hunted od Avis ehehehe ^^ Edit: chyba jakiś JOKE |
@up
Fajnie masz |
Cytuj:
|
W sumie to po co kogos z furory skoro u nas na vt byly komenty "Dajcie chara" ahahah :D
|
Coś ty.. Normalnie będe grał ^^ Tym bardziej, że to bez powodu
|
Cytuj:
bedzie dobrze trzymam kciuki.. |
nie z niego mam pompe tylko z abcoków którzy uwazaja że tylko furora nami gra
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nawet jak przegramy to kto nas wyhuja? nikt ale za glupi jestes zeby to pojac po tych glupotach ktore napisales to nawet chcialbym zebys wygral... wiesz dlaczeo? bo chcialbym przeczytac co napiszesz jak juz dasz sie wyhujac drugi raz... nawet nie stac cie na to zeby napisac kim grasz... i ciezko stwierdzic ktorym z frajerow jestes... zly dotyk boli przez cale zycie, tibia tego nie wyleczysz @Jacus jaki byl wynik?;] |
1:0 snaczki
|
Cytuj:
nie grasz czyli gowno znaczysz gowno robisz a tylko smierdzisz... i jeszcze cos do nas czujesz... popros mame niech przewietrzy klatke... |
o jaaa :D i wy pisaliście że to ja zachowuje sie jak dzieciak... :p:p:p
|
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 5, gości: 1)
;p |
Ahmed~,arcano~,dona natroni a po drugiej stronie asong i last aego
|
No gratuluje Avis fragow szkoda tylko ze po zabiciu odrazu defensik ;(
|
Mudry mor , Letko , Adam Ziomus nie ladnie szarowac/trejdowac acc : /
|
Cytuj:
|
Nie widze innej możliwości na rozdanie tych banów niż ta, że czarnuch spotkal sie z CMem w Burger Kingu i postawil mu obiad, a przy okazji pogadali.
|
Dlaczego tak sadzisz Jacku? Może po prostu nieuczciwie grali czyt.Szarowali konto tudzież kupowali / sprzedawali
|
Dajta filmik z dzisiejszej akcji
|
Nieuczciwie? To dlaczego naprzyklad Kinia bana nie dostala co ? i wez skoncz takie pierdolenie
|
Lol, przeciez Cm to rl tata russela wiec o co wam chodzi ? ; o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przynajmnije ja mam a ty kurwa dalej roczko sie bawisz.... ahahaha masz pewnie ryj zjebany ze wypominasz takie cos komus. stara pewnie karmiła cie z procy dlatego dziewczyny nie chco do ciebie lazic |
BANOWAC BANOWAC
I tak nie wygracie :D No chyba, ze poleci wieeele osob |
Cytuj:
Kto Cię pytał o zdanie? Ze mnie mają pompe? To ja mam pompe z tego kapricho i z tego paymencika, który jest oczywiście ŻARTEM. Edit: Wiem, że mój char jest mega. Twoje chary nawet z 200 lvlem nie będa mu równe! _______________ Powiem, tak: Feb 26 2009, 13:47:36 CET Died at Level 246 by a frost dragon Feb 26 2009, 13:26:10 CET Died at Level 248 by a frost dragon O co chodzi? |
OWRZ kozaku, "nie chco", "roczko", całkiem nieźle haha. CHAM ZE WSI WYJDZIE, WIES Z CHAMA NIGDY.
|
Ponizyles tylko sam siebie, Twoje pelne bledow wypowiedzi jakos mnie nie bola.
btw. Twoja stara robi wjazd bezdomnym na chate xd Happy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak ty uzywasz alta zeby z "o" zrobić "ą", to pozdro, poćwicz.
|
Cytuj:
a co do czego >? bezdomni ? chata ? pfff lecz sie pierdolcu |
Cytuj:
a sry trzeba miec kome wpierw masz kurwa nick inzynier ? co najwyzej smietnikarz mozesz byc |
To twojo dziewczyne musi kryncic jok ji tak piszesz eski. Ja pisze "a" zamiast "ą", matole.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |