![]() |
Cytuj:
TAKIE SĄ SKUTKI PICIA WÓDKI :D :p A tak na serio to odpocznij sobie troche od tibi i później wróć ze zdwojoną siłą. |
aaaaaa
Bebi treni ^.- graty shielding ^.- hail 3miasto |
@up:
Hail 3 miasto :P Juz nie trenuje, teraz troche expie... a potem moze znowu trening :-) |
|
Cytuj:
|
GraTz ALL ;)
|
|
Bebi czyżbyś expił na draconii? A Dreamersi jak zwykle trzymają poziom :)
|
Cytuj:
Bebi~ |
Trojmiasto rox :) <Gdansk> :P
Gratz for all |
|
BuAhuehauaha
Gdynia jest the best |
|
Gz Ballq, jakie eq?
Sov,mms,mpa,g-legi, rh? |
odkad bysiu odszedl to tylko Ballq ratuje ten temat ;<< GRATZ00R!
|
Cytuj:
Jeszcze raz gz Ballk :P |
Widzę że ładnie wam idzie ;] hehe pozdrawia ozi ;]
|
panowie
Panowie nie obijajcie sie tylko dawajcie skriny!
|
GraTZ GraLi
A TeraZ BierZ SiĘ Za LvL a Nie Za SkilloWaniE :D :) |
ej dreamersi, czemu wątek o warlord sword tak nagle ucichł. niech bebi go wystawii w domku
|
jakbys czytal alll to bys wiedzial :P
na forum dreamersów któryś z nich pisał ze ten filmik to był fake :)
|
moderatorzy i tak oszukuja?!
|
N/C Skończcie ten temat jak mają to mają jak nie to nie.... zajmijcie sie komętowaniem ss'ów . Gratz Skille Grali ^^ ale lepiej bij w lv albo w mlv :)
|
Cytuj:
Lol, z choinki spadłes? Przeczytaj o mnie wydiad to sie dowiesz wszystkiego. Bebi~ |
Trzeba troszke myśleć Lolek
pozatym To Gz wszystkim... Na mnie nie liczcie bo jak cos juz nabije to niemam ochoty wcisnac tego guziku.... Ale podziele sie nowinkami Lvl 43 Dyst 72 Best hit ze strzaly (dzisiaj cos pierdyklo mojego palka w kopalni :) ) 111 |
Temat zaczyna umierac...od kad odszedl Bysiu malo jest nowosci.. :-/
|
Bo niekazdy ma teraz czas na hunty Gulka... niewiem czy zauwazyles ale zaczal sie rok szkolny, dla starszych praca wiec jesli ktos jest to albo gada z przyjaciolmi albo robi runy i nieda sie wbic w 1h lvla bo trzeba pozniej lekcje odrabiac i zajac sie zyciem rl
|
Not bad ;)
|
On to zrobil w ponad 1-2 dni :P (Chyba) -.^ Gz Bebi Gz...
|
|
Hmm :D Jak zwykle, bardzo fajne screeny. Gratuluje advanców i loota Bebiemu i Hege, a Ballqowi lvla :)
|
Omg
Bebi gz jaki rzeznik xD no i ladny loot z demonow :D gz all ssow...
|
Con Gratz Bebi Lvl-ów :p
|
Cytuj:
Oni maja nasrane w bani troche... |
Chciałem wam powiedziec, że jest to mój ulubiony temat (zawsze jak skilluje to przeglądam :p) i tym chcę was zachęcić do dalszego dodawania zdjątek.
Gratki lvlów tam 80+ ;) |
|
HEhe Graty Dla WszystkiCh :( :p :] ;) :)
|
Gratz dla wszystkich. More, more ss plx!!!
|
Naj:0
Najlepszy temat na tym forum z ssami jaki widzialem :) Najlepsze ssy od Bebiego :> GRATZ!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |