Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Danthorr 23-02-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger

Dzis po rozmowie z Adolph~ dogadalem sie i jestem mile zaskoczony jego postawa jak i podejsciem do sprawy(oby wiecej takihc liderow).

Liderem DB jest Ezekiel.

Cytuj:

Yours , trully Shane.

VV plx ? x_X

berger 23-02-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Liderem DB jest Ezekiel.

Jakos Adolph~ jest mianowany na tibia.com. I z nim gadam wejde na tibie i sie dowiem co i jak ale przeprosiny mi sie naleza i czekam na nie do niedzieli xD.

Alora 23-02-2006 13:52

Vincento Vampire

Vincento Vampire, will be deleted at Apr 18 2006, 17:34:44 CET
kolejny spoko typek co kasuje chara tak jak Bentero.........................

Ludzi nie widzicie że te waswze sprzeczki,kłótnie,mordowanie sie wzmacnia
team z Secury. Ale RL team już w rozsypce Rondel nie gra,Yama padła.
W dodatku zabili mojego dobrego kumpla Kohana.
Jinikao miał hacka,Chris już nie gra,Valdek chyba też,Asuex kasacja konta,
Royal Dragon Heart też, Royal Demonic który miał hacka.(długo by jeszcze wyliczać)
Jest jeszcze pełno ludzi którzy padli,płacili,znowu padli od Arc~.
Dopóki polacy na Iridi sie nie zjednoczą to bedzie tak jak jest.
Oskarżenia,hunty,mordowanie się,zdrady-weźcie się w garść i popatrzcie na Berylie.

Adolphus Elbragol 23-02-2006 14:43

Cytuj:

Uzgidnilismy ze place beda zwrocone tym ludzia ktorzy zaplacili poza spaykym(jak niewi dlaczego msg me prv), lider DB wie kto ile placil i ma sie zglosic a payments bedzie mu oddany bez zadnych konsekwencji, wiem kto ile wiec oszustow sam ubije w razie nizgodnosci pisac mi prv msg tu na forum. Uzgodnilismy tez ze Eze mnie przeprosi za swoje zachowanie (co pisal nawet w swoim poscie , jego konflikt z lobem pomijam bo to ich osobista sprawa) wtedy sprawa bedzie zakonczona i wszytsko bedzie ok a ja zrobie zawieszenie broni.

Tylko jedno slowo. NAD-IN-TER-PRE-TACJA.

Nie mam pojecia, kto placil (poza oczywiscie Spaykym) i ile. Dostanie zwrot jezeli przedstawi wiarygodny dowod na to, ze placil nam cokolwiek. Znalezienie tych dowodow pozostawilem Tobie. I tylko tyle ustalilismy wczoraj wieczorem w sprawie ewentualnego zwrotu paymentow od Inferno. -.-

Odnosnie przeprosin od Ezekiela, zostawilem to jego decyzji. Jesli uzna, ze ma za co Cie przepraszac, przeprosi. I tylko wtedy.

Anum 23-02-2006 15:05

Cytuj:

Jakos Adolph~ jest mianowany na tibia.com. I z nim gadam wejde na tibie i sie dowiem co i jak ale przeprosiny mi sie naleza i czekam na nie do niedzieli xD.

Eze- Lider głowny
Arnus (lama~)- pomocnik eze (tak jak kiedyś mala)
Przynajmniej ja to tak odbieram i chyba nietylko. Jako, że arnus to dobry negocjator i jest rosądny (+to, że eze nie pamięta pasów na forum) to on właśnie z tobą gada.
A żeby nie było tak drętwo... oby wam pączków dzisiaj nie zbrakło :).

berger 23-02-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
Vincento Vampire, will be deleted at Apr 18 2006, 17:34:44 CET
kolejny spoko typek co kasuje chara tak jak Bentero.........................

Ta ale ja niemam pasow do swojego chara;p. Pozatym Wg mnie VV byl mega NOOOBEM i lizodupem.

@Doom Brigade - Na przeprosiny od eze czekam do jutra , myslalem ze sie dogadalismy ale chyba cos krecicie ;/ . Dzis logne sie i pogadam z Eze jak sie z nim nie dogadam bedziemy sie bawic w kotka i myszke xD. (ja to traktuje jako zabawe).

Adolphus Elbragol 23-02-2006 15:39

Cytuj:

@Doom Brigade - Na przeprosiny od eze czekam do jutra , myslalem ze sie dogadalismy ale chyba cos krecicie ;/ .

Powtorzylem Ci tylko to, co ustalilismy wczoraj wieczorem. Mowilem, ze nie istnieje spis ludzi, ktorzy placili, mowilem, ze nie wszyscy zaplacili, mowilem, ze - w trosce o sprawiedliwe oddawanie - zwrot paymentu dostana tylko Ci, ktorzy przedstawia jakis rozsadny dowod, ze nam placili. I pamietam, jak powiedzialem Ci, ze nie mam pojecia, jaki dowod bedzie wystarczajacy. Tyle ustalilismy, zanim rozmowa zeszla na ksiazki. =)
Cytuj:

Dzis logne sie i pogadam z Eze jak sie z nim nie dogadam bedziemy sie bawic w kotka i myszke xD. (ja to traktuje jako zabawe).
Spoksik.

Smiter777 23-02-2006 15:54

@Alora

RL Team nigdy nie byl w rozsypce, nie jest i nigdy nie bedzie...

Yamahati 23-02-2006 17:03

Hehe .

Ezekiel_Armanio 23-02-2006 17:38

Firefist, pusty dzwon najgłosniej dzwoni.

TyranX 23-02-2006 17:48

Yama a ty odchodzis z alderath czy zostajesz ??

Yamahati 23-02-2006 19:26

Nie bede pisał na forum takich rzeczy, jak chcesz wiedizec msg w grze, albo poczekaj dzien, max 2

Madus 23-02-2006 19:35

:dance:Hail Iridian Alliance :dance:

citizen_lc 23-02-2006 19:57

dlugo sie wstrzymywalem ale juz nie moge.
TyranX chyba nie sadzisz ze zostanie? wydaje mi sie ze RL Team to jedyni ktorym w miare dotrzymuje wiernosci wiec powiezie za nimi dupe. wylecial z arc i od razu dawnych kumpli gnoi - oskarzyl Aure o share (bez komentarza dla takich taktyk), potem juz otwarcie zaatakowal Chealino ("mojego bylego kumpla") za co zostal udupiony skutecznie. ale ma za mocnych kumpli zeby totalnie dostac w rzyć. sadzilem ze chociaz oni zostana po stronie arc i bedzie wreszcie spokoj ale jak widac kroi sie kolejne pare miesiecy niepokoju ewentualnie rzadu <cytat za podpisem z forum tibia.com> Yama -15yo noob.
tym bardziej taka odpowiedz "poczekaj dzien dwa" to wlasnie fortel na miare 15latka - nic nie mowie a wszystko wiadomo. ewentualnie Yama zostaje w ald ale jest sojusz ald-IA. ciekaw jestem czy najbardziej sie wkur**** Scotty ktory juz zaplacil a tu wała obraz wojny sie moze totalnie zmienic. bo nie wierze w pokoj.
do wszystkich ktorzy maja ochote mnie ubic na iridii: moj char jest doprawdy nic nie wart. nawet juz tam nie gram nie loguje sie pogadac. ale bylem tu od poczatku i wiem sporo.tak wiec wyglada moja opinia w tej sprawie.
z harcerskim pozdrowieniem.

Ilnic 23-02-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
d potem juz otwarcie zaatakowal Chealino ("mojego bylego kumpla") za co zostal udupiony skutecznie.

Nie wiesz oco chodzi, niewiesz jak to bylo wiec zamknij pysk..... kolejny lamers n/c

Cytuj:

Yama -15yo noob

- czy to ze ma 15 lat oznacza ze jest noobem? Niewydaje mi sie wiec stfu. A tak na marginesie Ty ile masz lat? wiecej niz 11? bo niewieze w to zebys mial wiecej tak wiec cya :*

citizen_lc 23-02-2006 21:30

nie zebym cytowal posta Yama ("za zaatakowanie mojego "kolegi" Chealino który już miał white skulla")... co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem?
i powiem wiecej. tak uwazam ze jest za***iscie wielkim NOOBEM ktory ma plecy ale jak co do czego przyjdzie i przykozaczy ("wezme drago do swojej gildii") i dostanie to chowa ogon pod siebie (cytuje - "teraz kazda pomocna dlon mi jest potrzebna"). A walczy metodami typu "a ten shareuje a ten gra na full lighcie".
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%.
dla Twojej wiadomosci - 17. W grudniu koncze 18.
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*" i bardzo prosze, nie wypraszaj mnie z temamtu nie zalozonego przez ciebie, na forum nie moderowanym przez ciebie. rozumiesz czy moze obrazkowym pismem?

berger 23-02-2006 21:56

Cytuj:

nie zebym cytowal posta Yama ("za zaatakowanie mojego "kolegi" Chealino który już miał white skulla")... co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)
po drugie, przypominasz sobie temat z forum tibia.com "Yama - 15yo noob"? i podpis Twojego bohatera o takiej tresci? nie zaznaczylem ze cytuje za podpisem?
i powiem wiecej. tak uwazam ze jest za***iscie wielkim NOOBEM ktory ma plecy ale jak co do czego przyjdzie i przykozaczy ("wezme drago do swojej gildii") i dostanie to chowa ogon pod siebie (cytuje - "teraz kazda pomocna dlon mi jest potrzebna"). A walczy metodami typu "a ten shareuje a ten gra na full lighcie".
a Ty mistrzu ile masz? 12,13,14? piszemy test dla 6klasistow czy JUZ gimnazjalny? bo z takim czytaniem ze zrozumieniem to masz chlopie pewne 100%.
dla Twojej wiadomosci - 17. W grudniu koncze 18.
pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*" i bardzo prosze, nie wypraszaj mnie z temamtu nie zalozonego przez ciebie, na forum nie moderowanym przez ciebie. rozumiesz czy moze obrazkowym pismem?

Hmm... Powiem szczeze ze podzielalem twoje zdanie , ale gadalem ostatnio z yama i powiedzial mi ze dalo mu to do zrozumienia, fakt ma 15 lat to nic dziwnego ze tak sie zachowuje, ale po rozmowie z nim powiedzial mi ze pare osob przemowilo mu i powiedzialo co i jak i ze zrozumial pewne sprawy. Zaufalem mu i mam nadzieje ze mowil powaznie i wyciagnol wnioski i wie juz co i jak czas pokaze czy sie myle czy nie ale mam nadzieje ze nie. Sytuacja sprawila ze dogadalem sie z nim i juz puscilem pewne watki w niepamiec. Mam nadzieje ze tak jest. xD. Choc przyznam ze kozaczykl jak byl w arc i nie zachowywal sie ok, ale czas pokaze po raz drugi powtarzam ze mam nadzieje ze juz jest ok. Nadal nie darze yamy sympatia ale w moich oczach teraz ma szanse sie sprawdzic.

btw citizen powiessz kim jestes skoro juz niegrasz i juz wogole nic? btw nie wrzucaj na Irnic bo to moj thebesciak od RL teamu :*.

Ilnic 23-02-2006 22:31

double sry

Ilnic 23-02-2006 22:32

Cytuj:

co tu rozumiec co wiedziec o co poszlo? wiem wystarczajaco wiele i pamietam tez wystarczajaco zeby domyslic sie (trudny proces. uzywasz mozgu. sprobuj kiedys, to daje niesamowite rezultaty...)

co tu rozumiec, co wiedziec oco poszlo? uwiez mi, ze warto wiedziec ( o moj mozg sie sie niemartw)

Cytuj:

Fakt zaznaczyles jakos umknelo to mojej uwadze....zwracam honor jesli oto chodzi

Cytuj:

wyobraz sobie, ze mam 18 lat

Cytuj:

pozwolisz ze powstrzymam sie od lekko pedalskich pozegnac w rodzaju ":*"

hmm moze byles molestowany w dziecinstwie?, bo jezeli nic nieznaczace znaczki powoduja u Ciebie takie skojazenia to wybacz. " Zly dotyk, boli przez cale zycie"

Cytuj:

btw nie wrzucaj na Irnic bo to moj thebesciak od RL teamu :*

jestem Ilnic nie Irnic <joke> z wzajemnoscia :D

citizen_lc 23-02-2006 22:55

dobra Ilnic. Sorry za to jak na Ciebie najechalem, mam swoje zdanie i nie lubie jak mi sie gnoi kumpli. dlatego to napisalem. mozemy uznac ze koniec klotni/przeniesc na gg/pw :)?
nie bylem molestowany. nie rozwijajmy tego watku nie widze sensu wjezdzania na rodziny. ok? nielubie tez klocenia sie o wiek wiec dlatego odpowiedzialem. ale zdania nie zmieniam.
moze byc?

berger 24-02-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ilnic
jestem Ilnic nie Irnic <joke> z wzajemnoscia :D

W RL mam reke jak bohen(ch?) chleba. xD

@DB- Gadalem z Eze i sie dogadalismy, bedzie tak jak on chce B) .

bentero 24-02-2006 11:44

Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:

po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.

po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).

po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.

po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.

po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.

Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.

@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.

Madus 24-02-2006 12:38

LoooooooooooooooooooooL ?? Chyba jestes nOObem :dance: (za***isty emot)

~~Madusik

Gregoire 24-02-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bentero
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
You made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowody?? mua ha ah.

Cytuj:

po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.

Berger aka Bentero nie expil na of, tylko czasami tam chodzil ale to okazjonalnie juz czesciej tam bywal na questach OF i Dzinow. A na ofie expil ~50 lvl i deadnal na 52 (ale pewnie o tym deadzie zapomniales "true ownerze"??)podczas wojny SSvsDR i od tametej pory tam raczej nie expil.

Cytuj:

Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

Ban za acc. sharing byl za posta na forum, bo napisal ze wyjedza do anglii i koledze da chara zeby nosil bolty - ale pewnie jako "true owner" wiesz o tym i pewnie przed napisaniem tego sprawdziles w "criminal records" co jest napisane.

Cytuj:

po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).

A do Anglii wyjechal zeby podszkolic sobie jezyk, zeby koledzy z gilid nie zjarzyli??

Cytuj:

Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

lOl2 xDDDDDDD. A po miesiacu jak go zobaczylem i przelical przy mnie funty, to se je w kantorze kupil zeby uwiarygodnic swoja opowiesc. No ale jako "true owner" pewnie mnie nie znasz.

Cytuj:

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl

Moze i nie mial wczesniej pozadnego chara :P.

Cytuj:

po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.

Przyklad PA ze strony Bergera??
Nawet mnie przyszedl ubic jak pkowalem ludzi w Ab.
Obrazal kogos?? Jak juz to tylko Ciebie i ludzi tobie podobnych.

Cytuj:

Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.

Ta pewnie i jeszcze specjalnie dzis zrobiles konto na forum zeby wyglosic nam "urbi et orbi" na temat tego co tu wyprawia i jak nam berger klamie tutaj.

PS.
Smierdzi mi to kims z DB albo Stolcem :D.

Adolphus Elbragol 24-02-2006 14:19

@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?

Jinikao 24-02-2006 14:34

Cytuj:

po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.

po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.

@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.

Ale z ciebie ****a ciula. Sory ale inaczej nei szlo tego napisac, jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy *******a od rzeczy;/;/ A wiec ja jestem satrym kumplem bergra i jestem pewny ze on sam gral i wiecej sie tu nie odzywaj lmao

Gregoire 24-02-2006 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?

Nie napisalem, ze to na 100% ktos z DB napisal, tylko, ze smierdzi mi to "db lub stolcem" (milosnikiem stolcow i cyber sexu :D) - to sa tylko moje prywatne podejrzenia, ktorymi chcialem sie podzielic ow spowlecznosci tibijskeij.
Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna).
A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ).
Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne).
Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi :D.

berger 24-02-2006 15:41

@Bentero- Tru ownerze Bentero mam ci do powiedzenia jedno. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
U made my day. xD

Wszyscy "twoi" starzy przyjaciele BEDA WIEDZIEC JAKA JEST PRAWDA (to stek bzdur).Nierozumiem szczeze tego zagrania, mnie to rozbawilo do lez i prawie z krzesla spadlem jak to czytalem xD. Ale mniej wtajemniczeni gracze moga powiedziec :"oo bentero jednak sharowal" :( . Tego ci nie daruje!! Niewiem co chciales tym osuiagnac zmusic "gildie pomocnikow GMow" by mnie ubili za share? Czy poto by dowartosciowac sie jakos ze nie mozesz sam zrobic i byc moze niezrobisz takiego chara jak ja. Nic z tego co podales sie nie 3ma kupy poza tym ze niemam passow ale to nie jest dowod. Jedynymi moimi wrogami aktualnie jest DB i Stolc. Stolc zna moja historie a DB lider wiedzial o passach bo z nim gadalem dlatego to moj kreg podejrzen. Mimo ze mnie to rozbawilo dla ciebie jedno wielkie N/C.

Ilnic 24-02-2006 16:12

Cytuj:

dobra Ilnic. Sorry za to jak na Ciebie najechalem, mam swoje zdanie i nie lubie jak mi sie gnoi kumpli. dlatego to napisalem. mozemy uznac ze koniec klotni/przeniesc na gg/pw :)?
nie bylem molestowany. nie rozwijajmy tego watku nie widze sensu wjezdzania na rodziny. ok? nielubie tez klocenia sie o wiek wiec dlatego odpowiedzialem. ale zdania nie zmieniam.
moze byc?

Tak masz racje to będzie dobre rozwiązanie, sry jeśli Cię obraziłem

Yamahati 24-02-2006 16:16

Cytuj:

bentero nie zalatwil sobie hunta tylko ja go zaczołem huntowac za nic, i z "rl teamu" wyzywal tylko mnie, tzn obydwaj sie wyzywalismy, DICKHEAD HEHE

TyranX 24-02-2006 16:49

Do tego ****a co sie podal za Bergera

po1: Jak juz napisalem w tytule jestes ****
po2: Malo znasz Bergera zeby o nim sie wypowiadac
po3: Jestes straszny noob
po4: Nie masz jaj
po5: looooooooooooooool
po6: prosze cie nie zabieraj juz wiecej na tym forum glosu

Valard 24-02-2006 17:44

Arke Sethrai - Feb 24 2006, 17:25:32 CET Killed at Level 32 by Evil the Slayer and by Jurand Wyrocznia. Widzialem trapa. Padł chyba za to że był ziomem
Yama~. Szkoda chłopaka, a jeszcze w opisie na tibia.com mial Hail Arcanium! :(

berger 24-02-2006 22:15

Na iridi widze ze sie cos wiekszego szykuje, humm powstala nowa gildia. Niewiem czy to bedzie war czy co ,ale jesli tak ja bede po stronie Arc bo wg mnie secura bedzie razem z rondlem gadalem ostatnio z Yama ale jednak mu nieufam i wole to teraz powiedziec niz klamac. Wiec bede vs jego RL sorki, all friends ktorzy beda z nimi ale koluje passy do chara i postaram sie do arc dojsc. A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/.

Jeszcze raz srorki jesli bede musial byc vs friends.

Arthas The Keeper 24-02-2006 23:51

faktycznie...

Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...

pozdro:Usar

Nowa gierka:zupełnie inna niz Ogame xD :http://s1.*********.pl/c.php?uid=18040

Rondelman 25-02-2006 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...

pozdro:Usar

Polacy z Arcanium niedolacza, a ta wojna to jes powstanie przeciwko wladzy arcanium na serwerze

Signed Rondel

Smiter777 25-02-2006 09:33

Wiec sie zaczelo...

Valard 25-02-2006 12:01

Początek wojny narazie we fragach 2:0 dla Arcanium:
Krol Arturek Feb 25 2006, 10:41:59 CET Killed at Level 90 by Chealino
and by Zyrex Montana
Asterix'art ( o tym fragu mówił Chealinio ale nie wiem czy to jest frag Arcanium )
Feb 24 2006, 23:26:52 CET Killed at Level 50 by Tomte Gubben
and by Axenikus
Teraz czekam na odpowiedż IA.

Lotar Hellscream 25-02-2006 13:46

No nareszcie zaczyna sie akcja :dance: :dance: :dance: lol :D

RL TEAM FOREVER

Smiter777 25-02-2006 14:47

Kowal masz fajny avatar :D

White Warrior 25-02-2006 15:07

Kolejny frag dla Arcanium:

Suriss
Killed at Level 63 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.