![]() |
Chcecie znalezc jakies wartosciowe itemki?
Polecam kopalnie - lootbagi dwarven shieldow i battle axe Ja niezle na tym wychodze ;) |
<proszę o skasowanie posta>
|
BIG LoL!!!!!!!a tak na serio to wszystko mozliwe
ja najcenniejszego to na rooku znalazlem po prosstu lezacego chain arm. ( na 1 lvl) :D a na mainie to steel shield |
Dagger of course.
|
;]g
gosc polozyl przed depo bohy i dsm a ja do niego ctrl+q
i :P loot mujgram ne celscie wiet to okolo 200dsm +60k bohy a na ziemi wogole to nic wylko sam wylozylem raz d-shield i znik :P |
Ja kiedys znalazlem bohy..
|
Lol szczęściarze ja najcenniejsze co znalazłem to...loot bag wartości 10k 8o a no i po upd znalazlem wand of pluage (to sie jakos tak pisze ;) )
|
bez obrazy ale co sie podniecacie katanami i swordami cooperami. jescze sword rozumiem bo mozna sprzedac, ale inne to smieci lezace po depot. sam kiedys znalazlem war hammera i life rina w robakow szukalem w ghoulach i wlasnie byl tez lr
|
ME find an Gyant sword in dead humany hyhy mialem farta koles zostal zabity przez pk ale widac tak uciekal przed jego kumplami ze zapomnial zabrac loota całego a i jeszcze w kazzo w gorzelni pod dedami krasnali znalazlem fs i bp hmm kilka róż oraz 2 uhy.. dziwne widzialem jak pk z tamtad nawalal ciekawe czy to jego xD
|
Ja na roku znalazlem w ciele najepierw 900gp (okolo) pozniej w innym (na rocie tym w zaglebieniu) 600 dobilem rota i katane.
Ja na mainie po drzewkiem znalalem BP pelny Bp w ktorych był pelno Bp :) :) :) a na serio byly tam p legi 400gp i wand of dragonbreath. Aa i moja babcia znalazla pod drzewkiem dziadka czytajacego playboya. |
A jaa...
Ja znalazlem kiedys w Amazon Campie na Antice jak jeszcze tam gralem :p
Crown Helmeta :cup: co prawda wziolem go, ale mialem 14 level knight i spotkalem kolesia pochwailem sie mu a on mnie bil -.- ;( ale naszczenscie nei wypadlo :evul: |
Ja w depocie thais znalazłem bag w którym był bag a w nim:
-400 bolts -serpent sword -150 gp -bp uh |
Ja w ghostlandzie wyropowalem kolejno:
c-armor k-armor p-legs draggy shield vamp shield bp w ktorym bylo 5 bp uh i 3 bp sd i na koncu roplo mi sie boszki :) Cieszylem sie bo mialem 8 lvl ale nie moglem wszystkiego uniesc :/ ukrylem i jak wrucilem jeszcze bylo! :D |
ja life crystal (taki blekitny krysztal do ozdoby) sellem za 800gp noobowi :]
|
Cytuj:
|
Item
Ja najlepszy item to znalzlem scale arm ide sobie na misie jak by nigdy nic i scale armor lezy to se wziolem zeby sie nie poprudzilo :p
|
Ja najlepszy item to znalazlem scale armor na misiach lezalo sobie jakby nigdy nic to se wziolem niech sie nie brudzi :p
|
Ja w drodze do thais znalazlem 34k i dsm aleto mialem naprawde wiekle szczescie:D
|
No to i ja sie pochwale... A wiec znalazlem bp kulturalnie lezacy na srodku pustyni a w nim 30k w runkach i 20k w lepszych itemkach ;] pozatym ostatnio jakies 5 dni temu G Hally ;]
|
loot
ja tam kiedyś w carlin znalazłem 7,3k noble armor i clerical mace w depo w parcelu na ziemi:D
|
IlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllIlllllI
najlepsze co znalazłem to 5 k w skrzynce najwyrażniej jakiś koles łudził sie że nikt mu nie zakosi gdy będzi przerzucał na niższe piętra... :p
|
Na Rooku widzialem walkę 5 graczy ze Spearmanem, a jak to w ich naturze wywalają zawartość, a potem tam biegną i zabierają... tym razem nie zdążyli bo wywalili mi pod nogi :p
Na mainie może nie był to cenny przedmiot, ale w takiej okoliczności, że nie mgę. w Kaazordoomie chodziłem po zaułkach z dwarfami szukając fooda i w jednym martwym znalazłem dwarfen ring. |
ja mam szczescie do orc berserkera:D wczoraj weszlem sobie jak zwykle na mury kolo ab:D i tam sobie wedrowal berserker:D weszlem w korytaz a za mna stanal jakis ziomek i mnie bloknal:/:/ z przodu byl berserkek:D i mnie lal ja 56 hp ale zabilem:D - halabarda:D a dzisiaj znowu berserker na wiezy on czerwone hp pod nim stoi 4(!!) knightow na zoltym<lol> wchodze do gory dobijam berserkera patrze ziomek dedniety:D otwieram i w backpacku fire sword!!:D:D i jeszcze jakies tam rzeczy:D zdazylem wziac tylko fire sword:D
|
A ja znalazlem Golden Legsy, Giant Sword i bp hmm w parcelu na skrzynce.. koles zle zaadresowal i nie wyslal i ja t onoob charem przechwycilem :)
|
Ja znalazłem cały bp hatchet i dark shield. :cup:
|
Ja znalezłem club ringa :p
|
Jeszcze starym charem (Lucera) spotkałem jakiegoś 20+ knighta na soldierach który właśnie szedł na guardy, jako że byłem drutem to od czasu do czasu schodziłem by zabić jednego. Okazało się, że ten knight padł na 2 guardach, dobiłem je i zabrałem 2x p-legi i bright sword (+ ok 70gp i line)
|
moj brat sobie idzie po ank na dragach i se lazi
lezy tam sobie jakis bag a ja mowie zoba co tam ejst a on nie ja muwie zobacz kurde on patrzy a tam ROYAL HELMET buhaha sellnol zyda sobie i byl RICH(rich=bogaty) dziekowal mi tak ze mi kupil za to bp uh dla mojego knighta xD |
przedwczoraj patrze wchodzi koles pod schody a za nim kilku noobow on staje przy depo a oni za nim .. nagle patrze leci creystal ring i lezy na ziemi zwinolem i jestem 2k+ xD
|
Koles Przestawal grac w Tibie to kiedy dal mi B-Robe Koleaznacu Skull Ataffa i Koledze Ozdobki do Domu 35++ms Po UPDATE:DD
Szedlem an guaeradch i ktos padl a w kolesiu FS ^^ |
hrhr crystal ring... po 1 to nikt ci go nie kupi a po 2 on nie kosztuje 2k
|
Ja znalazlam w DP w Carlin BP of FF i Bag Of UH
I gdyies w miescie Scale Armor i C+Mace I na rooku to chzba Brass shield i Viking Helmet :p |
Ja zas mam ogromne szczescie raz w parcelu znalazlem tower shied a fire sworda :cup: odzielnie ,znalazlem parce pelny scale armor i takie tam kilkanasie bp hmm i napewno duzo duzo wiencej ale niepamietam tyle tego bylo :D :D :D ale to szczegóły :D :D :D :D :D :D :D :D :D ale jaja przed sekunda znalalmem iron hammer dziwne te szczescie ^^
|
Moze mi nieuwierzycie ale ja znalazlem lezacy crown armor 8o :cup: :evul: :D
|
Kiedyś w katedrze chodziłem jeszcze starym knightem.
Chodze z koleżanką na slimach. Patrzymy ded. Patrze do niego, bright sword, k-armor ^^ i troche GP. Kiedyś w katedrze gonił mnie dark monk. Patrze po dedach, po chyba kogoś zabił. U gościa znalazłem k-armor. |
No cóż.. to nie byl łut szczęścia, ale troche noobowskie zagranie;p No trudno, przynajmniej koleś się nauczy, żeby nie afkować w niebezpiecznych miejscach.
Wiec... Trenuje sobie na dwarfie i rocie.. a obok mnie stoi 14lvlowy druid. Po chwili "zuzylem" moje potworki.. i wpadłem na pewien pomysl.. piszę do gościa "hi".. nie odpowiada... jupi, afker^^. Więc idę sobie zlurować roty + dwarfy.(balęm się nie wpaść na guardy) Po kazdej takiej brawurowej akcji wychodziłem na gore, aż w końcu z 6 potworków atakowało naszego znajomego. Dedł oczywiscie xDD. Patrze co tam ma.. rune HMM, Fire Fielda, i Fire Wave.. tyle z run. 100 gp, scarf i... *wiwat* WARHAMMER 8o . Scarfa mi babka zakosiła, a reszte ja wziąłem... myślę sobie "o_O druid z WH?! Genialnie." Niby używam club'ów, ale wole 1handed.. wiec.. patrzę na nick goscia.. ONLINE.. Msg do niego -I have got your warhammer -Buy -For? -Buy warhammer -But for? -Buy warhammer 1k 200 gp -Ok,(no w końcu to jego xP) where are you? -Carlin -Hmm.. can you travel to Thais..? -br? -No.. can.. you.. travel.. to.. Thais?! -No carlin! -OK;/ Idę sobie idę.. a koleś do mnie po chwili wyskakuje z textami typu "BUY WARHAMMER" i "BR?"... O lol^^ Można powiedzieć, ze pobawiłem się w afk killera na świecie non-PvP... Przy czym miałem niezly ubaw xD.. Wiem, wiem, że troche noobowskie, ale mi to wisi, to było w październiku;] Edit: Reasumując, można powiedzieć, ze znalazłem 1.3k + parę run;p |
a ja
A ja zakryty minotaurami bp of uhs :)
|
C-armor
A to ja sie pochwale :p bo ja znalazłem w depo na najniżzym poziomie w thais crown armora(!) ,leżał sobie i nikt go nie widział :D :D :p
|
:0 omfg ..
Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
|
omfg ..
Przeczytałem 3 strony i mam dość ... studded arm, chain arm, sabre. omfg, ja znalazlem w martwym ciele dragon shielda i jakies syfy jeszcze. Potem pod drzewami bp ryb, bag boltów. I wg mnie to są słabe rzeczy ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |