Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Eldyn 19-05-2006 08:07

Lyoth
May 19 2006, 06:52:54 CET Killed at Level 81 by Shanoz

Reszta niech wylazi lepiej z guildi, nie warto ginac za frajera Drazharma.

Raul de Azura 19-05-2006 08:23

Citek will be next ;)

adaam 19-05-2006 10:01

Comment:
ide za nimi bo oni ida za mna
wiesz co to jest? to lojalność..

Draz juz ja widze tą twoją lojalność.

ide za nim, bo lize mu dupe
wiesz co to jest? przydupastwo - raczej tak powinien wyglądac koment wiekszośći ludzi z "Łonted"

Horrigan 19-05-2006 13:09

hi
drazharm
yes

Zwieshu 19-05-2006 14:41

To zaczelo sie od nowa

Nieudany Hudra Hunt

Amenhotep May 19 2006, 13:22:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
and by Vorn Rochon

Gammbler May 19 2006, 13:20:43 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus

Arucard la'Flak May 19 2006, 13:26:40 CET Killed at Level 85 by a hydra <skubaniec fraga nie oddal kamikadze jakis>

Ise~ 19-05-2006 15:26

edit:
nvmd

Qual 19-05-2006 15:49

Burushuk
May 19 2006, 13:43:31 CET Killed at Level 84 by Sandra Magnus

:D

Mebius 19-05-2006 15:54

Burushuk

May 19 2006, 13:43:31 CETKilled at Level 84 by Sandra Magnus

Najwyzsza prawda 19-05-2006 16:00

No to grupa sulechowska pokazala swoj honor wlasnie banda frajerow i tyle.
Maja wojne z Wanted ok ale po co tyle o honorze gadaja jak wystawiaja tylki tam gdzie wiatr zawiewa.Shanoz ,Sathan co wy biedne dzieci wiecie o honorze???Tyle o nim zawsze mowiciwe i wlasnie pokazaliscie swoje prawdziwe ja.Hahahahaaha waflowac sie z NG honorni niech mnie kule bija hahahahahahha.

Eldyn 19-05-2006 16:03

ehhhh to dopiero poczatek ;)

@Najwyzsza prawda
nie wiesz co sie stalo to zamknij pysk zglos sie do mnie na tibi to ci wyjasnie

Ise~ 19-05-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
May 19 2006, 13:43:31 CET Killed at Level 84 by Sandra Magnus

:D

"Beloved brother to Notebus."

Przeca on gra na Antice ?oO

Też tam grałeś/rl friend, czy co ? Bo też kolesia znałem, dość dobrze. ;s

Swoją drogą, to widzę, ze Sandra zaczęła szaleć ... Albo się nauczyła jak się bawić swoimi zabawkami, albo gra nią ktoś inny (ja nikogo nie oskarżam o acc share~...). ;s

"The show must go on!"

Pozdrawiam ..

Horrigan 19-05-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Maja wojne z Wanted ok ale po co tyle o honorze gadaja jak wystawiaja tylki tam gdzie wiatr zawiewa.Shanoz ,Sathan co wy biedne dzieci wiecie o honorze???Tyle o nim zawsze mowiciwe i wlasnie pokazaliscie swoje prawdziwe ja.Hahahahaaha waflowac sie z NG honorni niech mnie kule bija hahahahahahha.

Skonczyles? To spusc wode.
Akurat za Shanozem i Sathanem nigdy nie przepadalem, nie ukrywam tego - z powodu akcji jakie niegdys odwalali. Ale po tym jak mieli odwage przeciwstawic sie Drazharmowi zyskali wiele w moich oczach. Pozyjemy, zobaczymy.

Horrigan 19-05-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
"Beloved brother to Notebus."

Przeca on gra na Antice ?oO

Też tam grałeś/rl friend, czy co ? Bo też kolesia znałem, dość dobrze. ;s

Swoją drogą, to widzę, ze Sandra zaczęła szaleć ... Albo się nauczyła jak się bawić swoimi zabawkami, albo gra nią ktoś inny (ja nikogo nie oskarżam o acc share~...). ;s

"The show must go on!"

Pozdrawiam ..

Uwazaj misiu co mowisz, chyba widzisz ze czasy nastaly niebezpieczne dla takich forumowych paplaczy jak ty :D

Cors Ent 19-05-2006 16:12

http://i11.photobucket.com/albums/a1...sik/War/a1.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a1...sik/War/a2.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a1...sik/War/a3.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a1...War/UO0016.jpg

Qual 19-05-2006 16:15

Cytuj:

Wlasnie pokazali swoj honor i zostawili Draza, a nie tak jak reszta xD

Ise, to co, ze na Antice. Gral tez na Azurze, Isarze razem ze mna. Notebus to moj najlepsyz kolega z tibii znamy sie z 3 lata albo i wiecej.
W rl tez browarki saczylismy :)

Ise~ 19-05-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan
Uwazaj misiu co mowisz, chyba widzisz ze czasy nastaly niebezpieczne dla takich forumowych paplaczy jak ty :D

Ależ ja uważam na to co mówię. ; )

Nie zaprzeczysz przeca, iż Sandra jeszcze nie tak dawno w Venore 60 rycka z sd trafić nie mogła (owszem, jak wkońcu trafiła, to bolało ^^), a teraz ? Proszę bardzo, co 2-gi frag jest jej !

Pozatym, ja już na Isecrossie nie gram, knight jest nudny. ;s A name mojego chara pozostanie tajemnicą państwową (na Ise~ gra teraz mój kumpel z rl [przyszedł tu z Aldory i biedaczek nie wie nawet, że nie powinien zbyt daleko się zapuszczać]). ; )

A ja sam nie wiem już co o tej całej wojnie mam myśleć ...

Wszystko było O.K., tylko Draz~ zaczął odpierdzielać sam nie wie co (przykład-Radzikk) ... Zresztą, lata mi to, new charem jestem jak najbardziej neutral i takim chce pozostać.

Pozdrawiam ..

Qba =] 19-05-2006 16:24

To była bardziej egzekucja niż akcja. Chociaż mało sprawna, jesli to prawda, ze Jameha był czerwoniutki będąc po stronie znacznie przewazającej liczebnie.

Szczerze... mam respekt dla Shanoza i reszty ekipy. Nie mówie, że ich lubie, po prostu podziwiam decyzje przeciwstawienia się Drazowi.
Nie zmienia to sytuacji, że wkrótce mogą się też podpisać na mojej liście dead`ów.
Ale ja tak jak i oni jestem lojalny wobec przyjaciół...

Da Neverending Story...

Ise~ 19-05-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
To była bardziej egzekucja niż akcja. Chociaż mało sprawna, jesli to prawda, ze Jameha był czerwoniutki będąc po stronie znacznie przewazającej liczebnie.

Szczerze... mam respekt dla Shanoza i reszty ekipy. Nie mówie, że ich lubie, po prostu podziwiam decyzje przeciwstawienia się Drazowi.
Nie zmienia to sytuacji, że wkrótce mogą się też podpisać na mojej liście dead`ów.
Ale ja tak jak i oni jestem lojalny wobec przyjaciół...

Da Neverending Story...

Respect _/

Mebius 19-05-2006 17:04

Sandra wyrobila se pvp na otsach po zmudnych treningach z nia <1 czesc wojny>
a fraguje memberow wanted bo z sd cyka po duzo <2 czesc wojny>

;)

Najwyzsza prawda 19-05-2006 17:04

Powtarzam to jeszcze raz z pelna odpowiedzialnoscia grupa sulechowska to banda frajerow bez honoru.
Ida tam gdzie im lizaki do tylka wsadzaja poklocili sie z wanted to niech walcza z wanted niech pokaza honor a nie ida do wroga jak psy.Co do dofu to tez jestescie banda frajerow tyle zescie sie napisali na naodgrazali a teraz co trzymacie z wrogiem wy konsekwnetni gracze hahahahha.I tak wszyscy zostaniecie rozwaleni jeden trap wiosny nie czyni.
Shanoz pyski to maja psy takie jak ty,jestes jak szczur bez jaj i honoru.
Skaczesz z listka na listek pokloce sie z tymi to tym pomoge chodziasz na nich psy wieszalem a co mi tam ci mnie nie zechca pojde do innych wiesz jak to sie nazywa?? odpowiem ci masz honor prostytutki a dof to twoj alfons.
Dof uwazajcie na swoje prostytutki bo to chwila nieuwagi i one znowu beda po drugiej stronie barykady.

Mrok 19-05-2006 17:19

Up@ Najwyższa prawda

Jak czytam twoje posty to jakbym Leppera slyszał w telewizji.

notop 19-05-2006 17:29

drazharm i honor ma sie tak jak tetro aure~ z kyry i niesharowanie konta

niepasuje,,zreszta sam sie keidys przekonalem na ile ceni ludzi

Raul de Azura 19-05-2006 17:34

Sulechow _/

Kolton 19-05-2006 17:46

@ Najwyzsza prawda

Idz poszczekaj Drazowi, Ty jestes jak Giertych lepper i k***a 2 kaczory razem czyli nic tylko sie powiesic i nie najezdzaj na Sulechowski team bo sie przejedziesz -.-''

Tak wogole to kim ty jestes ****u?

Eldyn 19-05-2006 17:50

@Najwyzsza prawda
Zastanow sie co piszesz pajacu bo ja w dofie nie jestem,
z drazharmem bylem do konca, to on probowal nas wyjebac, ale my nie jestesmy tacy jak wy nastawiajcie dupy dalej haha.
Nikt nie bedzie nami pomiatal !!
Honor mamy bo sie mscimy za radzikka, wiec co ty mi tu gadasz hahahaha
i zeby nie bylo juz dawno na rl mowilem wszystkim, ze przyjdzie czas na wanted niech tylko wbijemy 120 lvle ale coz mamy 100 lvle i jakos sobie poradzimy.

A co do Drazharma jest to najwieksze scierwo jakie poznalem na tibi,
juz od dawna wiedzielismy, ze predzej czy pozniej sie przypierdoli do nas.
Kazdy kto jest po jego stronie albo co jemu ufa przekona sie o tym :)

Sent 19-05-2006 18:02

draz obiecywal, traktowal swoich *frajerkow dobrze, a teraz ich wybija .. przypomina mi to pewnego pana o imieniu Adolf zyjacego kilkadziesiat lat temu -.-

*nie wczyscy w wanted sa frajerami, poprostu nie umia sie nawrocic i boja sie ..

Najwyzsza prawda 19-05-2006 18:06

Ty Bazyli czy jak ci tam poszczekac to ty sobie mozesz.Jak to ludzie sie zmieniaja jeszcze 2 dni temu lizaliscie rowy ty w szczegolnosci calemu wanted a teraz tu bedziesz glupoty gadal.Caly czas Sulechow tylko burdel na serwie robil i w koncu dostal to na co zasluzyli wiec poszli jak psy z podkulonym ogonem do swoich wlasnych znienawidzonych wropgow tak przynajmniej twierdzili.No ale coz zamiast stawic czola Wanted postawic sprawe honorowo to wystawili tylki i sciagneli majtki przed NG wiec Bazylii skoncz mi tu glupoty wypisywac bo daremny jhestes synku jak masz cos madrego do napisania to pisz a nie bedziesz tu glupotami szczekal szczeniaczku.
Tak swoja droga czemu wszyscy pisza o jakis psach draza ja osobiscie mam Draza gleboko gdzies nie lubie go jako czlowieka i tego ze na gch tak cwaniaczy jakby lvl w tibii swiadczyl o inteligencij i wiedzy na real.Ale co mnie Draz obchodzi on nie jest calym Wanted mam w Wanted w chuj ludzi ktorych szanuje i lubie wiec bede sie bil z nimi po jednej stronie do samego konca mojego lub gildii.Ci co caly czas pisza "psy draza", lizusy itp...sa poprostu malymi zakompleksionymi frajerkami ktorzy wchodzili w tylek Drazowi a on ich pare razy skopal wiekszosc ludzi wlasnie z NG i tej nowej od shanoza gildii tacy sa.Wiec nie piszcie bzdur o jakis lizusach itp.. bo to glupie jest Draz to nie cale wanted,ale obojetnie jaki by nie byl to nie zmienia zdania tak jak prostytutki z Sulechowa albo z Dofu.Btw jakbym myslal tak jak wiekszosc z was to wszyscy wy jestescie wlazidupkami Hega.
Bazylii a tym niecenzuralnym slowem na koncu tywojego posta to sobie na tate wolaj---tylko tak zeby nie slyszal bo ci kare da ze 3 tygodnie zakaz ogladania telewizij jak nic bedzie i stracisz watek w Smerfach.

Cors Ent 19-05-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sent
draz obiecywal, traktowal swoich *frajerkow dobrze, a teraz ich wybija .. przypomina mi to pewnego pana o imieniu Adolf zyjacego kilkadziesiat lat temu -.-

*nie wczyscy w wanted sa frajerami, poprostu nie umia sie nawrocic i boja sie ..

wszyscy

kto jest głupszy?
Głupiec czy ten kto za głupcem podarza?

@up
jakis knebel albo warn dla najwyzszej prawdy by sie przydał - to chyba jest topic o wojnie - a on juz 3 posta w ciagu godziny o prostytucji pisze - cos nie teges jak na moje

Najwyzsza prawda 19-05-2006 18:15

Ty Shanoz co ty za glupoty piszesz kto was prosil co chwila nie robcie pa nie bijcie za frajer niewinnych ludzi a wy dalej swoje.No ale skoro ma sie po 2 a w przypadku Radzikka 3 ownerow to nie zawsze da sie wszystkim powtorzyc.Robiliscie co chcieliscie w koncu przyszla kryska.Teraz wypinasz tylki do Dofu a tak zes ich nie nawidzil i tak na nich wbijal i co nagle jestescie przyjaciolmi gdzie tu postawa honorowa jestes jak prostytutka wypinasz tylek gdzie ci lepiej.Ale niewazne skonczysz i tak jak na kazdym innym serwie zes konczyl.
Jestes jak zmija ktora wije sie po bagnie i szuka jakies dziury zeby sie wslizgbnac i ugrysc jak trafi sie okazja.Jestes zwyklym zlodziejem menda i szuja ktora tak czy tak miala zostac zlikwidowana w Wanted byles zabawka ktora i tak miala zostac zlikwidowana wczesniej czy pozniej bo robila za duzo syfu.Byly czasem obiekcje zostawmy go moze sie zmieni no ale skoro pokazales swoje prawdziwe ja to nie dajesz zadnego wyboru.Btw ktory Shanoz pisal posta???

Sent 19-05-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
wszyscy

kto jest głupszy?
Głupiec czy ten kto za głupcem podarza?

w 50% masz racje, a w 50% nie ..
czy ty nie balbys sie tego frajera draza? mi by bylo zal jakiemus debilowi dac trzycyfrowa liczbe k, albo padac ..

Najwyzsza prawda 19-05-2006 18:17

O Cors widze teraz nagle zakladacie jakis front obrony Sulechowa czy co bede sobie pisal co mi sie podoba i tyle jak nie pasi to won.

Sent 19-05-2006 18:18

Cytuj:

O Cors widze teraz nagle zakladacie jakis front obrony Sulechowa czy co bede sobie pisal co mi sie podoba i tyle jak nie pasi to won.

jak masz kogos obrazac, to podejdz do lustra i wal ile wlezie ..

Eldyn 19-05-2006 18:26

@Najwyzsza prawda
Znajdz mi kogos na kim zrobilem pa watpie, ze znajdziesz wiecej niz 2 osoby bo na tylu osobach zrobilem pa po tym jak mnie ubil dof na 95 lvlu.
I ty mi nie gadaj tu o sharowaniu bo swiety nie jestes haha, frajerku nie wiem skad jestes ale nasz sulechow rozrucha twoje wanted.

Nosso Mc'Furry 19-05-2006 18:35

Powiem wam jedno, moze to maly offtopic ale posluchajcie raz a porzadnie.

PO CO, PYTAM PO CO zwracacie uwage na jakiegos nooba Najwyzsza Prawde?
Czy nie lepiej go ignorowac? To jest jeden z tych Drazowych dupolizów ktory boi sie ujawnic. Nawet nie wie co pojecie Honor znaczy.

Prosze o ignorowanie, bo to bez sensu.

Hail _/

A co do Sulechowa, to maja honor, bo postawili sie temu DRAZOWI.
nie jak inni, polowa boi sie go i dlatego zostaje w wanted.

Hail Sulechów
Hail NG
Wygramy ta wojne _/

Gimlos 19-05-2006 18:46

Cytuj:

Srry, ty gdzies nie pisales ze byles kiedys w DoF? Zreszta pol obecnego Wanted bylo. Zostali wyrzuceni, wypieli sie na nas - oni tez nie maja wg. Ciebie honoru bo poszli od razu gesiego do Draza? Dziecko, daj se spokoj z tymi swoimi postami, za bardzo przejmujesz sie ta gra. W nagrode za swoje wszystkie wyzwiska w ostatnich wypowiedziach dostajesz darmowe wakacje od forum

Nosso Mc'Furry 19-05-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
Srry, ty gdzies nie pisales ze byles kiedys w DoF? Zreszta pol obecnego Wanted bylo. Zostali wyrzuceni, wypieli sie na nas - oni tez nie maja wg. Ciebie honoru bo poszli od razu gesiego do Draza? Dziecko, daj se spokoj z tymi swoimi postami, za bardzo przejmujesz sie ta gra. W nagrode za swoje wszystkie wyzwiska w ostatnich wypowiedziach dostajesz darmowe wakacje od forum

Jednego nooba mniej, teraz mozna w spokoju rozmawiac o wojnie i o tym co dzieje sie na Azurze.

Pozdrawiam!

shodek 19-05-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Dziekuje Ci Gimli za to! Jednego nooba mniej, teraz mozna w spokoju rozmawiac o wojnie i o tym co dzieje sie na Azurze.

Pozdrawiam!

Frajerskie to "dziekuje ci gimli za to!" hauhauah Rafał uahauhauheuaheuahe

@wojna; dobrze ze team z sulechowa wkoncu sie postawil drazowi, moze wkoncu skonczy sie era drazoludków.

Karol 19-05-2006 19:22

Nossek zostales zownowany przez uzytkownika Shodek mwahahahaha :D
@wojna
Whatever, Sulechow TEAM roxx, gratz dla wszystkich ownerow charow z sulechowa! Dogadaliscie sie moze ktory z was ma best pvp i bedzie na wojnie walczyl? :]

Nosso Mc'Furry 19-05-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karol
Nossek zostales zownowany przez uzytkownika Shodek mwahahahaha :D
@wojna
Whatever, Sulechow TEAM roxx, gratz dla wszystkich ownerow charow z sulechowa! Dogadaliscie sie moze ktory z was ma best pvp i bedzie na wojnie walczyl? :]

Gówno mnie obchodzi co pisze jakis noob, ktory nie gra na Azurze.
To tyczy sie innych takze Ciebie.

@Down
Czuj sie ignorowany

Karol 19-05-2006 19:44

Oh :-( To trzeba grac na azurze zeby wydac swoja opinie na temat tego ze Shodek cie zownowal? :-( Oj Nossek Nossek.. wprowadasz nowe zasady? Ciekawe.. :-) Ah i upominam ze nie powinno sie uzywac wulgarnych slow na forum! (tyczy sie to jakze wulgarnego slowa: gówno!)
Chcialbym tez zauwazyc ze nazbyt czesto operujesz slowem noob. Prawdopodobnie nie znasz jego znaczenia dlatego przyblize ci je :)
Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobe niedoświadczoną, początkującą. Ma raczej negatywna wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu między innymi na Battle.necie (podczas gry w Warcraft III).

Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna i w raczej innym "zestawie" gier (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia):

Noob - jest to gracz natrętny, nudzący lub oszust, który kłamie, kradnie czy jakimkolwiek innym sposobem przeszkadza normalnym graczom. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzieło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach sieciowych typu Tibia, Mu Online, czy też Counter Strike.

noob - Ktoś, kto nie umie grać, ale nie przyznaje się do tego, wręcz przeciwnie - uważa się za najlepszego, wszystko wiedzącego gracza, który zawsze ma rację. Noob to także osoba, która irytuje wszystkich i nie szanuje innych internautów, zabija ich potwory. Określenie często jest używane też w odniesieniu do zwykłych graczy, którzy pytają o rzeczy oczywiste.
wg Wikipedia.pl
@up
ty zawsze ignorujesz wszystki na okolo, zwlaszcza wtedy gdy maja racje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07.