Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Zegenis 08-09-2006 14:44

Poziom intelektualny niektorych piszacych tu ludzi jest tak niski ze az sie dziwie ze wogole potrafia oddychac.
Piszcie o tym co sie dzieje na servie i co o tym myslicie a nie ...pierdolicie co to wy byscie komu zrobili.... szczerze watpie zeby kogokolwiek ruszaly teksty o "wpierdol w rl!11111"...wiec po jakiego 'kija' wogole pisac takie posty?

Valest: Ta sa takie akcje ale najczesciej niedowartoscowane dzieci sie leja w rl przez gierke i watpie zeby ktos mieszkajacy w dajmy na to Slasku fatygowal sie np. do Gdanska zeby komus wpierdolic >.>

esdek 09-09-2006 09:20

;/

Widze że temat troszke upadł..... :confused: :confused:

Valest 09-09-2006 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 978398)
Poziom intelektualny niektorych piszacych tu ludzi jest tak niski ze az sie dziwie ze wogole potrafia oddychac.
Piszcie o tym co sie dzieje na servie i co o tym myslicie a nie ...pierdolicie co to wy byscie komu zrobili.... szczerze watpie zeby kogokolwiek ruszaly teksty o "wpierdol w rl!11111"...wiec po jakiego 'kija' wogole pisac takie posty?

Zwierzeta nawet odychaja :P wiec oni tez jakos ....
A co do Wpierdol w Rl to akcje takie juz widzialem ;D to taifuna tez sie da :evul: :evul:

Kolos from rodos 12-09-2006 15:54

taifun

niby wydarzenia z furory a nikt nie wspomniał o tym że dzisiaj bądz wczoraj , taifun Devilry przegonił w expie Seromontisa (255 ek ) i stał się Najwyższym polskim graczem. Gratz.

Przemo2 12-09-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kobas (Post 975762)
slaby serv ale gram nanim bo koledzy graja
kto zaklada tam postac niech nie ludzi sie ze pogra spokojnie (jestem tego swiadomy)

panuje 1 gildia kazdy chyba wie jaka.......

a tak pozatym to dajcie namiary na taifuna, bedzie konto zajebiste za free, 2 razy z dynki dostanie to odda wszystko... taki kozak na grze, wiem ze nietrzeba przenosic zycia w grze na rl zycie..........

no ale co zrobic ;p

mam nadzieje ze same h lvl nei maja tak jak zwidek 9 lat........ bo po przedszkolach niechce mi sie latac..........

;p

Chlopie wez se zdelejtuj te konto albo nie pisz tu wiecej plz.

den86 13-09-2006 01:13

Poje...o was^^ zawsze z krzesla spadam i tarzam sie z brechtu jak czytam akcje typu... masz wpier..l w rl:D:D do kumpla dzwonili ze za walki przyjada 300Km i go do lasu wywiaza... mija pol roku wiec stwierdzam ze chyba zabladzili:D:D

Masmix 14-09-2006 18:34

Wogole Zegenis kilka postow wyzej pisal o akcjach z tym 'wpierdol' , a juz znow to samo i to samo. Zamiast newsow sie klocicie bez przerwy.

@Fefin: Zachowujesz sie jakbys mial nie wiecej niz 10lat, a w takim wieku nie powinienes operowac takimi slowami jak: 'kurwa' 'wpierdol' etc.

Jedno z ostatnich wydarzen: Trzecia najstarsza gildia furory - Sirvak Dragoth, zostala rozwiazana.

Luppy 14-09-2006 18:54

Yyyy to sa wydarzenia z furory?! powyzywac mozecie sie na Pm! n/c

Sathan Bell 14-09-2006 20:49

Pozdro Od Airena Dla Tych ktozy jeszcze graja za mych czasów ;p

Fefin 14-09-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masmix (Post 987104)
Wogole Zegenis kilka postow wyzej pisal o akcjach z tym 'wpierdol' , a juz znow to samo i to samo. Zamiast newsow sie klocicie bez przerwy.

@Fefin: Zachowujesz sie jakbys mial nie wiecej niz 10lat, a w takim wieku nie powinienes operowac takimi slowami jak: 'kurwa' 'wpierdol' etc.

Jedno z ostatnich wydarzen: Trzecia najstarsza gildia furory - Sirvak Dragoth, zostala rozwiazana.

Hmm w dokladniej dlaczego zachowuje sie jak bym mial 10 lat..??:>
@MASMIX:/
Jakies bardziej konkretne argumenty bo ja moge napisac jak bys sie zachowywal jak gowniarz z kulka w nosie..??
Jak juz piszesz to pisz dlaczego a nie pierdol glupot jak stolarz w murzynskiej dzielnicy MAN:/:/:/

Masmix 14-09-2006 22:02

1. Klocic sie nie chce, bo to nie temat do tego.
2.
Cytuj:

zaprzaszam kurwa do bb to poznasz co to bielska sila ****u!!!tylko nie przyjezdzaj z mamusia i nie trzymaj sie jej za rekeno i przy dworcy jest sklep z pampersami moze rabat dostaniesz!!!
Watpie, zeby ktos dojrzaly pisal takie rzeczy. Chyba, ze sie nabijasz z kolesia, a to nie jest temat do tego.

EDIT: i jesli chcesz ciagnac dalej sprawe tego posta to na pw zapraszam

Mythic Sniper 15-09-2006 19:09

Tak dalej pojdzie to modki zamkna temat huehhueh

Vampir Z Zaglebia 15-09-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mythic Sniper (Post 988511)
Tak dalej pojdzie to modki zamkna temat huehhueh

No jak sie nic ciekawego nie dzieje :D Trzeba jakis dym zrobic.. :P

yz0 15-09-2006 21:33

Gram Na furorze ale najlepiej mi się grało na forterze...przeszłość...mam sentyment do serwerów na "f"B)

@Down
Rzeczywiście mi się pomyliło.

Vampir Z Zaglebia 16-09-2006 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 988808)
Gram Na furorze ale najlepiej mi się grało na furorze...przeszłość...mam sentyment do serwerów na "f"B)

Albo ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo kolesiowi cos się pomyliło ;p Stawiam na to 2..

Nevol 16-09-2006 10:44

Come Back ; )

Po hacku dalem sobie spokoj z tibia, ale teraz wielki come back ; ) Bede narazie gral nowa postacia jak big noob @Kapucha (nie zapomna do konca tibijskiego zycia takiego nooba jak ty) : ], ^.- PZDR for old friends ;]:evul:

Masmix 16-09-2006 13:29

No to witamy spowrotem Nevol :)

Royal Vart 17-09-2006 08:53

Imargam masz zajebisty glosik na rl:)

PS.taki kobiecy

darszila darszila,kapusziego kapusziego

kostooch 17-09-2006 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol (Post 989319)
Po hacku dalem sobie spokoj z tibia, ale teraz wielki come back ; ) Bede narazie gral nowa postacia jak big noob @Kapucha (nie zapomna do konca tibijskiego zycia takiego nooba jak ty) : ], ^.- PZDR for old friends ;]:evul:

Omg, tylko nie ty...

Nevol 17-09-2006 19:50

A kogo sie spodziewales ? :D

Siergiey 18-09-2006 14:19

olisadebe
;D

Ashlon 18-09-2006 14:41

Prosze o zachowanie kultury w tym temacie - chyba, ze chcecie dostac warning za wulgaryzmy, ew. bana jak pan k~. Bylbym wdzieczny za reportowanie postow, w ktorych 2 osoby kloca sie poprzez bluzgi - zareaguje ja lub jakis inny moderator. Have fun! :)

Hellsir 19-09-2006 23:04

Ostatnio dużo osób zaczeło wracać na Furorze :>. W sumie to dobrze, bo nie ma dużo ciekawych osobistości na Furorze moim zdaniem. W każdym razie, może będzie sie coś działo, dzięki temu.

Pozdro,
Vib.

Hellsir 20-09-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 996420)
@Hellsir

To juz codzienne walenie Cie w odbyt przez mnie nie wystracza Ci ?Ze mowisz ze zadnych ciekwaych osobistosci nie ma ?:<

A no zapomniałem o Tobie, bo ty jesteś wyjątkowy jeśli chodzi o sprawy "od tyłu " xD!!!!! Ale i tak nudno ;<... Dałbyś ten filmik z Demon hellu, bo z Furory nic filmów nie ma :(

Bazyllisk 22-09-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 998905)
rotfl, nie wiem który mod ci posta usunoł, ale mówiłeś to do mnie, a ja nie czuje sie obrażony... i niech moderator nie pozwala sobie do tego stopnia, że podejmuje za mnie decycje, jeśli by mnie obraził to bym złożył reporta, a tego nie zrobiłem... żal.

Kolejny uzytkownik ktory ma racje:)NIe czuje sie urozaony niw qalnol reporta i tyle a nie ze modek bedzie ograniczal nasza wolnosc i mowil nam ze ktos nas obrazil chociaz my sobie z tego nic nie robimy:):)Krotka pilka i tyle!!!

Fallathanu 23-09-2006 12:57

Obiecalem podac loota z Demono, a wiec slowa dotrzymam ;)Have Fun

12:18 You see a magic plate armor (Arm:17). It weighs 85.00 oz. An enchanted gem glows on the plate armor.

;)
edit:13:52 You see a mastermind shield (Def:37).
It weighs 57.00 oz.
It's an enchanted shield.
;)
Do tego jeszcze 4 x f axe,gs, 2 x demonka,2 x p ammu i smieci...

Zostalo jeszcze 12 bp sd :D a wiec mam nadzieje ze jakies g legi albo cus poleci =)

Link do filmu podam po huncie :p

Przemo2 23-09-2006 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1000143)
Obiecalem podac loota z Demono, a wiec slowa dotrzymam ;)Have Fun

12:18 You see a magic plate armor (Arm:17). It weighs 85.00 oz. An enchanted gem glows on the plate armor.

;)

Do tego jeszcze 4 x f axe,gs, 2 x demonka,2 x p ammu i smieci...

Zostalo jeszcze 12 bp sd :D a wiec mam nadzieje ze jakies g legi albo cus poleci =)

Link do filmu podam po huncie :p

GZ :P kto ci blokuje ?:P

Fallathanu 23-09-2006 13:03

Zullos lucyferos :d

Omg..next demonka :D

Przemo2 23-09-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1000150)
Zullos lucyferos :d

Omg..next demonka :D

Na dniach bede mial paccmana i tez mam zamiar wybrac sie na demki :P
wish me luck xD

Fallathanu 23-09-2006 15:17

No i po demon huncie :D

Loocik:
MPA,2 x MMS,3 x Demon Shield,6 x F axe,2 x P ammu,GS i tam rozne smieci jeszcze ;)

http://dl30cg.rapidshare.de/files/34...120/UO0071.jpg

Film zaraz zarzuce dla mojego miska hellsira :p Tylko go uploadnac musze :d

Szefie :) 23-09-2006 15:23

Gratz loota Fall ^^

btw. Sasho~ wracasz do gry xD?

~Blachera

Vampir Z Zaglebia 23-09-2006 16:29

Gdyby ktoś nie zauważył, Ima(?) załozył nowy temat o naszym servie w dziale zdjęcia (kolejny, miejmy nadzieje ze tym razem nie upadnie po 5 dniach, choc narazie jest tam wiecej komentarzy niz zdjec :P). czyli ogolnie wbijac sie tam ;]

Przemo2 23-09-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1000404)
Gratz loota Fall ^^

btw. Sasho~ wracasz do gry xD?

~Blachera

@Ponio

Ta mam taki zamiar, bedziesz dzis na amfi ?:D

Vaanclar 27-09-2006 14:37

siema, macie moze namiary na jakiegos tutora from furora :>? bo na ctrl+r nie odpowiadaja, do taifuna nawet szkoda pisac bo pewnie nic nie odpisze..

Rodri 28-09-2006 10:50

Nie wiem czemu mowisz, ze taifun nie odpisze. Jak ja mam jakas sprawe i napisze to zawsze dostaje odpowiedz :p Po prostu napisz odrazu o co chodzi, a nie napiszesz "siema" i czekasz. A na furce jerst wielu tutorow np. Barles Karste, Charonsi etc.

Signed,
Rodri :D

Vaanclar 28-09-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1007041)
Nie wiem czemu mowisz, ze taifun nie odpisze. Jak ja mam jakas sprawe i napisze to zawsze dostaje odpowiedz :p Po prostu napisz odrazu o co chodzi, a nie napiszesz "siema" i czekasz. A na furce jerst wielu tutorow np. Barles Karste, Charonsi etc.

Signed,
Rodri :D

Dzieki, zalatwilem juz ;p

yz0 29-09-2006 03:39

Ktoś wie za co Laaco miał delete konta?Czy komuś jeszcze 100 lvl + też cipy skasowały konto?
@Khazul
Ciekawe jak mu to udowodnili? Co on wszystkim mówił, że sprzedaje konto?

Khazul 29-09-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1008298)
Ktoś wie za co Laaco miał delete konta?Czy komuś jeszcze 100 lvl + też cipy skasowały konto?

bikos of akant trejding ;)

kostooch 06-10-2006 21:40

wielkie czyszczenie w duskach, ostalo sie tylko kilka osob. imo: dobry ruch, bo powoli sie zaczynal burdel straszny robic. ci, ktorzy zostali wykopani, dolaczyl do gildi aberratio.

ciekawosc ma wzbudza rowiez nowy opis duskow: "The Dark Side has begun." ;p

Aphy 08-10-2006 09:46

Sprawa

Siemka
Szukam ekipy do pekowania 20+ Sorce/Druty ;)
moj nick w grze to Aphydion
Server FURORA
Piszcie osoby chetne w grze albo na prv ;)

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13.