![]() |
YEAH!!!
Wczoraj PADLI: Mario Tostado Nov 27 2006, 02:33:08 CET Killed at Level 96 by Mavf and by Handro Fall Evil'Ares Nov 28 2006, 01:25:47 CET Killed at Level 152 by Furion Evull and by Melevix Palime Nov 28 2006, 01:25:04 CET Killed at Level 146 by Furion Evull and by Marius Ballard Shlagrak Nov 28 2006, 01:30:19 CET Killed at Level 133 by Thunder Irado and by Draco'Huu Filmik na: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104100 |
Elo,wracając do zdań jakie kiedyś wypowiedział Rewus Alasa że Handro glida niema szans z eod, jak widac Rewus jest na odwrut... Handro ma fenomenalne pomysly na trapy jush sie nawet na nich nikt niewybiera jak pkuja.Wczoraj fajnie padal Evil i Palime dzielilo ich tylko 43 sekundy do spotkania sie w tym samym temple hahahaha.Przed wczoraj Isis i Soul Badox
100ek+ a matoly sie uhac nieumia 1 minuta wytrzymuja max.Eod pozostaje w fragach daleko w tyle, tak pozatym eod praktycznie wbijalo fragi na 40lvlkach z handra glidy. Ps: Adii starałem sie pisać normalnie ;p |
To sie już smieszne zaczyna robić....podchodzi pod żałosne....Niby tyle ludzi jest w EoD,Mansory,ER a tak sie dają...Płakać mi sie chce jak widze ich bezradność (oczywiście ze śmiechu).Morgorath był popadali heh xD nawet Heniek w temple wylądował...a Evil'aresowi współczuje double deda zaliczyl xD
|
|
kto tego screena robil?
i czy kots moze dac linka do filmu? |
xD
Najpierw Evil'Ares Owned Za 2 Min Henry.Slabo Cos Im Poszlo xD :D
Evil'Ares Nov 28 2006, 19:24:47 CET Died at Level 151 by Morgaroth Henry Malakhai Nov 28 2006, 19:26:57 CET Died at Level 192 by Morgaroth |
Screena mozesz nawet sam zrobic..wystarczy film oglądać i z niego screena zrobić...a link masz w dziale filmy xD
|
hahaah bosko sie uha....jak oni mogli tak pasc :P w kilka mins own....nie ale polewka z nich :PP maja juz hotkeye...nice!:D
|
Taka pokazowa fotka moja i Shi!
http://img178.imageshack.us/img178/6263/raritemsky8.jpg Się gra, sie ma. |
0o nice gz itemów Adii and Shirus:P "śie gra sie ma" a ja kozystam z "Dla chcacego niema nic trudnego"
Adii pokazal swoje osiagniecia majatkowe ja tesh dam screena z mojego paladyna hahahaha niesmiac sie z eq :P http://i48.photobucket.com/albums/f2...iwzg/1stgs.jpg hahahah 30% lvl mi za to skoczylo hahahahaha |
=p
Gz Rafi 30 % shuashahs Idz Na Dla Teraz ^^ Pozdro:cup:
|
Po dzisiejszym battle:
20 x 11 silent : 11 Pionteke Pina Descolada Bronda Midnight Wert Back Linoue Malakhai Arthas Midnight Evil'Ares Leandrasso Kennshy Jon Berry Hero Die Er/Mansory/Eod : 21 handro fall custela irado furion Evull klibon mavf betruvis turi'el draco'huu hehufox of xantera juca ballard Malach Aradan Marius Ballard Melevix Sadicmatt Shiver Force Snipper Coldheart Ted'suss Thunder irado Goku switch (2x) Chu diabolic Blackermadruga |
eeee Adii a to na odwrót przypadkiem nie jest ?? :>
Adii to co napisaleś to sie tyczy tylko tego ostatniego dnia tak ?? :> z tego filmu co taka sieczka byla ?? |
jak tak dalej pojdzie to naprawde DoD przegra heuaheuahea dla mnie to zabawne tak w dupe dostawać :S
|
A dobrze im tak kurde, grali fair do czasu, potem poczuli sile i zaczelo sie pa, jak wszedzie zreszta.. teraz custela stara sie to zmienic, a nie wykluczone ze pozniej i on zacznie pa, jak kiedys.. Ale wtedy my moze damy rade dobic jakies pozadne lvle i zaczniemy sie liczyc na Xancie.. oczywiscie bez pa plx.. ;]
|
humm nie wiem czy to legalnie ale napisze tu: Szukamy Hostera do xantera war by potrenować sobie pvp który będzie mogł mieć wlączonego ots cały dzień przed wyjsciem do szkoly az do wieczora.
Co do xantera to handrosi narazie kupują blessy ale juz szykują sie do następnego ataku. Taka ciekawostka: Handro padł z Aolem w bp haha wypadl z 60k+aol+runki |
Cytuj:
|
ten serv to już chyba do końca pojebało , cały dzień ogromne lagi są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Tak jak Rewus.. ledwo sie kurwa ruszyc mozna.. 1 kratka na 5 sekund.. -.-'
|
To chyba cos z polskimi serverami, ja nie mam ani troche lagow.
|
Ogolnie chodzi o neo ...tpsa cos zjebala ;/ cos tam ktos napomykal ze cos tam we francji ale nie pamietam...mniejmy nadzieje ze pnaprawia usterki ...
|
ja moge powiedziec ze xantera jest teraz pelna wojen ;>
|
Kal own3d - spadl z 2 leveli
Deeck own3d- spadl z 3 leveli osioł euaheuahue Jauxs own3d ale reszta dała loga ahahah |
Macie moze link do filmiku? Przeszukalem tibiacam networs,tibiabr i niema:( moze wy macie plx odpiszcie
|
Nodivodu own3d again spadl 1 lev :D
|
Zdarza sie najlepszym. :)
|
xD
Nice adii zapodalbys linka do filmiku z checia obejze :)
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1467277
Zapraszam do mojego nowego tematu o wojnie :D . |
Ja pitolę, Groman, ty to masz nieprzeciętny talent do pisania tych wybryków na forum, super!
|
hueahuea jak juz wszyscy dobrze wiedzą kal padł, zaczynam sie zastanawiać kto jednak tą wojne wygra
Jak również wszyscy wiedzą znowu padł nodi , mowiłem Ci noobie nie graj jak kicki masz co chwile ale Ty wiesz najlepiej i tera ze skilli 93/93 spadles 91/92 2 lev w plecy i sporo kasyy |
Panowie, jest jeden temat, nie widze sensu krecenia tego od poczatku...
|
Muahahahahahah Nekromanta wiedziałem że to zrobisz mauhahahahah niewytrzymał byś kilku godzin nie kasując czegoś w tematach o xanterze.
Twoja kontrola nad nami zaczyna robić sie żałosna :evul: |
Master-Sarevok
Inhabitant of Xantera Profession: Paladin Level: 57 Samurai of the Takeda-no Bushido Kai Posts: 67 Originally posted by Pina Descolada on 29.11.2006 06:26:12: > Knight Farciarz and Knight Hybyryd are old enemies > and still hunted. > > Yours, > Pina. Yea.. "I won't tell you why, but I don't like them, so go and kill them.." LUL O to odpowiedz na twoje pytanie , teraz juz wiesz co robisz . Znalazl sie ten co chce zjedoczenia http://forum.tibia.pl/newreply.php?d...te=1&p=1113921 dalem to bo zlikwidowali tamtego posta , wielki mi kumpel .Wies co ja osobiscie po dziekuje za taka pomoc |
A ten nekromanta co sie tak wozi ciekawe czy on to wogole wszystko czyta czy tylko tak na oko kasuje ? :confused:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes i 0 postów skasowanych, no no Necro robią się z ciebie ludzie, zadziwiasz mnie ;p Jeszcze jedno pytanie. Da się zrobić tu swoją grupę wiesz, bym mial ten dopisek i mógł dołaczać membersów? No coz, ostatnio mam mniej czasu na moderacje...Ale zaraz wpadne i pousuwam ci co nieco Tak, ale grupa musi byc z sensem, o takich sprawach gada sie z adminem ;P No tak, nie ma czasu na moderacje, nie ma czasu czytać całego tematu to co tam, hop i cały temat nam skasował. |
Cytuj:
|
Wczoraj wkurzylem sie i pogadalem z pina. Adiemu najwyrazniej nie pomoglem ale to co tu pisze powinno zainteresowac Mala i pare innych osob.
01:08 Pina Descolada [164]: Adii make so many shits... 01:09 Pina Descolada [164]: they tried to kill Kate bcoz kate is my gf in tibia 01:09 Totalizator the Wizzard [59]: he did it because of unjust hunt =( 01:09 Pina Descolada [164]: unjust? 01:09 Totalizator the Wizzard [59]: he doesnt knowwhat to do 01:09 Totalizator the Wizzard [59]: well he paid 01:09 Totalizator the Wizzard [59]: after he paid it was unjust 01:09 Totalizator the Wizzard [59]: thats how i feel 01:09 Pina Descolada [164]: well, have a reason to a person pay and still hunted 01:10 Totalizator the Wizzard [59]: i bet you have 01:10 Pina Descolada [164]: isnt for monye..i dont need it 01:10 Pina Descolada [164]: if a group want war aganist u, the group will fight until over money 01:10 Pina Descolada [164]: so... 01:10 Pina Descolada [164]: the rest is easy to understand 01:11 Totalizator the Wizzard [59]: its kind of like this 01:11 Totalizator the Wizzard [59]: adii does not hate u he just wants to play 01:11 Totalizator the Wizzard [59]: u dont want adii to play no matter what 01:11 Totalizator the Wizzard [59]: its not a thing i can decide 01:12 Pina Descolada [164]: guy..i was hunted, right? 01:12 Totalizator the Wizzard [59]: but a lot of ppl have problems now forthat because henry and k'boo take example from you 01:12 Pina Descolada [164]: i nver joined dirty side to save my char 01:12 Pina Descolada [164]: bcoz i am not dirty 01:12 Totalizator the Wizzard [59]: but now all brs make polish players pay 01:12 Totalizator the Wizzard [59]: and keep hunting them 01:12 Totalizator the Wizzard [59]: you did it first 01:12 Pina Descolada [164]: Henry and other know that if a person need pay, he need a negociator 01:12 Totalizator the Wizzard [59]: they all follow what u did 01:13 Pina Descolada [164]: a person who we cant fuck 01:13 Pina Descolada [164]: can understand? 01:13 Totalizator the Wizzard [59]: yes 01:13 Pina Descolada [164]: example 01:13 Pina Descolada [164]: u got hunted 01:13 Pina Descolada [164]: you need find a negociator 01:13 Pina Descolada [164]: example..Kal 01:13 Pina Descolada [164]: Kal will pay for u if u made a shit in future, 01:14 Totalizator the Wizzard [59]: Kal promised adii many times he will talk to ppl 01:14 Totalizator the Wizzard [59]: but i dont see any talking or effects 01:14 Pina Descolada [164]: and i said so many times no 01:14 Pina Descolada [164]: bcoz i wont fuck kal 01:14 Totalizator the Wizzard [59]: ah =) at least he talked 01:14 Pina Descolada [164]: so, adii never paid 01:14 Pina Descolada [164]: when adii came alone, he paid and still hunted 01:14 Totalizator the Wizzard [59]: ah 01:14 Pina Descolada [164]: if a person pay with negociator..the negociator will be resposible 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: i get it now 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: will this work for some other polish hunteds? 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: i mean master-saverok 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: and hell-striker 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: both my friends 01:15 Pina Descolada [164]: maybe... 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: il try 01:15 Totalizator the Wizzard [59]: thx for the info 01:16 Pina Descolada [164]: but..you cant be a negociator 01:16 Totalizator the Wizzard [59]: i know 01:16 Pina Descolada [164]: ppl need believe u 01:16 Totalizator the Wizzard [59]: but i play for a very long time 01:16 Pina Descolada [164]: and ppl dont know nothing abt u 01:16 Totalizator the Wizzard [59]: i know many many high lvl ppl 01:16 Totalizator the Wizzard [59]: this is why i am friends with everyone and a vice ofeod 01:17 Totalizator the Wizzard [59]: ill do what i can 01:17 Totalizator the Wizzard [59]: thx for the info again =) jego teoria o negocjatorach jest ciekawa. Ja wiem ze to buc, kasztan i zlodziej, ale paru ludzi mozna by w ten sposob odratowac. |
z tego co wiem fisalu pacil pinie przy henrym a i tak pina go zajebal i huntuje nadal
widze watermana tez juz z isolated wyjebali ;/ Necromata jak juz skasowales tamten temat to mogles jakos posty tu dac nie ze full wiadomosci juz nie mozna odczytac |
Watpie zeby kogos sie dalo odratowac poniewaz jak nawet jednej osobie sie zaplaci i odratuje to znajda sie inne sempy ktore beda chcialy tez kase mimo tego ze nie maja powodow zeby ja brac ... Jest wojna i to logiczne ze ludzie chca kase bo potrzebuja na nia run itp ... Zreszta rozumowanie piny jest logiczne aczkolwiek on i tak nie dotrzyma slowa bo Kala " nie chce oszukac " ale innych ? czemu nie ;]
|
Na jakiej zasadzie ma dokładnie to funkcjonować? Co to da, że ktoś inny (czyt. negocjator) nadstawi za kogoś karku? Sam mówił, że jak to nie będzie ktoś taki jak Kal (a Kala nie chce, bo nie chce go wyruchac; doslownie i w przenosni:P) to nie ma szans.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |