![]() |
Cytuj:
|
Przejmujemy swerwer !!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam prośbe możecie się przestać kłucić bo takim zachowaniem to my nic nie osiągniemy. Nasz kolega padł trudno zdarzyło się mam nadzieje że takich akcji już nie będzie z naszej strony. Mamy się zgrać nie kłucić to jest najważniejsze wybierzcie dowódce który ma doświadczenie w wojnach i zacznijmy coś robić. Dziś Zakiya chwaliła się ile ma sd o mało zawału co niedostałem ma około 50 bp więc uważajcie. Pozdro
|
Cytuj:
|
No dobra moze i byla pomylka, ale ilu Polakow zabiliscie? Fakt potrzebna Wam kasa, ale to nie jest droga to zarobku, nie dosc ze klotnie to ciekawe ilu z zabitych pomoglo chociaz troche przy wojnie i w nagrode zostali zabici...
I jeszcze pewna zdesperowana osoba probowala mnie zabic, po tym jak padla przez Was. |
Livarna jest gotowa dojść do jakiejś guild walczącej po stronie Wannabe Kamikaze. Pisać na pw :)
Evil Mefisto a raczej Mefisto Fenatel ;p ty też? No chyba że się cykasz :evul: P.S. Jutro postaram się zrobić dla was wannabe kamikaze jakieś 2bps Explosion, mi runek nie brakuje xP |
prosilbym o sd i explo ;] makerzy niech sie zglosza do mnie. oczywiscie nie za darmo. msg me in game ;]
|
Podziekujmy player killerom za uniemozliwienie przeslania mi kolejnych skromnych funuszy dla kamikaze...
|
buahahahhahahahahahahahahahahahahah
|
Apr 10 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 108 by Zakiya
and by Remdila Prosze bardzo wczoraj z nim gadalem bal sie walczyc ze Swe tak wszyscy z po za tengu tutaj koncza. Nie macie wyjscia musicie wlaczyc bo zaden h lvl nie bedize mial tu zycia. |
kurwa ale wy jestescie pojebani! moj kolega dzisiaj od kamikaze helpers zginal wy kurwa zabijacie wlasnych ziomali popierdolency!
|
To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.
|
up@
W kazo bylo ich tylu ze z dp wszystkich nieogarnelem..i bylo paru z wiekszymi levelami |
Cytuj:
|
Sorka nie blyo mnie wczesniej rl zycie tez mam :)
Sorka Demon bo cie znalem i sie zdajesz dobrym ziomem ja cie od poczatku nie bilem darlem sie przez ventrillo zostawic go! Wyszlo jak wyszlo jeszcze raz sorka wszystkich polakow ktorzy dzisiaj padli... |
Cytuj:
Wlasnie skolowalem 25 druidka to moze skrece coś Uha :D |
No takich postow tu trzeba:D Ja teraz znalezlem koelzke co chce oddac 10k za pro od gamia.:D tzreba kombinowac...Ja z ziomkiem z reala zalatwilismy sobie psute postaci i kupujemy hajs na runki na allegro i tez sie bedizmey przyalczac do fragow i open battle jak dostaniemy cynk:D
|
Joblez to byl twoj char, co sie staO z nim ? ^^
|
:D Maturalna klasa, kiepskie oceny mialem sellnolem go na allegro w pazdzierniku na 91....lvl ;/ ale teraz koelzka zwatpil i dla mi pasy to probuje cos zadzialac w przygotowaniu do war:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
SKullita own3d
|
Gz dla polaków, kolejne bardzo mądre posuniecie.
Dzis ustawiam noobchary żeby porobić runki dla pl na wojnę czekając na manę wchodzę na foum tibia.pl po chwili lookam na tibie a moje oba chary martwe jak zapytałem za co to powiedziano mi że tak pl zbierają hajs na war to juz jest przegięcie najpierw na forum chcą żeby im runki dawać a jak już ktoś chce zrobić im te parę bpów to go noobcharami zabijająX( Chętnie tez polootował bym trochę swoim nowym pallem żeby dać wam pare bp sd ale jeszcze przed war bylem hunted by xazez and hampish8o po za tym nie wiem co jeszcze polakom do łba strzeli i boję sie z dp wychodzić bo mnie jeszcze pl ubiją Wiem wiem od czasu wojny jeszcze ani razu sobie pz na swe nie zrobiłem ale chce wam tylko przypomnieć ze zabijanie osób którzy wam pomagają to nie jest droga do zwycięstwa:( Gz za Skullita:cup: |
No i Xazez wbił rs'a i został mu chyba jeden unjust do bana :P Hail our noobchars _/
|
Ktos nagrywal?
|
Axel Xerenous
Apr 21 2007, 21:05:56 CEST Killed at Level 135 by Xazez ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja z niego nie skomentuje...
Dla mnie on nie jest polakiem... |
a Samek dla ciebie jest polakiem? Albo Marco Josef
|
Samka nienawidze..
A Marco poprostu nie lubie ;p |
To całe noob pk to miala byc zabawa w carlin. na poczatku bylo tam z 5 osob. wycieczka skonczyla sie w thais a ekipa z 5 osob zrobila sie w 20 +/-
|
wszyscy porównują tą wojnę z wojną na Furorze a nikt nie powiedział żeby nie zapomnieć o tym że runki paralize bywają przydatne;)
|
Cytuj:
|
Dzisiaj dostalem niezwykle dziwna propozycje od Zulina:O
chcial ze mna duela!? Myslalem ze to joke...^^ |
Kumpel tak sie cieszyl wczoraj na tą wojne...
Cytuj:
|
Mam kolejny bp m wall pisać kto potrzbuje :D
|
ehhh zarabiacie w ten sposób na wojnę że zabijacie polaków którzy mogli by się przydać, nie wiem czy to ma sens bo taki np. Dymm Dagers mógłby wam pewnie coś dać albo sd porobić a wy go jeszcze szwedem nazywacie, pewnie wiedzieliście że on jest pl bo o tym ze demon ahmet jest pl to musieliście wiedzieć a i tak go zabiliście
|
Mefisto mi mozesz podeslac do Venore
Co do tych martwych polakow przeczytaj poprzednie moje posty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |