Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Gemaro 11-12-2006 08:34

Playing in memory of Poncek Ca'Pone

Odszedł najlepszy knight w histori beryli oczywiscie wielu bendzie pierdolic ze ks byl lepszy ALe To Poncek na*******al Pg bez Zadnego Bota!
Ja zawsze w jego pamieci !

Corso 11-12-2006 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1121282)
Poncek Ca'Pone hacked.
Właśnie go rookują...

Nie został on z pewnością zrokoowany i schakowany przez Ruin, zrobił to poprostu 1 z jego ownerów:D

Szkut 11-12-2006 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1121391)
Nie został on z pewnością zrokoowany i schakowany przez Ruin, zrobił to poprostu 1 z jego ownerów:D

Ta jasne, hail poncek

krychan 11-12-2006 11:26

ogólnie żal.. szkoda Poncka

Rev'ico 11-12-2006 11:43

no cóz , trudno , zyje sie dalej :)

Kajn 11-12-2006 13:18

ta poncek zdecydowanie był najlepszym knightem na berylia.

Vatariel 11-12-2006 13:28

Cytuj:

Corso weź się nie wypowiadaj jak nie jesteś w temacie.
To prawda że Poncek robił chara bez bota (uwielbiał expić na dragon land, sam z nim chodziłem często) ale popełnił błąd że oddał (sprzedał?) chara... w każdym razie "jego dusza ciągle jest uwięziona na Beryli".

krychan 11-12-2006 14:17

skoro uwięziona to pewnie wróci...

Guardian anubite 11-12-2006 15:44

Corso mowisz odrazu ze nie został przez was shakowany a nikt tu tak nie twierdzi. Do reszty jeżel icos ktos wie czemu tak się stało niech powie :D

Mastermind Toothy 11-12-2006 16:24

Cytuj:

Winny się tłumaczy -.- Szkoda go ;/ Ciekawe czy wróci na Berylie. Może ls botuje, ale to Ruin hackuje(nie gadaj, że nie i nie proś o dowody, bo tak samo jest z botowaniem).

MasteR Driv3r 11-12-2006 18:45

@guardian - teksty corsa

Omg hahhah xD Ostro, zawsze wiedzialem ze corso nie jest zbytnio madry :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez taule (Post 1121344)
MasteR Driv3r nie śmiej się z Corsa, tylko popatrz an siebie.. wczoraj idziesz na hydry, bezniczego.. bez ff, bez exety res, kompletne 0 , eq wzieles wogóle ? I na dodatek płaciłeś dla RUin.. co by wiecej sd'kow mieli...hydre też ładnie lurowałeś :P żal :) pograj troszkę, nabierz doświadczenia, a nie innym docierasz..

Na hydrach od update 7.6 bylem 3 razy i jako healer, wiec chyba mialem prawo nie wiedziec jak to robic? W koncu nie wszystko umie sie od urodzenia, za czasow poprzedniego mojego knighta nie bylo jeszcze Hydr wiec nie mialem jak sie nauczyc...

A co do paymentu to nie po to robilem chara zeby mnie potem w veno 5 80-100 lvli lalo ...
Cud ze w ogole nie dali rady mnie trapnac, a do wojny doszedl moj brat, dostal za to po ryju

Szkoda Poncka, byl moim dobrym kumplem :/ Jestem pewien na 99% ze to Ruins hackneli

Rev'ico 11-12-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1122170)
@guardian - teksty corsa

Omg hahhah xD Ostro, zawsze wiedzialem ze corso nie jest zbytnio madry :)

Na hydrach od update 7.6 bylem 3 razy i jako healer, wiec chyba mialem prawo nie wiedziec jak to robic? W koncu nie wszystko umie sie od urodzenia, za czasow poprzedniego mojego knighta nie bylo jeszcze Hydr wiec nie mialem jak sie nauczyc...

A co do paymentu to nie po to robilem chara zeby mnie potem w veno 5 80-100 lvli lalo ...
Cud ze w ogole nie dali rady mnie trapnac, a do wojny doszedl moj brat, dostal za to po ryju

Szkoda Poncka, byl moim dobrym kumplem :/ Jestem pewien na 99% ze to Ruins hackneli

szceze wątpię BY poncek był twoim dobrym qumplem :)

Aha no chlopaki poncek gra nadal na beryli i ma calkiem niezly level jak ktos go dobze znal to wie jak sie nazywa jego char :)

Klucio 11-12-2006 20:59

Szkoda Poncka :/
Hail Poncek (The Best Knight on Berylia)...
Wiem o jego drugim charze... Lecz niedokładnie nick...
Z reszta jego noob char ( jak to okreslił Rev'ico ) ma wieszy level niz ja main charem...
Wiec mysle, ze za wczesnie sie zegnamy z Ponckiem...

Hail Poncek...

Corso 11-12-2006 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1121567)
Corso weź się nie wypowiadaj jak nie jesteś w temacie.
To prawda że Poncek robił chara bez bota (uwielbiał expić na dragon land, sam z nim chodziłem często) ale popełnił błąd że oddał (sprzedał?) chara... w każdym razie "jego dusza ciągle jest uwięziona na Beryli".

Jak nie jestem w temacie? Byłem przy jego rookowaniu ... Martin sie rokował a Ajo mu za każdego deda płacił:baby:

MasteR Driv3r 11-12-2006 23:29

Rev, byl moim dość dobrym kumplem, a ze nie wiem jak sie nazywa jesgo inny char to nie znaczy ze go nie znalem... NVM, ważne aby powrocil :)

dam007 11-12-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1123095)
Jak nie jestem w temacie? Byłem przy jego rookowaniu ... Martin sie rokował a Ajo mu za każdego deda płacił:baby:

No i potwierdziłeś, że nic nie wiesz -.-

Vatariel 12-12-2006 03:01

Wróciłem nie dawno do domu patrze na tibia.com a tu kilkanaście fragów dla Ruin przy czym żaden z nich nie padł (ma ktoś jakiś film albo wie jak to się stało?)...

Aga
Dec 11 2006, 19:42:50 CET Killed at Level 130 by Arwyn Shard
and by Gambin
Maldox kera
Dec 11 2006, 21:01:49 CET Killed at Level 84 by Aeris Morgul
Yukori Makata
Dec 11 2006, 21:05:57 CET Killed at Level 90 by Zavil
Razgov
Dec 11 2006, 21:04:32 CET Killed at Level 84 by Chad folower
Turrican
Dec 11 2006, 21:00:26 CET Killed at Level 95 by Zavil
and by Arwyn Shard
Asco moor
Dec 11 2006, 20:56:01 CET Killed at Level 78 by Arwyn Shard
and by Sparkin
Raffu
Dec 11 2006, 20:55:56 CET Killed at Level 115 by Arwyn Shard
and by Aevon Devina
Gornik borynia
Dec 11 2006, 21:10:19 CET Killed at Level 104 by Arwyn Shard
and by Ravuse
Agladar'lee
Dec 11 2006, 21:02:49 CET Killed at Level 75 by Aevon Devina
Enop'ac
Dec 11 2006, 21:02:04 CET Killed at Level 83 by Sparkin
and by Fran Do'Urden
Rizzlaa
Dec 11 2006, 19:46:48 CET Killed at Level 111 by Rune runesson
and by Dakituconelwo
Elaney
Dec 11 2006, 20:58:25 CET Killed at Level 75 by Arwyn Shard
and by Mirso
Zuuze
Dec 11 2006, 16:44:05 CET Killed at Level 81 by Arwyn Shard
and by Gambin

krzysiek033 12-12-2006 08:27

Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.

Guardian anubite 12-12-2006 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1123490)
Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.

Co masz na myśli ?

krzysiek033 12-12-2006 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1123497)
Co masz na myśli ?

z rizzla, z torazur, z kiwi terpenes, z satamo itd...

Rev'ico 12-12-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1123490)

owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo :) jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...) B)

Vatariel 12-12-2006 13:54

Z tego co się dowiedziałem (od samych Ls) to popadali głównie przez brak zorganizowania ale i dobrze zaplanowany mass log Ruin...

Tosik Tepek 12-12-2006 22:33

Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie :) I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki

Yours, Emilek ;)

taule 13-12-2006 05:47

@Tosik
Zapraszamy :P Polaków trochu jest ;p a jak nie walczysz to i mozesz grać :P

Smichael 13-12-2006 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1123829)
owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo :) jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...) B)

juz mnie az zal sciska od tych ciaglych tlumaczen 'z name' :/ to ze nie zadazaliscie uhac nie swiadczy ze ktoos walil go z cheatu z tego co wiem w ls tez uzywaja botu (ng) : 0

krzysiek033 13-12-2006 08:37

Nie "botu" tylko "bota" NG. A ty Smichael z choinki sie urwales? Kazdy wie i "Z combo", i Ruin go uzywa w kazdej battle, wiec po ci twoje glupie komentarze?

Smichael 13-12-2006 08:50

bo to juz jest nudne jezeli zawsze jedynym powodem porazki pisanym przez revico jest z combo hehe.

Patrick II 13-12-2006 09:16

@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.

www.qbasasa.zal.pl

PS
Dolacz do Fanclubu Corsa

Szkut 13-12-2006 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1125438)
Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie :) I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki

Yours, Emilek ;)

Na poczatku zdeka ciezko pelno noobow pkerow ale ogolnie lajt jest

Guardian anubite 13-12-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1125997)
@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.

www.qbasasa.zal.pl

PS
Dolacz do Fanclubu Corsa

Wyluzuj , nie wlatuj na niego..on odszedl z wojny ale nie zdradził! Zdradził Corso idąc na stronę wroga a nie on.. Do niego mozna mieć zal ze nie walczy ale nie pretensje!

MasteR Driv3r 13-12-2006 19:45

@Patrick

Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....

To tyl z mojej strony

Patrick II 13-12-2006 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1126898)
@Patrick

Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....

To tyl z mojej strony

no comment...

kazdy mysli ze zdardziles i pozalujesz jesli to prawda

Klucio 13-12-2006 21:38

Dzieje sie cos nowego na wojnie :D ?
Z tego co ja widze to all sie kłucą o byle co :/ Chłopaki chcecie sie pokłucic wejdzcie sobie na priv i pogadajcie :D

pozdro for all :DB) B) B)

Kajn 13-12-2006 22:42

Cytuj:

@Patrick

To tyl z mojej strony

chyba nie wiesz co to "hlvl" :)

Rev'ico 13-12-2006 23:08

Cytuj:

@Patrick

To tyl z mojej strony

TO IDZ NA NON PVP. Ja nic do ciebie niemam , a to czy byles w ls czy nie to mi to zwisa i tak nic nierobiles...

Patrick II 14-12-2006 09:11

Dla mnie on mogl zdradzic bo wczoraj Ruin do mojego brata czy moga do niego zadzownic i jego numer komorkowy podali wiec cos tu nie tak -.-

Vatariel 14-12-2006 12:51

Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol

Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78

Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1

@Kajn
Ty tam cicho o hlvls ;)

@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...

@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).

Szkut 14-12-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1127883)
Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol

Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78

Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1

@Kajn
Ty tam cicho o hlvls ;)

@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...

@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).

17 minut w ls i ded hyhy

MasteR Driv3r 14-12-2006 17:35

Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.

A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]

Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]

Pozdrawiam.

PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-

Guardian anubite 14-12-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r (Post 1128357)
Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.

A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]

Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]

Pozdrawiam.

PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-

Sucho to jest dziecko.. padł dwa razy odszedł może dlatego o nim zapomieli :D Deamon.. on był chwilke i tez poszedł pewnie większość niewie że taki był w ls:D , a ty poprostu zostałeś kozłem ofiarnym wybranym przez kwriożernego Patricka:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.