![]() |
Playing in memory of Poncek Ca'Pone
Odszedł najlepszy knight w histori beryli oczywiscie wielu bendzie pierdolic ze ks byl lepszy ALe To Poncek na*******al Pg bez Zadnego Bota! Ja zawsze w jego pamieci ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ogólnie żal.. szkoda Poncka
|
no cóz , trudno , zyje sie dalej :)
|
ta poncek zdecydowanie był najlepszym knightem na berylia.
|
Cytuj:
To prawda że Poncek robił chara bez bota (uwielbiał expić na dragon land, sam z nim chodziłem często) ale popełnił błąd że oddał (sprzedał?) chara... w każdym razie "jego dusza ciągle jest uwięziona na Beryli". |
skoro uwięziona to pewnie wróci...
|
Corso mowisz odrazu ze nie został przez was shakowany a nikt tu tak nie twierdzi. Do reszty jeżel icos ktos wie czemu tak się stało niech powie :D
|
Cytuj:
|
@guardian - teksty corsa
Omg hahhah xD Ostro, zawsze wiedzialem ze corso nie jest zbytnio madry :) Cytuj:
A co do paymentu to nie po to robilem chara zeby mnie potem w veno 5 80-100 lvli lalo ... Cud ze w ogole nie dali rady mnie trapnac, a do wojny doszedl moj brat, dostal za to po ryju Szkoda Poncka, byl moim dobrym kumplem :/ Jestem pewien na 99% ze to Ruins hackneli |
Cytuj:
szceze wątpię BY poncek był twoim dobrym qumplem :) Aha no chlopaki poncek gra nadal na beryli i ma calkiem niezly level jak ktos go dobze znal to wie jak sie nazywa jego char :) |
Szkoda Poncka :/
Hail Poncek (The Best Knight on Berylia)... Wiem o jego drugim charze... Lecz niedokładnie nick... Z reszta jego noob char ( jak to okreslił Rev'ico ) ma wieszy level niz ja main charem... Wiec mysle, ze za wczesnie sie zegnamy z Ponckiem... Hail Poncek... |
Cytuj:
|
Rev, byl moim dość dobrym kumplem, a ze nie wiem jak sie nazywa jesgo inny char to nie znaczy ze go nie znalem... NVM, ważne aby powrocil :)
|
Cytuj:
|
Wróciłem nie dawno do domu patrze na tibia.com a tu kilkanaście fragów dla Ruin przy czym żaden z nich nie padł (ma ktoś jakiś film albo wie jak to się stało?)...
Aga Dec 11 2006, 19:42:50 CET Killed at Level 130 by Arwyn Shard and by Gambin Maldox kera Dec 11 2006, 21:01:49 CET Killed at Level 84 by Aeris Morgul Yukori Makata Dec 11 2006, 21:05:57 CET Killed at Level 90 by Zavil Razgov Dec 11 2006, 21:04:32 CET Killed at Level 84 by Chad folower Turrican Dec 11 2006, 21:00:26 CET Killed at Level 95 by Zavil and by Arwyn Shard Asco moor Dec 11 2006, 20:56:01 CET Killed at Level 78 by Arwyn Shard and by Sparkin Raffu Dec 11 2006, 20:55:56 CET Killed at Level 115 by Arwyn Shard and by Aevon Devina Gornik borynia Dec 11 2006, 21:10:19 CET Killed at Level 104 by Arwyn Shard and by Ravuse Agladar'lee Dec 11 2006, 21:02:49 CET Killed at Level 75 by Aevon Devina Enop'ac Dec 11 2006, 21:02:04 CET Killed at Level 83 by Sparkin and by Fran Do'Urden Rizzlaa Dec 11 2006, 19:46:48 CET Killed at Level 111 by Rune runesson and by Dakituconelwo Elaney Dec 11 2006, 20:58:25 CET Killed at Level 75 by Arwyn Shard and by Mirso Zuuze Dec 11 2006, 16:44:05 CET Killed at Level 81 by Arwyn Shard and by Gambin |
Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co się dowiedziałem (od samych Ls) to popadali głównie przez brak zorganizowania ale i dobrze zaplanowany mass log Ruin...
|
Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie :) I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki
Yours, Emilek ;) |
@Tosik
Zapraszamy :P Polaków trochu jest ;p a jak nie walczysz to i mozesz grać :P |
Cytuj:
|
Nie "botu" tylko "bota" NG. A ty Smichael z choinki sie urwales? Kazdy wie i "Z combo", i Ruin go uzywa w kazdej battle, wiec po ci twoje glupie komentarze?
|
bo to juz jest nudne jezeli zawsze jedynym powodem porazki pisanym przez revico jest z combo hehe.
|
@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie. www.qbasasa.zal.pl PS Dolacz do Fanclubu Corsa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Patrick
Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji.... To tyl z mojej strony |
Cytuj:
no comment... kazdy mysli ze zdardziles i pozalujesz jesli to prawda |
Dzieje sie cos nowego na wojnie :D ?
Z tego co ja widze to all sie kłucą o byle co :/ Chłopaki chcecie sie pokłucic wejdzcie sobie na priv i pogadajcie :D pozdro for all :DB) B) B) |
Cytuj:
chyba nie wiesz co to "hlvl" :) |
Cytuj:
TO IDZ NA NON PVP. Ja nic do ciebie niemam , a to czy byles w ls czy nie to mi to zwisa i tak nic nierobiles... |
Dla mnie on mogl zdradzic bo wczoraj Ruin do mojego brata czy moga do niego zadzownic i jego numer komorkowy podali wiec cos tu nie tak -.-
|
Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78 Oficjalne statystkyki z wojny na: http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1 @Kajn Ty tam cicho o hlvls ;) @Smichael Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh... @Tosik Tepek Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili). |
Cytuj:
|
Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.
A co do 'hlvl'. Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ] Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi. Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;] Pozdrawiam. PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.- |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |