![]() |
|
Cytuj:
Jose Mourinho został oficjalnie trenerem Interu Mediolan. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdyby to zależało ode mnie nie pogardził bym twoją ofertą, ale z 3-5 mln mógłbyś obniżyć cenę ;)
Oglądałem program na następny tydzień i powiem wam, że nie mogę sie już doczekać soboty i pierwszego meczu EURO...Codziennie piłka na światowym poziomie miooooodzio :) Tak poza tym to oprócz naszej reprezentacji jestem za Hiszpanami, chciałbym aby w końcu coś wygrali i puścili w niepamięć przysłowie "grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze". Poza Hiszpanami w finale mogła by zagrać jeszcze Francja, Portugalia lub Holandia, reszta drużyn jest mi obojętna. @DOWN: Henka mogę oddać za Hleba ;) |
Cytuj:
|
Zlatan nigdzie nie pojdzie bo podpisal nowy kontrakt zgodnie z ktorym bedzie najlepiej oplacanym pilkarzem Europy.Ja czekam (juz od 2 lat) na transfer Quaresmy do Interu ... chyba wkoncu sie doczekam :p
|
Zlatan to k***a, ale piłkarz świetny. Oby Żose go sprzedał. Swoją drogą, dziwnie postąpił Mourinho, poszedł do Interu, w którym LM i tak nie wygra.
|
Mourinho już zdobył LM. Poza tym dostał atrakcyjną umowę...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
( = |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cannavaro podczas treningu doznał jakiejś kontuzji i nie wiadomo czy pojedzie na EURO.
btw. http://fantasyeuro2008.sport.onet.pl/ gra ktos? ;) |
|
Jak dla mnie to jestem za ;d
|
O transferze Ronaldinho jest wiele mitów. Poczekamy, zobaczymy co się wydarzy. Jednak wiem jedno, jeżeli klub który pozyska brazylijczyka zdoła przywrócić go do optymalnej dyspozycji, to pieniądze które zostały wydane na jego transfer nie będą pieniędzmi wyrzuconymi w błoto.
|
Doczytałem do momentu, w którym napisali, że chce go Arsenal. Właśnie przestałem się śmiać.
|
Cytuj:
|
Ten sportfan pudelka.pl przypina. Nie tylko graficznie....
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |
|