![]() |
|
Najszybsze battle od początku wojny xd ?
|
Cytuj:
powalili rom :P. Cytuj:
@zobaczymy jak dalej, bedzie :> |
Tyle ? Styka ci nie pisze juz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po ostatnich 2 battles, nie mam watpliwosci, ze wreszcie na Aurea porzadek beda trzymac, Ci normalniejsi B) kto ma inne zdanie :p ? |
Cytuj:
po ostatnich 2 battles, nie mam watpliwosci, ze wreszcie na Aurea porzadek beda trzymac, Ci normalniejsi B) kto ma inne zdanie :p ? |
Cytuj:
@down. nie mowie ze szybko, ale to Aurea, tu napewno stanie sie "cos" :)) |
Cytuj:
hmmm... jesli nastapi, to chyba, nie szybko ;) wydaje mi sie ze to bedzie najwieksza wojna ( m.in. pod wzgledem frag-ow) na Aurea @up ale to raczej beda takie kosmetyczne zmian, na poczatku przynajmniej |
Cytuj:
|
[CHAR]Zevs Mighty Thunder[/CHAR]
Banished: until Dec 05 2007, 18:23:11 CET because of macro use =) Btw. U mnie też sie coś pod obrazeczkiem zmieniło! (WIEK!) xD |
I bardzo dobrze, że mu wj*****bana B)
@up Zdrowia <browar> ;) |
Nie będę się wypowiadał na temat Frixara, bo troszke żal... ;]
Ostatnio sporo osób szpanowało filmami z pk =) To jest ubicie botterów by me ;] Gdyby kina nie miał bota na kamyki, padłbym... http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33469 |
Double... (sux ;/)
|
Cytuj:
O ty mendo :D |
Cytuj:
@ Hajdas ALL THE BEST :p |
Cytuj:
|
PYJAMA
Nov 06 2007, 11:31:04 CET Killed at Level 134 by Pikapo Eleandril and by Asten Gardz Nulk'Chaos Nov 06 2007, 11:27:29 CET Killed at Level 144 by Beznickos |
Cytuj:
|
Cytuj:
No niby on , ale chyba Sesefowi chodzilo o to ze na Isaris'ie nie bije sie juz Adde , tylko daje chara komus aby sie bil , a sam osobiscie bije sie na Rikserze :P zreszta mozecie zobaczyc ze Isaris to tylko char do walki , 138-133? :P :eek: -Flimon |
Cytuj:
btw są jakieś filmy z tych 2 deadów?? Jak tak poproszę link a pw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11. |
|